Klincz skosi kosmos!!!

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez ZAINTERESOWANA » sobota, 4 lut 2006, 10:03

Achaja napisał(a): A co do szaletu dla piesków, nie wiem kto podjął decyzję o jego postawieniu, ale wiem, że śmiała się z nas cała Polska

Fakt, promocja była nieziemska ;/ :lol:
ZAINTERESOWANA
Mieszka tu

Postprzez irytacja » sobota, 4 lut 2006, 11:25

Fijałkowski, Wożniak kontra Ławrynowicz i Szczeglik, tych zaproś.
irytacja

Postprzez pluskwa » sobota, 4 lut 2006, 14:01

... klonów ci u nas dostatek ale i tego przyjmujemy ... pralnia chemiczna na Słowińców i rogu Armii Krajowej/Katedralna
pluskwa

Postprzez ZAINTERESOWANA » niedziela, 5 lut 2006, 17:20

pluskwa napisał(a):... klonów ci u nas dostatek ale i tego przyjmujemy ... pralnia chemiczna na Słowińców i rogu Armii Krajowej/Katedralna

Dobre :lol: :lol:
ZAINTERESOWANA
Mieszka tu

Postprzez jakotako » niedziela, 5 lut 2006, 21:38

Niestety nie mam TKK ale oglądałem przypadkiem dzisiejszą powtórkę.
Może oprócz telefonów do studia, umozliwić wysyłanie pytań internetem (kiedyś taką formę przyjął zdaje się report)?
P.s. Dobre było jak zdaje się Tomczyk wypalił o hodowli psów (żart primaaprilisowy Wieczorka) a ten baran "łyknął", ale dał :lol: :lol:
jakotako
Dyskutant

Postprzez BLAaa » poniedziałek, 6 lut 2006, 08:12

irytacja napisał(a):Fijałkowski, Wożniak kontra Ławrynowicz i Szczeglik, tych zaproś.

Mogłoby byc ciekawie.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez BLAaa » poniedziałek, 6 lut 2006, 08:16

Olaf napisał(a): Brakowało mi tylko w tym wszystkim telefonu od niejakiego blaa - kolegi Pana Posła. Mógł przecież też zadzwonić.....

BLAaa może i by zadzwonił, gdyby nie to, że nie miałbym o co pytać. Jak przyjdzie do Klinczu HB, to na bank zadzwonię.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Gargamel » poniedziałek, 6 lut 2006, 12:25

No pięknie sami do siebie dzwonią i sami siebie wychwalają.Obywatel Czechowski dzwonił dwa razy ,a tylko raz się przedstawił.Kolejny gość,który dzwonił to także działaczyk MD,poznałem po głosie.Ale jaja. :lol: :lol: :lol:
Vincenta jak stać Cię na prawdę odnośnie rozmowy z R.Szuflem to daj znać.Nie sądziłem ,że nawet Ty dasz się wciągnąć w tą propagandę.
Gargamel
Ważniak

Postprzez Vin » poniedziałek, 6 lut 2006, 12:37

Gargamelu o co Ci chodzi ? Naprawdę ubawiłam się dzięki Szufelowi. Nie znoszę tego faceta, zawsze mnie denerwował a tym razem rozśmieszył mnie do łez. Chciał wszystkim przypomnieć o tym, że był kiedyś z Sebastianem w jednej drużynie ? Chciał nam pokazać, że Sebastian ma swoje korzeniu u niego ? Po co się zapytał ?
Nie mów, że Ciebie odpowiedź Sebastiana nie rozbawiła.
Jeśli chcesz rozmawiać o Szufelu proszę bardzo. Właściwie może to być monolog a nie rozmowa. Napisz coś co mnie przekona do tego faceta. Napisz mnie co on tak naprawdę zrobił dla naszego miasta, oczywiście poza liczeniem głosów na sesji.
I jeszcze jedno - jak się odmienia jego nazwisko ? O Szuflu czy o Szufelu ?
Vin
Uzależniony

Postprzez Olaf » poniedziałek, 6 lut 2006, 19:22

irytacja napisał(a):Fijałkowski, Wożniak kontra Ławrynowicz i Szczeglik, tych zaproś.

a po co? Przecież oni wszyscy są z tego samego wora - SLD. O czym będą gadać?
Olaf
Bywalec

Postprzez Olaf » poniedziałek, 6 lut 2006, 19:27

Vincenta napisał(a): Jeśli chcesz rozmawiać o Szufelu proszę bardzo. Właściwie może to być monolog a nie rozmowa. Napisz coś co mnie przekona do tego faceta. Napisz mnie co on tak naprawdę zrobił dla naszego miasta, oczywiście poza liczeniem głosów na sesji.

Dołączam się do tegoż wniosku. Też chciałbym się dowiedzieć co takiego dla miasta zrobił Pan Radny Sz. Z góry dziękuję za informację.
Olaf
Bywalec

Postprzez Gargamel » wtorek, 7 lut 2006, 15:32

Zadzwońcie do kablówkii sami zapytajcie.Podobno ma być tam pan Ryszard-we czwartek.
Gargamel
Ważniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg