studenci!!!! co tam u was?

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez qrczak » piątek, 3 lut 2006, 00:01

cichy napisał(a):
FiDo napisał(a):powiedzcie mi co sie powinno zrobic z taka osoba? sa jakies porady jak postepowac z fenomenalnymi przypadkami?

a z polobrocika raz za kare i dwa tak na przyszlosc :twisted: :twisted: :twisted:

Halo, halo. Półobrocik jest dla Chucka Norrisa zarezerwowany.
Ostatnio szczęśliwy wpadłem do biblioteki wojewódzkiej (tak sie nazywała kiedyś zdaje się) w Koszalinie, myślałem że znajdę coś do magisterki. Lipa, dwie książki znalazłem i nie wiem co z tym zrobić.
Ma ktos jakieś pomysły dotyczące kategoryzacji hoteli i materiałów z tym związanych :?:
qrczak
Gwiazdor

Postprzez cichy » piątek, 3 lut 2006, 00:59

teraz to ja juz jestem delikatnie zdenerwowany, wyniki z egzaminu bede mial godzine przed ewentualna poprawka :evil: :evil: :evil: trzeba bedzie zmusic doktorka, aby podal wczesniej wyniki, bo tak nie moze byc ;/
aaaa poza tym jeszcze 4 egzaminy i moze bede mial wolne :(
cichy
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 2025499

Postprzez Mafi » piątek, 3 lut 2006, 13:46

ja też obleję dzisiejszy egzamin :/ może w kolejnym terminie będzie lepiej, ehh... jestem leń okropny :cry:
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez Mafi » piątek, 3 lut 2006, 14:38

pastor napisał(a):
Mafi napisał(a):ja też obleję dzisiejszy egzamin :/ może w kolejnym terminie będzie lepiej, ehh... jestem leń okropny :cry:

spoko studia sa jak totolotek, mozna wszystko umiec i nie zaliczyc, albo pojsc na beton i miec 5, czego zycze Tobie :twisted: :twisted: :twisted:

aż tyle szczęścia to ja nie mam, ale dziękuję :) podświadomie szykuję się na kolejny termin hyh :) ale będzie dobrze, bo w końcu musi być :)
Mafi
Gwiazdor

Postprzez Flo » piątek, 3 lut 2006, 14:47

Mafi napisał(a):
pastor napisał(a):
Mafi napisał(a):ja też obleję dzisiejszy egzamin :/ może w kolejnym terminie będzie lepiej, ehh... jestem leń okropny :cry:

spoko studia sa jak totolotek, mozna wszystko umiec i nie zaliczyc, albo pojsc na beton i miec 5, czego zycze Tobie :twisted: :twisted: :twisted:

aż tyle szczęścia to ja nie mam, ale dziękuję :) podświadomie szykuję się na kolejny termin hyh :) ale będzie dobrze, bo w końcu musi być :)

bo ja czuwam :twisted:
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Mafi » piątek, 3 lut 2006, 20:20

Mafi napisał(a):
pastor napisał(a):

chyba jednak trochę szczęścia mam, egzamin przełożony na za 2 tygodnie, jeśli jeszcze na jutro trochę tego szczęścia starczy to jutro zamiast chodzić to będę fruwać :p:) :) :P
Mafi
Gwiazdor

Postprzez cichy » piątek, 3 lut 2006, 20:58

pastor napisał(a):a ja juz mam ferie i hmmm pije piwko :twisted: :twisted: :twisted:

[beeep eng.] to jest jawna niesprawiedliwosc :twisted: :twisted: :twisted:
cichy
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 2025499

Postprzez kamila » piątek, 3 lut 2006, 21:00

cichy napisał(a):
pastor napisał(a):a ja juz mam ferie i hmmm pije piwko :twisted: :twisted: :twisted:
[beeep eng.] to jest jawna niesprawiedliwosc :twisted: :twisted: :twisted:
życie.. :P :P
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark