ewe napisał(a):"vincenta " może podałem zły przykład
"BLAaa" T o ,że wielu nie ma tutaj naleciałości -to możliwe
To co złe z tamtej epoki trzeba po prostu odrzucić ,a co dobre dalej wykorzystywać ,choć jest tego niewiele
Jeszcze przez może 2 pokolenia będziemy pamiętać o tamtej epoce , napewno złej.
BLAaa napisał(a):ewe napisał(a):"vincenta " może podałem zły przykład
"BLAaa" T o ,że wielu nie ma tutaj naleciałości -to możliwe
To co złe z tamtej epoki trzeba po prostu odrzucić ,a co dobre dalej wykorzystywać ,choć jest tego niewiele
Jeszcze przez może 2 pokolenia będziemy pamiętać o tamtej epoce , napewno złej.
Zgoda.
ewe napisał(a):VINCENTA to powinnaś mu może opowiadać ,że była kiedyś taka zła epoka .Powinno się znać historię swojego Narodu choćby była nawet zła .
Ale to już inny temat.
Dużo zdrowia
BLAaa napisał(a):ewe napisał(a):Tak na marginesie ,to my wszyscy jesteśmy naznaczeni "tamtą epoką ",
mamy ją zapisaną tak w naszych głowach jak i w historii czy tego chcemy czy nie.
Nie zgodzę się. Ja nie mam naleciałości poprzedniej epoki. I wielu z nas rownież. Myślimy zupelnie inaczej.
Eureka napisał(a):BLAaa napisał(a):ewe napisał(a):Tak na marginesie ,to my wszyscy jesteśmy naznaczeni "tamtą epoką ",
mamy ją zapisaną tak w naszych głowach jak i w historii czy tego chcemy czy nie.
Nie zgodzę się. Ja nie mam naleciałości poprzedniej epoki. I wielu z nas rownież. Myślimy zupelnie inaczej.
Chciałoby się dodać...i pracowałem na stanowisku dyrektora zupełnie inaczej, za co mnie Binio wyrzucił.

Easy Rider napisał(a):Eureka napisał(a):BLAaa napisał(a):ewe napisał(a):Tak na marginesie ,to my wszyscy jesteśmy naznaczeni "tamtą epoką ",
Chciałoby się dodać...i pracowałem na stanowisku dyrektora zupełnie inaczej, za co mnie Binio wyrzucił.
gafa, wyrzucał Zibi
Eureka napisał(a):BLAaa napisał(a):ewe napisał(a):Tak na marginesie ,to my wszyscy jesteśmy naznaczeni "tamtą epoką ",
BLAaa napisał(a):Eureka napisał(a):BLAaa napisał(a):ewe napisał(a):Tak na marginesie ,to my wszyscy jesteśmy naznaczeni "tamtą epoką ",
Nie wiem, za co wyrzucał, bo skorzystał z zapisu kodeksu spółek handlowych, o mozliwości odwołania członka zarządu spółki bez podania przyczyn.
Mam jednak satysfakcję, bo mnie wywalał Zbynek, a jego wywalilo społeczenstwo.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości