qrczak napisał(a):report5 napisał(a):qrczak masz rację -
pierwsze spotkanie noworoczne prezydenta całkiem miłe pamietam za HB w ratuszu była lampka szmpana i zegarki dla wyróżnionych kołobrzezan
póżniej za BB w Skanpolu odbyła się taka jazda, że długo będą wspominaĆ, a kiedy przybył Kalisz to odbywało się chodzenie po ścianach -
HB niestety to uzanł za standard - a szkoda - dziwi mnie bo przecież Marcinkiewicz nawołuje do umiaru, poseł PIS Czesław - abstynent a tu takie cisnienienie na picie -
-
To czemu akurat w tym roku tak zażarcie broni TKK naszych pieniędzy![]()
Dlaczego w poprzednich latach nikt nie latał po mieście z mikrofonem i nie pytał ludzi co o tym myślą
grczak - etat rzecznika prezydenta do października jesy zajęty.
O robotę się nie martw, z TBS-u po wyborach tylko trzech zwolnią.

Olaf napisał(a):Report nie ukrywaj tego, że tą pamiętną bibę w Skanpolu toś Ty organizował jako inspektor ds. kultury. Ludzie podobno się bardzo dobrze bawili! I chwalili organizację! W końcu organizował to specjalista! I piszę bez żadnych podtekstów. Nie byłem, nie piłem i nie jest mi wcale żal.... Ale biba była. Oj, była!

ewe napisał(a):zastanówcie się ludzie kto tu mówi o piciu?TKK czy prezydent. Tylko prawdziwy burak przyjmie ważnych gości herbatką i paluszkami ,których ci u nas dostatek.
Olaf napisał(a):A niemógłby Prezydent Henryk B. ogłosić, że organizuje bal noworoczny na którym będzie wręczał tak ważne dla miasta nagrody i zaprasza wszystkich chętnych... i dodać, że jeśli ktoś chce bawić się na takim balu i dostąpić zaszczytu zabawy w jego obecności niech zapłaci za wejściówkę np. 350 zł od pary, albo 400 zł od pary? Bawili by za swoje, pili za swoje, za te pieniądze można by także sfinansować wódę dla gości. Fajnie byłoby, bal zgodnie z tradycją by się odbył, nagrody by się wręczyło i nikt nie mógłby nic złego na ten temat powiedzieć.
A przecież nikt by prezydentowi nie odmówił... Bo przecież prezydentowi się nie odmawia i wszyscy by przyszli. Na pewno bal byłby na sto par, a może i lepiej. Kurde, pokazaliby jak się prawdziwa władza bawi.
ewe napisał(a):REPORT
Nie mówię o historii. Bal za 2 dni a wy jak złe wróżki już wiecie ,co będzie dalej . Radzę zmienić zawód. Od razu widać ,że z małego miasta.
Szkoda ,że nikogo nie interesuje fakt ,że jest zaplanowana zbiórka pieniędzy na Stowarzyszenie Amazonek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 3 gości