Dudette napisał(a):Bez podtekstów, bez reklamy, bez zbędnych komentarzy, ale naprawdę ostatnio świetnie mi się słucha radia kołobrzeg. Cały dzień jest właczone i... nie męczy. I nawet czasem coś zanucę

WZT napisał(a):Proboje przekonac sie do reage....DAAB-to co najlepsze z 10 lat.....
kulA napisał(a):jak chcesz sie przekonac to posluchaj np indios bravos lub paraliz band, z nowszego nurtu reggae/ragga polecam jamal, vavamuffin czy cinqg
WZT napisał(a):kulA napisał(a):WZT napisał(a):Proboje przekonac sie do reage....DAAB-to co najlepsze z 10 lat.....
jak chcesz sie przekonac to posluchaj np indios bravos lub paraliz band, z nowszego nurtu reggae/ragga polecam jamal, vavamuffin czy cinqg
jak narazie walcze jak moge.... ale jedno wiem napewno-Izraela to nawet kijem nie rusze.... jak ich slysze (a w szczegolnosci Ida ludzie babilonu) to wemnie wzbiera sie agresja.... a co do DAAB-da sie posluchac a papriki nie posiadam....
a co do izraela to tez ich specjalnie nie lubie, ale mam podobne odczucia sluchajac analogsowUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości