.. (pamiętałam, nie musiałeś się upominać
)
Same pozytywne informacje do mnie dziś docierają, więc jak może być?.. jaha, że kolorowo

Wszystkiego najlepszego MaćkuJa także jestem Maciek
![]()
ale imieniny obchodze 24 lutego
bejdę" imieninki
nastrój
happy 
BrathSabbath napisał(a):ale po tym jak dostałem prezent imieninowy (patrz link) czuję niesmak...
![]()
![]()
http://www.superlaugh.com/1/aprilpresent.htm
ten zapach... 
olkakg napisał(a):dopijam moją pierwszą kawe w dzisiejszym dniu i wracam do ekologii![]()
czy człowiek jest w stanie nauczyć się ekologii (ok. 70 stron) + angielskiego w... 15 godzin? (chociaż wątpie, żebym siedziała całą noc nad tym)
mamo - hifle
olkakg napisał(a):dopijam moją pierwszą kawe w dzisiejszym dniu i wracam do ekologii![]()
czy człowiek jest w stanie nauczyć się ekologii (ok. 70 stron) + angielskiego w... 15 godzin? (chociaż wątpie, żebym siedziała całą noc nad tym)
mamo - hifle
i czegos tam jeszcze. podolalem! hyhyhy dawaj dawajFiDo napisał(a):olkakg napisał(a):dopijam moją pierwszą kawe w dzisiejszym dniu i wracam do ekologii![]()
mamo - hifle
no jasne, ze potrafi! raz musialem nauczyc sie wiecej, wlasnie z ekologiii czegos tam jeszcze. podolalem! hyhyhy dawaj dawaj

SzOpEn napisał(a):FiDo napisał(a):olkakg napisał(a):dopijam moją pierwszą kawe w dzisiejszym dniu i wracam do ekologii![]()
mamo - hifle
no jasne, ze potrafi! raz musialem nauczyc sie wiecej, wlasnie z ekologiii czegos tam jeszcze. podolalem! hyhyhy dawaj dawaj
To Fido ty idziesz na konkurs z ekologii, Ola idzie na test z angola a ja za was bede trzymał kciuki

Achaja napisał(a):W życiu mamy to, na co zasłużymy, ale przede wszystkim mamy to, na co pozwolimy by mieli wpływ ludzie z naszego otoczenia.
Już wiem, co chcę mieć.
Nie pozwolę na wchodzenie w MOJE ŻYCIE ze swoimi brudnymi butami.
JESTEM SILNA!!!
ŻYCZĘ WAM TEGO – własne życie we własne ręce
Achaja napisał(a):Nie pozwolę na wchodzenie w MOJE ŻYCIE ze swoimi brudnymi butami.
JESTEM SILNA!!!
ŻYCZĘ WAM TEGO – własne życie we własne ręce

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości