pluskwa napisał(a):O co toczy się ten spór? O fachowość i zaangażowanie w pracę czy o niuanse formalno-prawne?
qrczak napisał(a):pluskwa napisał(a):O co toczy się ten spór? O fachowość i zaangażowanie w pracę czy o niuanse formalno-prawne?
Spór się toczy o powiązania rodzinne i przynależność partyjną bo na pewno nie o fachowość i zaangażowanie w pracę.
Olaf napisał(a):Gargamel... przestańcie już! Zarząd Powiatu, Starosta i wszyscy święci poszli po rozum do głowy i wydali decyzję. I już. Po to iluś tam ludzi zaufali im, oddali na nich głos i chcieli, aby to oni w pewnych sprawach decydowali. Czy wcześniej, czy później... Obojętnie. Decyzja została podjęta. Blaa uważa, że powinien Pan Starosta przybiec do niego i zapytać się - jako PIERWSZEGO SEKRETARZA - czy może, Ty chcesz udowodnić, że miałeś rację... ale pytam: Po co?
Po to wybieramy naszych przedstawicieli, aby decydowali. Starosta zdecydował, myślę, że przemyślał sprawę i wydał słuszną decyzję obojętnie jaka ona by nie była. TO SĄ JEGO KOMPETENCJE! To ON będzie ponosił konsekwencję... I odczepcie się. I Ty Blaaa i Ty Gargamelu!
Gargamel napisał(a):BLAaa Ty się nie boisz używać takich stwierdzeń cyt."ale niech mnie o nic już nie prosi".Ja rozumiem to tak:starosta robi coś dla Ciebie,a Ty dla niego i nie interesuje Ciebie przestrzeganie prawa, tylko załatwienie określonej sprawy.Czy się mylę?
BLAaa czy możesz odpowiedzieć kiedy w Kołobrzegu przeprowadzono weryfikację i czy Easy Rider był lub jest członkiem SLD.Pytam z punktu widzenia wiarygodności dziennikarskiej,zwykłej etyki zawodowej.

Gargamel napisał(a):Jeden kłamie i drugi kłamie.Co się stało towarzyszu Adasiu- Easy Riderze,że się wstydzisz swej przynależności partyjnej,a o Tobie BLAaa to tylko źle świadczy,bo podobno jesteś przewodniczącym SLD i nie wiesz kto był lub jest członkiem SLD.No cóż... amnezja polityczna.Już wiem po czym tchórza poznać![]()
Tylko nie kłam...

Gargamel napisał(a):Jeden kłamie i drugi kłamie.Co się stało towarzyszu Adasiu- Easy Riderze,że się wstydzisz swej przynależności partyjnej,a o Tobie BLAaa to tylko źle świadczy,bo podobno jesteś przewodniczącym SLD i nie wiesz kto był lub jest członkiem SLD.No cóż... amnezja polityczna.Już wiem po czym tchórza poznać![]()
kraall napisał(a):Easy był dobry jak przywalał Zibiemu. Wtedy Gargamel nie pytał czy był w SLD, czy ma maturę itp. ? Ta zapalczywość to jakaś choroba chyba?
Easy, dla równowagi zdradz trochę tajemnic Gargamela. Wiesz o nich trochę, prawda?
kraall napisał(a):Easy był dobry jak przywalał Zibiemu. Wtedy Gargamel nie pytał czy był w SLD, czy ma maturę itp. ? Ta zapalczywość to jakaś choroba chyba?
Easy, dla równowagi zdradz trochę tajemnic Gargamela. Wiesz o nich trochę, prawda?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości