! w domu patrze ...i oczom nie wierzę...dostalem dwie...czyzby nawiązka ? ...niestety... były zlepione ze sobą
!
...i tak oto widac tu cudowną moc slklepików liliputków
!
! w domu patrze ...i oczom nie wierzę...dostalem dwie...czyzby nawiązka ? ...niestety... były zlepione ze sobą
!
...i tak oto widac tu cudowną moc slklepików liliputków
!dex napisał(a):A gdzie do sklepu komputerowego?
Przeprowadziłem sie dopiero do kołobrzegu i niewiem gdzie tanio i w miare normalna obsługa;)
mimo mojej wyraźnej prośby o inne cd.
.....ale o tym juz pisałam,chodzi o to,że jest tez bardzo miły,konkretny i rozumiejący potrzeby klientów miły pan...Tego miłego pana ,który wczoraj sprzedał mi suuuper telefon gorąco pozdrawiam i polecam foromowiczom . 
Wirnik napisał(a):...a pan ze Świata Win nie chciał mi dac flaszki za darmo ! ...o ludzie...co na tym swiecie się dzieje ?! ....nienormalnosć i ciemnosc widze.....
Będę omijał szerokim łukiem 
qrczak napisał(a):Wirnik napisał(a):...a pan ze Świata Win nie chciał mi dac flaszki za darmo ! ...o ludzie...co na tym swiecie się dzieje ?! ....nienormalnosć i ciemnosc widze.....
Widocznie byłeś nie miły, które Wina ŚwiataBędę omijał szerokim łukiem
EmDeKa napisał(a):jest, dotowany przez Ministerstwo Rolnictwa bodajże... Jałowe? Momentami fakt. Ale gdzie kupisz obiad z 2 dań za 5-6 złotych? Czasami jak mam kupić 3 pączki i jogurt, to wolę tam podskoczyć (vis a vis Biedronki, obok Almedu) i zjeść coś ciepłego za niedużą kasę; np. bigos z ziemniakami: ok. 3 zł. Gorący rosół około złotówki. I tak dalej... Można wziąć jedzenie na wynos, doliczają koszt pojemnika; a jak się przyjdzie ze swoim słoikiem to i zupy nalejo... Uwaga! W wakacje brakuje miejsc, bo wczasowicze skumali klimat!
Wracając do tematu: obsługa na poziomie nierównym, ale z tendencją ku dobremu.
!Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości