Olaf napisał(a):A dlaczego nie robić z niego Prezydenta? Jeśli Ty blaa możesz nim być, to w czym jest gorszy od Ciebie Kuś? Coś wysoko siebie oceniasz, a przecież wystarczy przeczytać artykuł w aktualnych Kulisach Kołobrzeskich i dowiedzieć się, w jakim jesteś poważaniu nawet u swoich. O poważaniu u innych nie wspomnę. W lewicy na taczce Cię wywiozą...
Olaf napisał(a):BLAaa napisał(a):Ależ Hans... Pardon, Olaf - Jacek na prezydenta? Dla mnie żaden problem. Byłby na bank lepszy od Twojego pryncypała.
No to mój pryncypał... Sebastian K. musi z Tobą po męsku pogadać

Olaf napisał(a):BLAaa napisał(a):Ależ Hans... Pardon, Olaf - Jacek na prezydenta? Dla mnie żaden problem. Byłby na bank lepszy od Twojego pryncypała.
No to mój pryncypał... Sebastian K. musi z Tobą po męsku pogadać

BLAaa napisał(a):Olaf napisał(a):A dlaczego nie robić z niego Prezydenta? Jeśli Ty blaa możesz nim być, to w czym jest gorszy od Ciebie Kuś? Coś wysoko siebie oceniasz, a przecież wystarczy przeczytać artykuł w aktualnych Kulisach Kołobrzeskich i dowiedzieć się, w jakim jesteś poważaniu nawet u swoich. O poważaniu u innych nie wspomnę. W lewicy na taczce Cię wywiozą...
Ależ Hans... Pardon, Olaf - Jacek na prezydenta? Dla mnie żaden problem. Byłby na bank lepszy od Twojego pryncypała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości