ŁUkasz napisał(a):
Mało gazet czytasz![]()
![]()
"Marzenia, jak ptaki szybują po niebie ..."
ŁUkasz napisał(a):HO!HO! napisał(a):ŁUkasz napisał(a):Cicho!! Zaraz HOHO zajmie sie naszymi dziadkami.
Jaki ma ten tekst związek z moją wypowiedzią?
Myślisz, że jak poseł PO Śpiewak wytykał przeszłość ojca Cimoszewiczowi, to wszyscy zaraz tacy są? Jest lepszy świat Łukaszu, naprawdę.
Chyba z kimś pomyliłeś Śpiewaka. Jesli nie to z chęcią zobaczę cytat z jego wypowiedzi.
ŁUkasz napisał(a): Chciałem pokazać tylko, że młodzi potrafią jeszcze mieć ideały. To jest niewątpliwa przewaga nad wieloma starszymi kolegami.
Demurrer napisał(a):Nie wiem według jakiego kryterium logicznego została zbudowana teza, że młodzi mają ideały, a starsi nie. Przecież to pusty slogan. Również dobrze można powiedzieć, że blondyni lubią psy, a bruneci koty. A co.

Demurrer napisał(a):Nie wiem według jakiego kryterium logicznego została zbudowana teza, że młodzi mają ideały, a starsi nie. Przecież to pusty slogan. Również dobrze można powiedzieć, że blondyni lubią psy, a bruneci koty. A co.

ZAINTERESOWANA napisał(a):Demurrer napisał(a):Nie wiem według jakiego kryterium logicznego została zbudowana teza, że młodzi mają ideały, a starsi nie. Przecież to pusty slogan. Również dobrze można powiedzieć, że blondyni lubią psy, a bruneci koty. A co.
HO! HO! to znowu Ty?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości