Marlejki

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Chuck_Norris » niedziela, 12 lut 2006, 14:04

WZT napisał(a):Teraz znalazlem chwile wolnego czasu aby przysiasc przed kompem....
Ogolnie impreze oceniam na 4+ w 6 stopniowej skali punktow....
A teraz moje wrazenia co do muzyki:
Jesli na plakacie pisze Reage, SKA,Raga to niech leca te 3 gatunki a nie dwa...Ja rozumiem ze malo ludzi slucha SKA(obojetnie ktorejk fali a bylo ich chyba z 3)ale na 5 godzin co siedzialem w latarni polecialy 4 kawalki-wiem bo specjalnie liczylem te kawalki co brzmialy jak SKA i temu podobne... A co do reszty muzyki-mi tak srednio podchodzilo ale widzialem ludzi co sie przytym dobrze bawilo wiec niemam zastrzezen...Moze za rok puszcza wszystkie odmiany reage(np. Skinheads reage,cos co gra zespol "Wszystkie Wschody slonca").

Pozdrowienia dla wsyszstkich co spotkalem-Suzy(mam nadzieje ze Irokez szczescie przyniesie Tobie)Kauczu-chlopie naucz sie bawic prze reage/ska/raga :P Johny_r-czesciej sie na forum pokazuj ! KulA-nastepnym razem jak sie spotkamy to sie wiecej piwa opijemy :P!

Acha i wielkie pozdrowienia dla penwego Crust-a co chodzi w glanach i jest malo tolerancyjna osoba :P

ACHA ACHA ROZUMIEM ACHA
Chuck_Norris

Postprzez Suzy » niedziela, 12 lut 2006, 14:32

WZT napisał(a):
Pozdrowienia dla wsyszstkich co spotkalem-Suzy(mam nadzieje ze Irokez szczescie przyniesie Tobie)(...)

:* do kolejnego "miłego" :wink:
Suzy
Gwiazdor

Postprzez kamila » niedziela, 12 lut 2006, 14:46

dostałam w nocy wiadomość, że mam żałować, że mnie nie ma.., ale ja naprawdę zdychałam z natłoku obowiązków i przyczyn zdrowotnych.. w następnym roku będę :twisted: .. dobrze, że się dobrze bawiliście :)
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez report5 » niedziela, 12 lut 2006, 15:24

kamila napisał(a):dostałam w nocy wiadomość, że mam żałować, że mnie nie ma.., ale ja naprawdę zdychałam z natłoku obowiązków i przyczyn zdrowotnych.. w następnym roku będę :twisted: .. dobrze, że się dobrze bawiliście :)

zdrajca
report5

Postprzez report5 » niedziela, 12 lut 2006, 15:25

report5 napisał(a):
kamila napisał(a):dostałam w nocy wiadomość, że mam żałować, że mnie nie ma.., ale ja naprawdę zdychałam z natłoku obowiązków i przyczyn zdrowotnych.. w następnym roku będę :twisted: .. dobrze, że się dobrze bawiliście :)

zdrajca

zartuję - ale czekałem
report5

Postprzez kamila » niedziela, 12 lut 2006, 18:54

report5 napisał(a):zdrajca
a przecież mówiłam, ze mnie nie będzie, i zaraz od -zdrajców.. :P :P
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez report5 » niedziela, 12 lut 2006, 20:17

kamila napisał(a):
report5 napisał(a):zdrajca
a przecież mówiłam, ze mnie nie będzie, i zaraz od -zdrajców.. :P :P

zrozumiałem że będziesz - no żartowałem do zooo na ulicy pewnie :))
report5

Postprzez kulA » niedziela, 12 lut 2006, 21:18

WZT napisał(a):Teraz znalazlem chwile wolnego czasu aby przysiasc przed kompem....
Ogolnie impreze oceniam na 4+ w 6 stopniowej skali punktow....
A teraz moje wrazenia co do muzyki:
Jesli na plakacie pisze Reage, SKA,Raga to niech leca te 3 gatunki a nie dwa...Ja rozumiem ze malo ludzi slucha SKA(obojetnie ktorejk fali a bylo ich chyba z 3)ale na 5 godzin co siedzialem w latarni polecialy 4 kawalki-wiem bo specjalnie liczylem te kawalki co brzmialy jak SKA i temu podobne... A co do reszty muzyki-mi tak srednio podchodzilo ale widzialem ludzi co sie przytym dobrze bawilo wiec niemam zastrzezen...Moze za rok puszcza wszystkie odmiany reage(np. Skinheads reage,cos co gra zespol "Wszystkie Wschody slonca").

Pozdrowienia dla wsyszstkich co spotkalem-Suzy(mam nadzieje ze Irokez szczescie przyniesie Tobie)Kauczu-chlopie naucz sie bawic prze reage/ska/raga :P Johny_r-czesciej sie na forum pokazuj ! KulA-nastepnym razem jak sie spotkamy to sie wiecej piwa opijemy :P!

Acha i wielkie pozdrowienia dla penwego Crust-a co chodzi w glanach i jest malo tolerancyjna osoba :P

karol Wszystkie Wschody Slonca graja Dub, wlasnie czekam na ich dwie plytki :]

a co do imprezy no to musze powiedziec ze bawilem sie wysmienicie, choc nie do konca ze wzgledu na muzyke :wink: bylo naprawde swietnie, wiecej takich imprez
kulA
Rycerz forum

Poprzednia strona

Powrót do :: hydepark