oczywiście miało być, że dzielą się na tych co mogą stracić lub zyskać na odejściu H.B.

Gargamel napisał(a):Chyba muszę przypomnieć dziennikarzom o imprezie ,która się odbyła w Berlinie i o skrzynkach pełnych "dziwnego" trunku,którego pakowaniem do samochodu marki Hyundai zajmował się kto..........?
A może o obchodach 750 lecia za czasów pana ex posła-Bogdana,tak się dziennikarz pewien wody z bąbelkami opił,że go po krzakach szukali.
kraall napisał(a):Jak już coś komuś zarzucasz to przynajmniej sprwadz fakty.
750 lecie to Twój pryncypał organizował. Oj, musiałeś być cały czs na gazie skoro nie pamiętasz?
ja tez nie zalujeBLAaa napisał(a):kraall napisał(a):Jak już coś komuś zarzucasz to przynajmniej sprwadz fakty.
750 lecie to Twój pryncypał organizował. Oj, musiałeś być cały czs na gazie skoro nie pamiętasz?
Ha, ha, ha...
Ja tam gorzały nikomu nie żałuję. Dyskusje odbieram jako dojrzewanie do pewnego standardu organizowania imprez miejskich. Wcale nie jest głupim pomysłem "każdy przychodzi z flaszką", lub mozna gorzałę kupic w barku.
kraall napisał(a):Gargamel napisał(a):Chyba muszę przypomnieć dziennikarzom o imprezie ,która się odbyła w Berlinie i o skrzynkach pełnych "dziwnego" trunku,którego pakowaniem do samochodu marki Hyundai zajmował się kto..........?
A może o obchodach 750 lecia za czasów pana ex posła-Bogdana,tak się dziennikarz pewien wody z bąbelkami opił,że go po krzakach szukali.
Jak już coś komuś zarzucasz to przynajmniej sprwadz fakty.
Vincenta napisał(a):urzędowa biba to musowo morze wódy być musi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości