Robię bal na złość TKK...

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez qrczak » piątek, 10 lut 2006, 13:31

Demurrer napisał(a):
Vincenta napisał(a):urzędowa biba to musowo morze wódy być musi.

Jak już o tym mówimy, to istotnym dla wszelkich komentarzy, byłoby podanie ile dokładnie wódy zostało zamówione, a potem podanie ilości gości (aby przeliczyć to na głowę). Report, podziel się wiedzą.

Po co podawać, report mówi że wie ile miało wódy być niech poda, będziemy wiedzieli.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez myśliwiec » piątek, 10 lut 2006, 13:31

no to kto tam noc przespal?
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez Gargamel » piątek, 10 lut 2006, 13:33

Ten co wszystkich reraz rozlicza.
Gargamel
Ważniak

Postprzez Easy Rider » piątek, 10 lut 2006, 13:47

myśliwiec napisał(a):
ten obcy napisał(a):Czy wyście rozumy pogubili? Facet sobie zażartował, zaraz potem wytłumaczył, dlaczego tak naprawdę robi to spotkanie - nie bal. Dodał też, że będzie to z korzyścią dla miasta i mieszkańcy mu wybaczą te pieniądze, bo to się po prostu miastu opłaci. To nie na złość mieszkańcom, tylo durnotom z TKK. Bo Report do takich najaranych należy.
Report dostał fazę, bo usłyszał lekkiego kuksańca, że na złość TKK. I okazało się, że jak on i cała TKK robi sobie jaja z prezydenta, szczypiąc go niemiłosiernie i bzdurnie, to jest ok. Ale jak HB lekko uszczypnie, to płacz na całą Polskę. Durniście wy, oj durni. Zero dystnansu, tylko wściekłość.
Teraz ten topic, żeby sie wypłakać na HB.
A co z alkoholem? Przeciez nawet Report nie wiedział i nie wie dotąd, czy w ogóle był planowany alkohol. na pewno był, zgoda. Ale w jakich ilościach? tego nie wie, a drze pysk jakby wiedział. To manipulant u Bogdana B szkolony.
Mam nocny dyżur, to sobie czytam.... Z żółtymi papierami nie powinni dopuszczać do kamery. co nie, Report?

Brawo! Podpisuje sie pod tymi slowami.
Slyszalam wypowiedz wczoraj w TKK i podobalo mi sie. Zreszta Report bezczelnie gadajal z pakmurowa (notabene na "Ty" - co bardzo mnie zaskoczylo, bo zwykli abonenci TKK nie musza wiedziec ze to Twoja kolezanka!) Zreszta po wczorajszych kilku postach stwierdilam ze nie ma co zartowac bo na zartach (sytucyjnych) malo kto sie zna i nie to zebym bronila HB bo mi to lata czy bedzie pil czy nie, tylko wkurza mnie hipokyzja co niektorych. Jakos smiem watpic by na poprzednich balach poprzednich kadencji nie bawili sie tu szczekajacy, ba! sama nawet na jednym bylam, i co z tego? bal jak bal. taka prawda zapraszaja, ciagle wysylaja zaproszenia z roznych firm na bale. Adanio, z calym szacunkiem, ale pamietam jak kreciles sie kolo HB, czyzbys nie bywal z nim na roznych imprach i nie pil za pieniadze podatnikow? a potem jak sie okazalo ze nie ty bedziesz rzecznikiem obraziles sie na smierc i zycie i postanowiles nienawidziec urzedu a przede wszystkim HB? nie kumam nic z tej "afery". uwazam ze dobrze ze ktos do nas przyjezdza i cos sie dla tego miasta robi. i tyle.

nie byłem na ANI JEDNYM BALU NOWOROCZNYM, owszem byłem parę razy z Heniutem w barze na piwie , ale to ja płaciłem, bo Heniuto ma węża w kieszeni, nigdy nie miałem zostać rzecznikiem prezydenta,jeśli ktoś się obraził to Heniuto na mnie. to tyle :)
Easy Rider
Terminator

Postprzez Easy Rider » piątek, 10 lut 2006, 13:49

NIE PIŁEM NIGDY ZA PIENIĄDZE PODATNIKÓW.
nie jetsem kanalią!!!
Easy Rider
Terminator

Postprzez myśliwiec » piątek, 10 lut 2006, 14:20

no to przepraszam jesli cie urazilam
ale tak mi to wygladalo

ps. za hb placiles? no przestan! glupi jestes? :) ja tam bym zadnemu nie fundnela ni piwa ni kawy ...
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez Vin » piątek, 10 lut 2006, 14:50

Adam...... moge sobie coś ubzdurać na Twój temat, napisać a później jak gdyby nigdy nic przeprosić Ciebie za te farmazony ?
Vin
Uzależniony

Postprzez Vin » piątek, 10 lut 2006, 14:54

Kurcze, jak mnie skręca. Jak ja zazdroszczę, że na tym balu być nie mogę. Jedną falaszkę bym jak nic wypiła na koszt podatników, drugą bym sobie w barze kupiła. Ale to pikuś. Najbardziej mnie się marzy foto z prezydentem i taniec z nim - najlepsza by była lambada.
Vin
Uzależniony

Postprzez qrczak » piątek, 10 lut 2006, 14:59

Vincenta napisał(a):Adam...... moge sobie coś ubzdurać na Twój temat, napisać a później jak gdyby nigdy nic przeprosić Ciebie za te farmazony ?

Takie rzeczy tylko wybrani mogą pisać o różnych osobach. :wink:

Najbardziej mnie się marzy foto z prezydentem i taniec z nim - najlepsza by była lambada.

Taniec z gwiazdami się Tobie jednym słowem marzy. :lol:
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Vin » piątek, 10 lut 2006, 15:01

dokładnie tak qrczak, ale takie rzeczy to tylko w Erze. :lol:
Vin
Uzależniony

Postprzez myśliwiec » piątek, 10 lut 2006, 15:08

Vincenta napisał(a):Adam...... moge sobie coś ubzdurać na Twój temat, napisać a później jak gdyby nigdy nic przeprosić Ciebie za te farmazony ?

czep sie muru
moze to ci wyjdzie
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez report5 » piątek, 10 lut 2006, 16:30

Gargamel napisał(a):Ten co wszystkich reraz rozlicza.

Gargi - byłem juz posadzany o to że jest mafiozem, narkomanem, alkoholikiem oraz defraudantem - zadne posądzenie mi nie straszne - wal się na mordę - dzisiaj dowiedziałem się także, że w um nosiłem wódkę skrzynkami... bardzo ciekawe... spływa to po mnie jak po gęsi woda - a ty masz problem... porozmawiaj o tym ze swoją kobietą ona cię być może zrozumie...
report5

Postprzez Gargamel » piątek, 10 lut 2006, 16:46

A to Ty byłeś Report?
Gargamel
Ważniak

Postprzez Vin » piątek, 10 lut 2006, 18:23

myśliwiec napisał(a):

czep sie muru
moze to ci wyjdzie

Bujaj się myśliwiec, a jak się już znudzisz to stań jak najbliżej ściany, przodem do niej i wykonaj energiczny skłon do przodu.
Pytanie nie było skierowane do ciebie tylko do Adama.
Vin
Uzależniony

Postprzez Foreigner » piątek, 10 lut 2006, 18:41

Vincenta napisał(a):
myśliwiec napisał(a):

czep sie muru
moze to ci wyjdzie

Bujaj się myśliwiec, a jak się już znudzisz to stań jak najbliżej ściany, przodem do niej i wykonaj energiczny skłon do przodu.
Pytanie nie było skierowane do ciebie tylko do Adama.

Moze pare energicznych sklonow :?: :lol:
Foreigner
Weteran

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg