Klincz skosi kosmos!!!

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez qrczak » czwartek, 2 lut 2006, 20:12

ten obcy napisał(a):widzisz, qrczak? przestraszyłeś savaryego. to się schował w schronie "kultura". Jest tu kilku takich, że wystarczy tupnąć....

Coś ty on jest jak David Hasselhoff w Nieustraszonym. To ja jestem tchórzem.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez padalec » czwartek, 2 lut 2006, 20:15

Przyznaj się Qrczaku co żeś ukradł Panu SAVAREMU!
padalec
Dyskutant

Postprzez qrczak » czwartek, 2 lut 2006, 20:20

padalec napisał(a):Przyznaj się Qrczaku co żeś ukradł Panu SAVAREMU!

Ja jemu nic, jemu nie ma raczej co ukraść, chociaż chciałbym mieć jego mądrość i informatorów. On za to doskonale wie co ja ukradłem, a tego nawet ja nie wiem.

Wniosek prosty.
Savary wie wszystko, nawet to czego nie ma, czyli jest lepszy niż google bo podobno to czego nie ma w google to nie istnieje.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez qrczak » czwartek, 2 lut 2006, 21:59

Miałam Cię za bardziej zrównoważonego gościa i jak w przyszłości będziesz kogoś "obmawiał" to równie "szczerze" przeproś go tego samego dnia za pomyłkę.

Na ogół jestem bardzo spokojnym i zrównoważonym człowiekiem, ale nie pozwolę żeby ktoś mnie obrażał i robił ze mnie złodzieja opowiadając o rzeczach które nie miały miejsca. Myślę, że jest to normalne u każdego człowieka. Jak Ty byś się poczuła gdyby ktoś na forum podał Twoje nazwisko i napisał że podobno narobiłaś przekrętów :?: Założę się, że też byś spokojnie nie zareagowała. Tyle, Savary podejrzewam że też by się wściekł jakby byle kto próbował z niego zrobić złodzieja. Facet wypisuje bzdury podając moje nazwisko, dla mnie od tej pory jest po prostu nikim i żałosnym człowieczkiem.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez SAVARY » czwartek, 2 lut 2006, 22:12

qrczak napisał(a):
Miałam Cię za bardziej zrównoważonego gościa i jak w przyszłości będziesz kogoś "obmawiał" to równie "szczerze" przeproś go tego samego dnia za pomyłkę.

Na ogół jestem bardzo spokojnym i zrównoważonym człowiekiem, ale nie pozwolę żeby ktoś mnie obrażał i robił ze mnie złodzieja opowiadając o rzeczach które nie miały miejsca. Myślę, że jest to normalne u każdego człowieka. Jak Ty byś się poczuła gdyby ktoś na forum podał Twoje nazwisko i napisał że podobno narobiłaś przekrętów :?: Założę się, że też byś spokojnie nie zareagowała. Tyle, Savary podejrzewam że też by się wściekł jakby byle kto próbował z niego zrobić złodzieja. Facet wypisuje bzdury podając moje nazwisko, dla mnie od tej pory jest po prostu nikim i żałosnym człowieczkiem.

Przepraszając cię myślałem, że zajarzysz, że ten tekst to jest podpucha. Było to celowo zrobione, żebyś odczuł choć trochę to co ja poczułem na początku czytając twój enigmatyczny post (plotki). Tyle gwoli wyjaśnienia. Tak generalnie nic do ciebie nie mam, ale wiedz jedno: nigdy nie bałem się i nie będę się bał żadnej konfrontacji - w końcu to jest mój chleb powszedni. Starałem się załagodzić sprawę, ty z tego nie chciałeś skorzystać. W takim razie myślę, że czeka nas wiele "przyjemnych" chwil w punktowaniu siebie nawzajem. Ja też mam pewną wiedzę na twój temat, do zobaczenia niebawem.
SAVARY
Terminator

Postprzez qrczak » czwartek, 2 lut 2006, 22:20

SAVARY napisał(a):
qrczak napisał(a):

Przepraszając cię myślałem, że zajarzysz, że ten tekst to jest podpucha. Było to celowo zrobione, żebyś odczuł choć trochę to co ja poczułem na początku czytając twój enigmatyczny post (plotki). Tyle gwoli wyjaśnienia. Tak generalnie nic do ciebie nie mam, ale wiedz jedno: nigdy nie bałem się i nie będę się bał żadnej konfrontacji - w końcu to jest mój chleb powszedni. Starałem się załagodzić sprawę, ty z tego nie chciałeś skorzystać. W takim razie myślę, że czeka nas wiele "przyjemnych" chwil w punktowaniu siebie nawzajem. Ja też mam pewną wiedzę na twój temat, do zobaczenia niebawem.

Tylko się wiedzą nie straszmy.
Wydaje mi się, że kulturalny człowiek chcąc kogoś podpuścić nie robi z niego złodzieja podając do ogólnej wiadomości nieprawdziwych informacji na temat osoby, którą chce się podpuścić podając dodatkowo jej nazwisko. Ciekawe jaką jeszcze wiedzę masz na mój temat, podejrzewam że sam stek bzdur.
Ta twoja podpucha to jest na poziomie rynsztoka, albo ja za głupi jestem i uważam publiczne posądzanie kogoś o przekręty o pomówienie a nie o podpuchę.
Nie martw się raczej "przyjemne" chwile nas nie czekają, jak napisałem wcześniej dla mnie jesteś nikim, a z byle kim nie mam w zwyczaju rozmawiać.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez SAVARY » czwartek, 2 lut 2006, 22:33

qrczak napisał(a): Tylko się wiedzą nie straszmy.
Wydaje mi się, że kulturalny człowiek chcąc kogoś podpuścić nie robi z niego złodzieja podając do ogólnej wiadomości nieprawdziwych informacji na temat osoby, którą chce się podpuścić podając dodatkowo jej nazwisko. Ciekawe jaką jeszcze wiedzę masz na mój temat, podejrzewam że sam stek bzdur.
Ta twoja podpucha to jest na poziomie rynsztoka, albo ja za głupi jestem i uważam publiczne posądzanie kogoś o przekręty o pomówienie a nie o podpuchę.

Formalnie nikogo o nic nie posądziłem, gdybym się mylił masz prawo udowodnić mój błąd. Przeczytaj jeszcze raz mój wcześniejszy post, była to ewidentna podpucha. Tam aż się roi od przypuszczeń, dociekań, plotek. Zdziwiony jestem, że ty jak młody rekin to wszystko łyknąłeś. Szok!! Co do twoich informacji nie mam zamiaru tego ujawniać. Skończ ten temat, bo to niesmaczne, żenujące i poniżej wszelkiej godności. Nie wiedziałem, że aż tak wrażliwy jesteś, że aż tak łatwo cię dotknąć. Sorry, nie spodziewałem się tego. Myślałem, że jesteśmy równymi partnerami do tego typu polemiki. Przepraszam cię, ale nie wiedziałem, że tak łatwo cię dotknąć jak małe dziecko... To takie nie męskie.
SAVARY
Terminator

Postprzez qrczak » czwartek, 2 lut 2006, 23:02

SAVARY napisał(a):
qrczak napisał(a): Tylko się wiedzą nie straszmy.

Formalnie nikogo o nic nie posądziłem, gdybym się mylił masz prawo udowodnić mój błąd. Przeczytaj jeszcze raz mój wcześniejszy post, była to ewidentna podpucha. Tam aż się roi od przypuszczeń, dociekań, plotek. Zdziwiony jestem, że ty jak młody rekin to wszystko łyknąłeś. Szok!! Co do twoich informacji nie mam zamiaru tego ujawniać. Skończ ten temat, bo to niesmaczne, żenujące i poniżej wszelkiej godności. Nie wiedziałem, że aż tak wrażliwy jesteś, że aż tak łatwo cię dotknąć. Sorry, nie spodziewałem się tego. Myślałem, że jesteśmy równymi partnerami do tego typu polemiki. Przepraszam cię, ale nie wiedziałem, że tak łatwo cię dotknąć jak małe dziecko... To takie nie męskie.

Ok, nie posądziłeś, rzuciłeś tylko podejrzenie, jakbyś nie podał nazwiska to byłby luz, ale nazwisko podałeś. Ja uważam że tak się nie robi i tyle, do ciebie to nie dociera i nie pisz tu o męskości, ja uważam że nie męskie jest rzucanie na kogos bezzasadnych podejrzeń.
Acha i poniżej wszelkiej godności jest to co ty zrobiłeś podając moje nazwisko w negatywnym kontekście. Jeżeli uważasz że to nic złego to nie mamy naprawdę o czym rozmawiać.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez kraall » czwartek, 2 lut 2006, 23:36

Proponuje- dajcie sobie trochę luzu.
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez BLAaa » piątek, 3 lut 2006, 08:46

kraall napisał(a):Proponuje- dajcie sobie trochę luzu.

Na górkę za szkołą i po klapsie :D
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Vin » piątek, 3 lut 2006, 18:56

Easy Rider napisał(a):w najbliższym Klinczu : Sebastian Karpiniuk, Grzegorz Tomczyk, Czesław Klimczak, Ryszard Szufel
Dawajta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol:

Szufel jest baznadziejny. :lol: Panie redaktorze, pan obiecał przepytać pana posła :lol: Sebastian świetnie odpowiedział : Potwierdzam, w klubie panowała demokracja, pan Szufel zawsze został przegłosowany. :lol: :lol: :lol: :lol:

Sebastain wypadł świetnie. Nie ma Go już w Kołobrzegu a ludzie dzwoniący z problemami zwracaja się właśnie do Niego. Brawo. Cieszy się wielkim zaufaniem społecznym.

Łukasz....... jestem Twoja fanką. Gdybyś był młodszy chętnie bym Ciebie adoptowała. :D

:lol:

Ogólnie program fajny. Wystarczyło zaprosić tylko Sebastiana.
Vin
Uzależniony

Postprzez Olaf » piątek, 3 lut 2006, 19:23

Oczywiście, że Pan Poseł SK wypadł bardzo dobrze. Przede wszystkim w temacie psich kupek. Wielkie brawa! Najlepiej wypadł krytykując Prezydenta Henryka B. za psi szalet przy ul. Rzecznej. Tylko - zastanawiam się - dlaczego nie prostestował, ba... dlaczego nie utrącił tego pomysłu będąc wiceprezydentem. W końcu to Prezydent Henryk B. i ówczesny wiceprezydent Sebastian K. oraz wiceprezydent Marek S. podjęli decyzję o wydatkowaniu na ten szalet naszych - NASZYCH - pieniędzy.
Gratulację przekazuję także asystentowi Pana Posła Sebastiana K. oraz wszystkim członkom Młodych Demokratów (Młodych Klakierów) za niebywały aplauz oraz wielką aprobatę poczynań Pana Posła. Chylę czoło nad sprawną organizacją propagandową! Oby tak dalej! Brakowało mi tylko w tym wszystkim telefonu od niejakiego blaa - kolegi Pana Posła. Mógł przecież też zadzwonić.....
Olaf
Bywalec

Postprzez Foreigner » piątek, 3 lut 2006, 22:08

Olaf napisał(a):Oczywiście, że Pan Poseł SK wypadł bardzo dobrze. Przede wszystkim w temacie psich kupek. Wielkie brawa! Najlepiej wypadł krytykując Prezydenta Henryka B. za psi szalet przy ul. Rzecznej. Tylko - zastanawiam się - dlaczego nie prostestował, ba... dlaczego nie utrącił tego pomysłu będąc wiceprezydentem. W końcu to Prezydent Henryk B. i ówczesny wiceprezydent Sebastian K. oraz wiceprezydent Marek S. podjęli decyzję o wydatkowaniu na ten szalet naszych - NASZYCH - pieniędzy.
Gratulację przekazuję także asystentowi Pana Posła Sebastiana K. oraz wszystkim członkom Młodych Demokratów (Młodych Klakierów) za niebywały aplauz oraz wielką aprobatę poczynań Pana Posła. Chylę czoło nad sprawną organizacją propagandową! Oby tak dalej! Brakowało mi tylko w tym wszystkim telefonu od niejakiego blaa - kolegi Pana Posła. Mógł przecież też zadzwonić.....

A jednak olaf to gargamel :lol:
moglbys przynajmiej ip zmienic :lol:
Foreigner
Weteran

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg