fern napisał(a):Kula, Baltazar - wiem, ja sam baardzo chętnie bym zobaczył dobrych Polaków u nas. No i paru jest i za czasów Krajcy często grali Polacy na boisku (czasami nawet cała 5 to Polacy byli), ale kluby mają inne cele niż propagować młodzież.
Baltazar Gąbka napisał(a):fern napisał(a):Kula, Baltazar - wiem, ja sam baardzo chętnie bym zobaczył dobrych Polaków u nas. No i paru jest i za czasów Krajcy często grali Polacy na boisku (czasami nawet cała 5 to Polacy byli), ale kluby mają inne cele niż propagować młodzież.
zespol bez obcokrajcowcow nie pokaze sie w Europie, nie pokaze sie w lidze, nie bedzie sponsorow, nie bedzie koszykowki w danym miescie. Proste nie?
Z drugiej strony mamy przez to slaba reprezentacje, zawodnicy grajacy za granica nie przykladaja sie do gry w reprze (wyjatek Szewczyk). A w polskiej lidze procz Ignerskiego i wysluzonego juz Wojcika nie ma zadnych gwiazd godnych europejskich salonow.
Baltazar Gąbka napisał(a):jak dla mnie to wymiata Michalski z Anwilu. Wchodzil na Wojcika jak w maslo
http://www.e-basket.pl/?podpoddzial=125&zaw=7690
To bedzie talent
DeeJay napisał(a):ale numer w trojce relacja na zywo z hali milenium)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość