No i ruszyło :) opinie

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Wirnik » czwartek, 9 lut 2006, 23:30

barmaid napisał(a):Witam wszystkich Kasia Sabała, to mój głos słyszycie od jakiegoś czasu wieczorami...Wszelkie komentarze, opinie, czy krytyczne, czy też przychylne, są dla mnie niezmiernie ważne. Zaznaczam, że jestem w dziedzinie radiowej kompletnym laikiem. Heble /szczególnie czarny :wink: /, montowanie, miksowanie etc. to dla mnie magia. Dlatego proszę o wyrozumiałość. Każdy z nas kiedyś zaczynał być...lekarzem, nauczycielem, dyrektorem..... Może okazać się, że za jakis czas z niecierpliwością będziecie czekać na mój głos na antenie Radia Kołobrzeg, a może być też tak, że stwierdzicie..."lepiej wychodzi jej otweranie piwa w piatkowe noce"...Dajcie mi spróbować. Przy okazji chcę podziękować kolegom radiowcom za ciepliwość i życzliwośc jaką mi okazują.To co.... do usłyszenia wkrótce :)

WIRNIK do Ciebie "kilka" słów. Pomijając to, że jesteś słuchaczem i masz prawo do krytycznych uwag. Nigdy, przenigdy nie wypowiadaj, nie klikaj liter, które składają sie na słowa "super fish" w kontekście czegoś gorszego, obciachowego itp..Baaardzo drażliwa jestem kiedy ktoś tak twierdzi. Akurat tak się składa, że ktoś z mojej najbliższej rodziny od ponad 10 lat ciężko tam pracuje by zarobić niespełna 700 pln. Takich osób jest tam duuużo więcej. Nie ma tam radiowęzła.Gdyby ktoś zaproponował mi bym coś takiego tam stworzyła, to uwierz stanęła bym na rzęsach i byłby to najlepszy radiowęzeł na naszym globie, bo pracownicy "super fish" zasługują na to za swoją ciężką pracę. Mam nadzieję, że poprostu nie przemyslałeś swojej wypowiedzi.Tyle do Ciebie :P

...na początku sorrrryyy jesli urazilem....nie moją intencją bylo obrazanie osób i instytucji przedstawionych w moim tekscie !!! ...prezenterkę podziwiam i gratulacje za odwagę i ambicje !!! /powaga/ ...nigdy osobiscie bym sie nie odwazyl siąść przed mikrofonem /jako laik/...więc tym większy szacuneczek dla ciebie !!!
...dlaczego super fish ? ...bo kojarzył mi sie z duzym zakladem gdzie moze istniec taka aparaturka jak radiowezel.../moglem napisac np "Marona", Ratusz Miejski itd....itp....
...ale ! /wlasnie !!!/... z przykroscią stwierdzam i podtrzymuje swoje zdanie iz nieprofesjonalną robotą jest działanie twojego szefa /..o ile wiem to ten który napisal cos o burakach wystających mi z butów/, polegające na wpuszczeniu, bez wstępnego przygotowania prezentera radiowego !!!
...nie ma co się oklamywac ale takie działanie nie jest usprawiedliwione tym, ze Kolobrzeg to wioska i mozna sobie trenowac na sluchaczach...nigdy niczego takiego nie widziałem i o niczym takim nie slyszalem.../raczej tu widzialbym te buraki wystające z butów osoby odpowiedzialnej na stanowisku kierowniczym/...swoją drogą, ciekawe jakie ma kwalifikacje ?
... tobie i innym z zespolu zycze wszystkiego najlepszego w zyciu osobistym jak i zawodowym...oraz traktowania niektórych spraw z przymróżeniem oka...trzymam kciuki i caly czas slucham naszego radyjka !!!
Wirnik
Dyskutant

Postprzez Easy Rider » piątek, 10 lut 2006, 14:31

wspomniana audycja dzisiaj po godzinie 16 tej romawiam z Januszem Plennym długoletnim kierownikiem administracyjno - gospodarczym Zieleni Miejskiej
Easy Rider
Terminator

Postprzez Gargamel » piątek, 10 lut 2006, 14:57

Dobra,dobra Easy dawaj o PZPR i Heńku.Czekam.
Gargamel
Ważniak

Postprzez Gargamel » piątek, 10 lut 2006, 15:43

a i jeszcze jedno, to ten sam pan ,który dostawał zlecenia od Rosiaka i zeznawał na niekorzyść prezydenta.Dziękuję Easy nie wysłucham,bo sens rozmowy już znam.
Gargamel
Ważniak

Postprzez Easy Rider » piątek, 10 lut 2006, 15:48

Gargamel napisał(a):a i jeszcze jedno, to ten sam pan ,który dostawał zlecenia od Rosiaka i zeznawał na niekorzyść prezydenta.Dziękuję Easy nie wysłucham,bo sens rozmowy już znam.

buehehehe, się zdenerwował oj ti ti nerwosolku buehehehehe
Polecam, słuchajta.
Easy Rider
Terminator

Postprzez Gargamel » piątek, 10 lut 2006, 15:59

Easy ja się nie denerwuję,a to kogo zapraszasz to twoja sprawa.Ja tylko stwierdzam ,że to będzie po raz kolejny tendencyjna pyskówka.
Gargamel
Ważniak

Postprzez ten obcy » sobota, 11 lut 2006, 11:38

Tendencyjna poprzez to że kłamliwa, napastliwa, stronnicza. Ale pełna wdzięku i dynamiczna, dająca satysfakcję prowadzącemu. Taka zastępcza masturbacja. Delikatnie mówiąc: na poziomie Adania.
ten obcy
Bywalec

Postprzez pluskwa » sobota, 11 lut 2006, 12:50

Punkt widzenia od punktu siedzenia. Easy jakoś tak ostatnio różowo kicha i mówi na zdrowie. Jeżeli napisze o tym samym GP to będzie OK?
pluskwa

Postprzez Vin » poniedziałek, 13 lut 2006, 10:37

Gargamel napisał(a):Dobra,dobra Easy dawaj o PZPR i Heńku.Czekam.

Może niedługo się doczekamy, hę ?

PiS chce zlustrować 100 tys. osób

"Gazeta Wyborcza": Lustracja ma objąć sponad 100 tys. urzędników, od członków rządu po prezydentów miast i wójtów, ale i nauczycieli akademickich, dziennikarzy mediów publicznych i wszystkie zawody prawnicze.......

http://wiadomosci.onet.pl/1259319,11,item.html
Vin
Uzależniony

Postprzez McCool » sobota, 18 lut 2006, 19:58

Słuchacie teraz radia kołobrzeg??

http://graj.radiokolobrzeg.pl:8000/

jakąś prezenterke jeszcze dali. chyba miało być coś na wzór zagranicznych stacji radiowych ale chyba im nie wyszło :lol: chociaż dajmy jej szansę, bo mimo że bredzi od rzeczy to głos ma przyjemny ;)
McCool
Rycerz forum

Postprzez Demurrer » sobota, 18 lut 2006, 20:07

Pani Kasia ma bardzo sympatyczny głosik. Powinna jedynie kolegów prezenterów podpytać o kwestie związane z łapaniem oddechu. Sądzę że będzie dobrze. Powodzenia. :)
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez PIOTRGAN » niedziela, 19 lut 2006, 00:32

się zgadzam kobiecy głos jest OK a temat "nowej" był stronę wcześniej :)
PIOTRGAN
Ważniak

Postprzez Wirnik » niedziela, 19 lut 2006, 21:57

...Do Pani z Radyjka ... widać postępy ! ....oby tak dalej ! ...coraz bardziej podoba mi sie glos zenski w radyjku...
Wirnik
Dyskutant

Postprzez Foreigner » poniedziałek, 20 lut 2006, 08:15

Trzeba dac jej szanse "wkrecic" sie na obroty. Nowa jest i niedoswiadczona, ale doswiadczenie przychodzi z czasem a glos przyjemny to i "bredni" mozna posluchac przez jakis czas :mg:
Foreigner
Weteran

Postprzez ZAINTERESOWANA » czwartek, 23 lut 2006, 16:34

Muszę przyznać, że im dłużej słucham radia tym bardziej mi się ono podoba, zwłaszcza tzw. kalendarium muzyczne jakiegoś pana H. 8)
Zaś kobiecy głos się coraz bardziej "wyrabia", oby tak dalej :wink:
ZAINTERESOWANA
Mieszka tu

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg