Gargamel napisał(a):Niech szuka......tyle tylko ,że nie znajdzie ,a wtedy będzie wstyd.Zresztą nie pierwszy raz.
Gargamel napisał(a):Pytałeś o sygnaturę.Zawsze poruszam tematy, w których co najmniej w 99% mogę spodziewać się ,że moja wiedza w danym temacie przeważy na tak dla mnie.Nie zajmuję się plotkami tylko faktami.A czy znam temat i mam wystarczającą wiedzę w tym zakresie BLAaa?prześledź sobie całość może się czegoś nauczysz i dopuścisz do siebie kto miał rację,Ty czy ja!!!!!
Gargamel napisał(a):Sens tego pisma jest mniej więcej taki sam jak i moje zdanie tu poruszane w tej kwestii.Nie mam zamiaru się więcej z tego tlumaczyć,że miałem rację od samego początku.Dla mnie temat jest zakończony.
BLAaa napisał(a):
Ja to pismo mam przed oczami i nie jest to pismo z RCL, ale jest tam odwołanie do RCL. Sens tego pisma jest zupełnie inny. Ale jak sam sobie życzysz, temat można zamknąć.
Demurrer napisał(a):BLAaa napisał(a):
Ja to pismo mam przed oczami i nie jest to pismo z RCL, ale jest tam odwołanie do RCL. Sens tego pisma jest zupełnie inny. Ale jak sam sobie życzysz, temat można zamknąć.
Cytat, cytat, albo nie - całe pismo. pleaseeeee, ja chcieć poczytać co mądre głowy wymodziły.
Gargamel napisał(a):Jeszcze raz powtórzę ,że nie był w PZPR.
bloosman napisał(a):Gargamel napisał(a):Jeszcze raz powtórzę ,że nie był w PZPR.
Nie da się zawrócić kijem Wisły!Kołobrzeg to małe miasto i mieszkają tu ludzie co razem z tow.Henrikasem bywali na zebranaich POP( Podstawowej Organizacji Partyjnej). Dodatkowo Twój pryncypał zajmował kierownicze stanowisko w ELWIE , a nie było to możliwe bez przynależności. I po robić ludziom wodę z mózgu?
Henryk B.
Gdy wiatr zmian powiał - zmienił orientację na Solidarność.

Colberg napisał(a):Aha. W dokumentach tego nie znajdziecie. W cudowny sposób wszystkie papiery PZPR w Kołobrzegu wyparowały. Nie można nawet dostać się do teczek osobowych zatrudnionych w Komitecie na etacie.
Żeby nie było - nie żeby ich zweryfikować, ale np. aby ZUS emeryturę wyliczył
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości