Hipermarket w polu

To jest kawałek forum dla ludzi którzy mają coś do powiedzenia na tematy polityczne, społeczne czy gospodarcze. Masz ciekawe poglądy, chcesz się podzielić swoimi przemyśleniami, skomentować wydarzenia z kraju lub świata, proszę bardzo...

Postprzez qrczak » wtorek, 31 maja 2005, 20:31

Pan_Centrum napisał(a):Tak tylko napisałem bo nie zwraca uwagi na kupców i to ze tez jestesmy ludzmi którym odbiera sie zarobki...przepraszam nie hcodziło o obraze tego typu ludzi ale przyrównanie...

Dzieje się tak dlatego, że kupcy nie zwracają uwagi na konsumentów i ich możliwości finansowe. Niestety ceny w Kołobrzegu nie należą do najniższych. Jakby u "kupców" było taniej to ludzie nie chodziliby do MiniMala.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Budyn » wtorek, 31 maja 2005, 20:38

ale jak konsumeci nasi kochani by zarabiali normalnie to by tez nei chodzili do mini mala i do biedronki.

A mini mal i wiekszosc hiper marketow ma bardzo sprytny plan marketingowy daje np promocje na 10 produktow a jak juz tam idziesz to nie kupisz tylko 1dnego batonika ktory jest objety promocja tylko wyjedziesz z pelnym koszykiem zakupow

Ale fakt co fakt Kolobrzeg jest strsznie drogim miastem nastawiaonym wylacznei na turystow ktorzy placa za twary i uslugi bo musza a my dostajemy po portwelach przy okazji
Budyn
V.I.P

Postprzez atomicfrog » środa, 28 gru 2005, 09:24

Roman napisał(a):w Gryficach mieszka 17 tys. ludzi, bezrobocie sięga 40%, a mają cztery supermarkety (sic!) :)

prawie 30tyś idiote, w Trzebiatowie mieszka 10tys
atomicfrog

Postprzez Stavro » środa, 28 gru 2005, 10:59

atomicfrog napisał(a):
Roman napisał(a):w Gryficach mieszka 17 tys. ludzi, bezrobocie sięga 40%, a mają cztery supermarkety (sic!) :)

prawie 30tyś idiote, w Trzebiatowie mieszka 10tys

Obecnie Gryfice liczą około 19000 mieszkańców...podane ze strony http://www.gryfice.com.pl/

wiec atomicfrog... zanim zaczniesz kogos obrazac...SPRAWDZ...jak jest naprawde...
Stavro
Rycerz forum

Postprzez KOGAJAC » czwartek, 9 lut 2006, 22:47

czytam to co panie i panowie piszą i nie wierzę w to co widzę.SUPERMARKET W TYM MIEŚCIE TO ŚMIERĆ dla małych firm i małego biznesu czy dalej chcecie by wasze dzieci i mężowie pracowali za wyrobników w ANGLI czy SZWECJI czy u Niemca . Powiedzcie mi co dzieje się z waszymi ciężko zarobionymi pieniędzmi czy zostają w naszym kochanym mieście? Chcecie więcej zarabiać , a skąd brać jeżeli wasze pieniądze nie robią obrotu ani dla miasta ani dla naszego kraju .BOGACI ŚIĘ SULDORF ,MALME .ALLABORG,HAMBURG ale nie KOŁOBRZEG .TANIEJ KUPIĆ to mniej będziecie zarabiać . \ drożej kupisz więcej zarobisz \i nasze miasto da miejsca pracy .Wiecej chcecie wiedzieć napisz[/code]
KOGAJAC

Postprzez kraall » czwartek, 9 lut 2006, 23:27

Daruj sobie, już mamy specjalistę od dużych powierzchni. Nazywa się Sobczak Marek - zastępca prezydenta miasta, kiedyś Samoobrona, dziś pezpański ...
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez zla_kobieta » czwartek, 9 lut 2006, 23:29

Marek? To Ty??? Tutaj tez zaczales odwalac? Hurtownia padla? Trudno. Ja tam sie ciesze, ze moge kupic sok 100% za 1.39 pln w znienawidzonym przez Ciebie hipermarkecie (nie widziales chyba prawdziwego hipermarketu); podczas gdy w zapyzialej osiedlowej budzie ten sam sok, od tego samego producenta, kosztuje 4 zyki. Obroty? A co to mnie obchodzi? Dla mnie wazne jest to, ile mi w portfelu zostaje. A tak w ogole, co to za teksty "u Niemca"? Co Ty k**a jestes? Narodowiec??? Wlacz sobie wiadome Radyjo; idz pograc w tenisa ziemnego; pogadaj z Andrzejem - moze dopusci Cie do listy wyborczej do Sejmu... I nie pitol na forum [beeeep]... Zydow tez nienawidzisz? Narodowcu?
zla_kobieta

Postprzez ewe » piątek, 10 lut 2006, 11:49

hipermarket w Kolobrzegu nie powstanie ,choćby władze same o to prosiły ,ale supermarket / 500-2500 m2./ będzie napewno i to już niedługo.
Jednak te duże sklepy są częścią globalizacji. I walka drobnych kupców ,choćby zorganizowanych skończy się wygraną hipermaketów. Tak się stało we wszystkich krajach.I nie pomoże nawet to ,że kupców wspiera państwo.Walka z hipermaketami jest tak naprawdę walką z nami -konsumentami .
ewe
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » piątek, 10 lut 2006, 12:09

Buduje się coś na Radzikowie.
Nie widziałem blokad i kładzenia sie pod koła.
W w Koszalinie hiperka zaklepała prawica. Ale ten los jest pokrętny...
BLAaa
Uzależniony

Postprzez myśliwiec » piątek, 10 lut 2006, 15:16

ja chce marketow! tysiaca marketow! hipermarketow! magamarketow! a co!
myśliwiec
Mistrz klawiatury

hiper market w polu

Postprzez KOGAJAC » piątek, 10 lut 2006, 23:48

Miło mi drodzy że jesteście po tamtej stronie ,ale takie spojrzenie nie zmieni zasobności waszych portfeli .wiem na pewno że mają powstać 4większe sklepy PANA K./ TEN PAN RUJNUJE KOŁOBRZESKĄ KASĘ I MYŚLI TYLKO O SOBIE .PAN SOBEK WIELKI CHCE BUDOWAĆ APARTAMENTY DO 14 PIĘTER ZMIENIAĆ STREFY POD SIEBIE I BUDOWAĆ SKLEPIKI PO 1600metrów CO ZA ROZMACH/ To ma być uzdrowisko . Bajer . co. Tak sobie wyobrarzacie perłe bałtyku. Mówicie konsumęci że jeszcze was stać na dorabianie innych kraji . ok niech padnie 30 podmiotów gosp. którzy płacą wat ,podatek od nieruch, zus /emerci kto was wtedy utrzyma/hurtownicy co będzie z wami dalej .ktoś mówi że drogo w sklepie,aile kosztuje mieszkanie/to jest dopiero interes to są pieniądze . sklepiki? kupcy?Panie myśliwiec ,co dalej ': ludzie patryjoci tego miasta "czy ktoś rozumie słowo odkurzacz ?Mamy już 7 odkurzaczy w tym mieście i odkurzają całą kasę a gdzie zysk ??nie ma i skąd weżmiemy? drodzy jestem lokalnym patryjotą :) ok :)
KOGAJAC

Re: Markety Będą

Postprzez Martius » sobota, 11 lut 2006, 11:46

Pan_Centrum napisał(a):Czemu tak marudzicie...przecież w planach niedalekich (b.bliskich) jest Lidl, Torg, Galeria Hosso oraz KAZAMATY będą zlikwidowane i też bedzie pasażyk....Nikt o tym nie wie???? Więc przedstawiam, że właśnie tak będzie...

A od kołobrzeskich kupców to wara...Robolu z budowy...

[beeep] sie w czolo deska raz zółta raz niebieska :twisted:
jak masz jakies problemy do ludzi do [beeeeeeep] z forum
Martius
Mieszka tu

Gadu-Gadu: 3816630

Poprzednia strona

Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze