Vincenta napisał(a):Piłeś alkohol w godzinach od 7 - 15 ?
Beczkami

kraall napisał(a):Mnie ten temat po prostu śmieszy. Jak czytam zajmuje nas kto donosił, kto współpracował, kto był agentem. Tych o których chodzi już w życiu publicznym jest mało. Natomiast kto jest agentem, kto współpracuje, kto donosi dzisiejszym służbo specjalnym już nas nie interesuje? Hipokryzja.
). SB w tamtym systemi czy ABW w tym sluzby specjalne zawsze sa sluzbami specjalnymi.
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
Eureka napisał(a):Tak właśnie o Tobie mówili, w co nie bardzo wierzyłem. Pozazdrościć Ci zdrowia, bo z rozsądkiem było gorzej.
BLAaa napisał(a):Eureka napisał(a):Tak właśnie o Tobie mówili, w co nie bardzo wierzyłem. Pozazdrościć Ci zdrowia, bo z rozsądkiem było gorzej.
A wiesz, że dopóki zadawałeś pytania, to w zasadzie nie mogłem sie przyczepić. Ale teraz wkraczasz na ścieżke pomówień, a to jest przestepstwo z art. 212 kk, ścigane z prywatnego oskarżenia, więc pilnuj się.
Więc kto Ci to mówił?
ten obcy napisał(a):Jak mógł nie pić od 7-15 skoro był kim był? Nowe SLD pije jednak po nowemu, a nie jak te chamy ze starego SLD. Whiskacze, itp. Od jednego alkomatu w godzinach pracy mogłaby polec cała wierchuszka. No i byłby game over.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości