Colberg napisał(a):bloosman napisał(a): był czy nie był członkiem Polskiego Zwiazku Piłki Ręcznej ?
![]()
![]()
![]()
A coś takiego kiedykolwiek istniało??
Najpierw się doucz...![]()
Związek Piłki Ręcznej w Polsce zaprasza na swoją stronkę...
http://www.zprp.org.pl
Gargamel napisał(a):Konkretnie Adasiu-byłeś,jesteś w SLD czy nie.Jak widać dla Ciebie to wstyd,bo nie chcesz się przyznać.Dla mnie Easy Rider może być członkiem dowolnej partii,może wierzyć w co chce i popierać kogo chce,z wyjątkiem przynależności partyjnej-jakiejkolwiek i jednoczesnego bycia dziennikarzem.Taki dziennikarz to zero obiektywizmu i wiarygodności.....o tak sobie myślę.Nikt się Ciebie nie boi Easy ,no może Ty sam Siebie,a wiesz tyle ile się dowiesz z tego forum.
Gargamel napisał(a):Z tego co wiem to H.B był w solidarności i to w najgorszym z możliwych okresów-z jego punktu widzenia.Był internowany -aresztowany,inwigilowany,podsłuchiwany itp.Dzięki takim ludziom my wszyscy możemy dzisiaj jeść snickersy i stukać w klawiaturę komputera przedstaiając różne poglądy.
JA nie byłem w żadnym TPPRrze BLAAA.....chyba Olek Kwaśniewski był.

Gargamel napisał(a):może wędkarskim,albo związku grzybiarzy.![]()
![]()
Z tego co wiem to Ty BLAaa jesteś w jakieś bandzie.Ja nie jestem w żadnej partii czy odnodze partii.
Easy Rider napisał(a):towrzysz Bieńkowski był w PZPR - sam się do tego zresztą publicznie przyznał.
towarzysz Henryk - nie tylko był przesłuchiwany ale też torturowany - codziennie czytano mu co 5 minut listy od małżonki, a takie mogło być miłe garowanie![]()
towarzysz Henryk był przyjacielem towarzysza Wiktora rzeźbiarza, który codziennie do koszalińskich towarzyszy jeździł czarną wołgą składać meldunki.
towarzysz Henryk jest jak towarzysz Lenin - lata mijają a towarzysz Henryk wciąż zimny twardziel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 5 gości