Polecicie jakas fajna restaracje ???

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Polecicie jakas fajna restaracje ???

Postprzez Megi » wtorek, 14 lut 2006, 09:06

Chce wybrac sie dzis na walentynkowa kolacje nie chcialabym aby to byl jakis fasfud , wiec orient express odpada tak samo jak pizzerie
wiec pozostawcie mi w tym poscie propozycje gdzie mozna smacznie zjesc w miare rosadnych cenach romatyczna kolacyjke
Megi
Coś tam napisał

Postprzez RaCiK » wtorek, 14 lut 2006, 09:42

SatH^Raa napisał(a):Jeżeli ktoś odpisze Ci dzisiaj, reszta forum przeczyta, to to miejsce dziś na pewno już nie będzie romantyczne. Zresztą, dziś i tak wszystko będzie zapchane...

Sath, istnieją jeszcze prywatne wiadomości :wink:
RaCiK
Mistrz klawiatury

Postprzez ewe » wtorek, 14 lut 2006, 10:24

jak elegancko i na poziomie to ewentualnie w drogiej "pod winogronami" lub w "domku kata" ,ale można też lepsze żarciuchno w domku przygotować tylko trochę wystroju ,oświetlenie ze świeczek i koniecznie dobre winko i przede wszystkim zadbać o własny wygląd i humor. To tak z grubsza.
ewe
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » wtorek, 14 lut 2006, 10:35

Tym razem w domku. Ale na pierwszą romantyczną kolacje z obecną towarzyszka małżonka wybrałem się "Pod winogrona". fajnie czas można tez spędzić w Notthingham. Robia tam świetne carppacio (tak się chyba pisze?).
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Palec Boży » wtorek, 14 lut 2006, 10:55

BLAaa napisał(a):Tym razem w domku. Ale na pierwszą romantyczną kolacje z obecną towarzyszka małżonka wybrałem się "Pod winogrona". fajnie czas można tez spędzić w Notthingham. Robia tam świetne carppacio (tak się chyba pisze?).

"Carpaccio"-tak się pisze.Bardzo dobrze robią też w Bella Italia,trochę inaczej niż tradycyjne.Choć z gustami się nie dyskutuje.
Palec Boży

Postprzez BLAaa » wtorek, 14 lut 2006, 11:24

Palec Boży napisał(a):
BLAaa napisał(a):Tym razem w domku. Ale na pierwszą romantyczną kolacje z obecną towarzyszka małżonka wybrałem się "Pod winogrona". fajnie czas można tez spędzić w Notthingham. Robia tam świetne carppacio (tak się chyba pisze?).

"Carpaccio"-tak się pisze.Bardzo dobrze robią też w Bella Italia,trochę inaczej niż tradycyjne.Choć z gustami się nie dyskutuje.

Thanks.
jest to potrawa, która ma status przekąski, ale wyjatkowo smaczna. Miód w gebie. Szczególnnie kręca mnie w niej kapary. No i oczywiście pieczywko czosnkowe. Do tego czerwone winko, przyciemnione swiatło, nastrojowa muza...
BLAaa
Uzależniony

Postprzez rysio » wtorek, 14 lut 2006, 11:39

niestety - nastrojowa muza.... ja bardzo lubie ten lokal, ale tego jednego niestety w nottingham nie znajdziecie. choć kto wie? może na dziś się postarają, bo zazwyczaj leci piasek (jedna plyta w kółko, choc co prawda ostatnio nie...) albo składanka najlepsze hity prosto z vivy - to niestety akurat ostatnio prawda...
rysio
Terminator

Postprzez Flo » wtorek, 14 lut 2006, 11:40

a jakie ceny sa w Quo Vadis? I ogolnie jakie wrazenia?
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez ewe » wtorek, 14 lut 2006, 11:54

A może do kina na rozgrzewkę o 18.40 /20.30 na "Tylko mnie kochaj"
ewe
Gwiazdor

Postprzez ewe » wtorek, 14 lut 2006, 11:57

sorry . Chyba na film "Ja wam pokażę !"
ewe
Gwiazdor

Postprzez Dziura_w_skarpecie » wtorek, 14 lut 2006, 13:00