PIS przeciw mediom!!!! (oprócz TV Trwam)

To jest kawałek forum dla ludzi którzy mają coś do powiedzenia na tematy polityczne, społeczne czy gospodarcze. Masz ciekawe poglądy, chcesz się podzielić swoimi przemyśleniami, skomentować wydarzenia z kraju lub świata, proszę bardzo...

Postprzez Vin » poniedziałek, 6 lut 2006, 12:44

PiS dobrze robi. Dla lewicy oczywiście. Myślę, że ludzie już teraz nie moga doczekać się kolejnych wyborów i chyba juz wiedzą czy chcą rządów lewicy czy prawicy.
Vin
Uzależniony

Postprzez Vin » poniedziałek, 6 lut 2006, 16:10

Środek też wybierze lewicę patrząc na cyrk w prawicy.
Vin
Uzależniony

Postprzez HO!HO! » poniedziałek, 6 lut 2006, 16:34

Vincenta napisał(a):Środek też wybierze lewicę patrząc na cyrk w prawicy.

Dokładnie. Dlatego środek nie będzie już miał racji bytu. Ponoć to taki plan :lol: :lol:
HO!HO!

Postprzez Vin » poniedziałek, 6 lut 2006, 16:39

Plan PiSu ?
Vin
Uzależniony

Postprzez HO!HO! » poniedziałek, 6 lut 2006, 16:45

Vincenta napisał(a):Plan PiSu ?

Nie sądzę.
Tak niektórzy komentatorzy twierdzą, że Kaczyńskiemu na rękę jest silna lewica. Tworzy to bowiem czytelny podział sceny politycznej. Mi się wydaje, że aż tak to chyba nikt nie główkuje.
HO!HO!

Postprzez kraall » poniedziałek, 6 lut 2006, 18:25

Wbij się w tętnicę Kaczora i uratuj nas.
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez evoe » poniedziałek, 6 lut 2006, 22:43

0wn4g3 - tylko kompleksy leczy się zakazami. Ludzie światli nie boją się krytyki. Ludzie światli sami potrafią przyznać się błędu. Ludzie światli wiedzą, że prawda obroni się sama. Zasada jest prosta - jeśli się czegoś boimi, to boimi się konsekwencji. Jeśli konekwencje są dobre, to robiona przez nas rzecz jest dobra. A idąc dalej - nie ma się czegoś bać. Aż jestem zaskoczona, że miłośnik PiS głosował (zgodnie z deklaracją i cytując prawie dosłownie) na Sebe. Skoro PO to gnój, kim jest ktoś... Wrodzony takt zabrania mi dkończyć zdanie. Konsekwencj nie jest Twoją mocną stroną.
evoe
Bywalec

Postprzez qrczak » poniedziałek, 6 lut 2006, 23:14

HO!HO! napisał(a):
Vincenta napisał(a):Plan PiSu ?

Nie sądzę.
Tak niektórzy komentatorzy twierdzą, że Kaczyńskiemu na rękę jest silna lewica. Tworzy to bowiem czytelny podział sceny politycznej. Mi się wydaje, że aż tak to chyba nikt nie główkuje.

Na razie mu na rękę. Ciekawe co zrobia Kaczyńscy jak im ta silna lewica odbierze władzę, a sami do tego prowadzą.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Wirnik » wtorek, 7 lut 2006, 00:18

....o czym wy mowicie ?.....w niedzielę widze was w kosciele !!!....i walic mi do koszyka papierkami a nie miedziakami...bezboznicy..wy jedni....

Nie podnosic mi reki nad czarnym kolorem !!! ...bo dzięki niemu macie takie imprezy w zyciu jak chrzty, komunie czy śluby !!!....

Won...szatani !!!
Wirnik
Dyskutant

Postprzez smirnoff » wtorek, 7 lut 2006, 09:53

Wirnik napisał(a):....o czym wy mowicie ?.....w niedzielę widze was w kosciele !!!....i walic mi do koszyka papierkami a nie miedziakami...bezboznicy..wy jedni....

Nie podnosic mi reki nad czarnym kolorem !!! ...bo dzięki niemu macie takie imprezy w zyciu jak chrzty, komunie czy śluby !!!....

Won...szatani !!!

czarnuchy to zlodzieje i klamcy...nic na to nie poradzisz :) wiec naprawde nic dobrego nie mozna o nic powiedziec :)
smirnoff

Postprzez wredniak » wtorek, 7 lut 2006, 21:28

Achaja, to jest obrzydliwe klamstwo, atak zydokomuny na Kosciol, wiare i swieta osobe, ojca Tadeusza. :!: :wink:
Czarno widze dalsza kariere tych dziennikarzy.
wredniak
Ważniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze