Jestem chora

SĄD OSTATECZNY... mam nadzieje,ze wszystko sie wyjasni i bedzie ok..nie biore pod uwage innej opcji..
Adit napisał(a):JutroSĄD OSTATECZNY... mam nadzieje,ze wszystko sie wyjasni i bedzie ok..nie biore pod uwage innej opcji..
PS. Boze spraw... by moj dzisiejszy dzien okazal sie "niepotrzebna" nerwowka i byl tylko ostrzezeniem, nauczka.. OBIECUJE wyciagnac z tego wnioski

cichy napisał(a):Adit napisał(a):JutroSĄD OSTATECZNY... mam nadzieje,ze wszystko sie wyjasni i bedzie ok..nie biore pod uwage innej opcji..
PS. Boze spraw... by moj dzisiejszy dzien okazal sie "niepotrzebna" nerwowka i byl tylko ostrzezeniem, nauczka.. OBIECUJE wyciagnac z tego wnioski
pojdziesz do nieba, a dzis byl czysciec

Adit napisał(a):cichy napisał(a):Adit napisał(a):JutroSĄD OSTATECZNY... mam nadzieje,ze wszystko sie wyjasni i bedzie ok..nie biore pod uwage innej opcji..
pojdziesz do nieba, a dzis byl czysciec
Dzieki Ci PANIE..wiedzialam,ze zrozumiesz..

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości