Ostre ale fajne wywiady

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez ZAINTERESOWANA » piątek, 13 sty 2006, 16:35

marko napisał(a):Program fajny - aczkolwiek po waszych postach spodziewałem się czegoś więcej ( oglądałem pierwszy raz ) Dla mnie to była rozmowa koleżeńska przy kawce

Osobiście uważam, że była ona ździebko inna niż koleżeńska. Program mi się podobał, niektóre pytania były "lekko" zaskakujące. Ciekawa jestem jakie będa następne "piłki".

P.S. Czołówka jest zarypiasta :lol:
ZAINTERESOWANA
Mieszka tu

Postprzez Easy Rider » piątek, 13 sty 2006, 22:07

ZAINTERESOWANA napisał(a):
marko napisał(a):Program fajny - aczkolwiek po waszych postach spodziewałem się czegoś więcej ( oglądałem pierwszy raz ) Dla mnie to była rozmowa koleżeńska przy kawce

Osobiście uważam, że była ona ździebko inna niż koleżeńska. Program mi się podobał, niektóre pytania były "lekko" zaskakujące. Ciekawa jestem jakie będa następne "piłki".

P.S. Czołówka jest zarypiasta :lol:[/q
Najbliższa, moim zdaniem - the best - czwartek 19.01.06 godz. 17.40. 20.30 i 20.01. po 10,tej - Marek Sobczak.
Easy Rider
Terminator

Postprzez Wirnik » piątek, 13 sty 2006, 22:49

...znajac cie easy trudno Sobczakowi bedzie sie samoobronic !...czy poleje sie krew ? ...mam juz dreszcze...rob te programy jeszcze !
Wirnik
Dyskutant

Postprzez Vin » piątek, 13 sty 2006, 23:54

Znowu będzie miał zblazowaną minę i nonszalanckim tonem będzie mówił o MM, sprawie w sądzie, swoim pomyśle na uzdrowienie gospodarki naszego miasta - ba - całego kraju. Będzie jak zawsze bla bla bla ? I kalkulator też będzie miał i będzie nam przeliczał straty spowodowane przez MM ? A może pochwali się gdzie urządzi sobie darmową kampanię wyborczą ( czyt. strajk ) ?
Vin
Uzależniony

Postprzez BLAaa » poniedziałek, 16 sty 2006, 07:59

blawatek-blu napisał(a):Może masz, ale pora dorosnąć i nie ogłaszać to na forum publicznym.Ale, ale nie wciągaj mnie w doradztwa bo ja jestem z prawicy, a ty masz na wszystko inne poglądy.

Myślę droga pani, że na wiele spraw mamy podobne poglądy. Ja w dalszym ciagu traktuje Solidarność jako lewicowy związek zawodowy ;)
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Foreigner » poniedziałek, 16 sty 2006, 09:53

Vincenta napisał(a):Znowu będzie miał zblazowaną minę i nonszalanckim tonem będzie mówił o MM, sprawie w sądzie, swoim pomyśle na uzdrowienie gospodarki naszego miasta - ba - całego kraju. Będzie jak zawsze bla bla bla ? I kalkulator też będzie miał i będzie nam przeliczał straty spowodowane przez MM ? A może pochwali się gdzie urządzi sobie darmową kampanię wyborczą ( czyt. strajk ) ?

Co sie go tak czepilas ;] Porzadny czlowiek, tylko troszke spaczony tym MM. Co mu sie dziwic w koncu przez MM zbankrutowal.
P.S. Jego wyliczenia w sprawie MM sa calkiem sensowne
P.S.2 Nie jestem z Samoobrony :]
Foreigner
Weteran

Postprzez kraall » poniedziałek, 16 sty 2006, 10:17

Oczywiście, że porządny jak każdy z Samoobrony. Jednak mimo wszystko Urząd Miejski powinien zamienić na PZP.
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez Stavro » poniedziałek, 16 sty 2006, 11:05

kraall napisał(a):Oczywiście, że porządny jak każdy z Samoobrony. .

hahaha :lol: :lol: :lol: :lol: dobre... :lol: :lol: :lol: kurcze nie wiedzialem za ta samoobrona jest taka wspaniala... :lol: :lol:
Stavro
Rycerz forum

Postprzez Foreigner » poniedziałek, 16 sty 2006, 11:06

kraall napisał(a):Oczywiście, że porządny jak każdy z Samoobrony. Jednak mimo wszystko Urząd Miejski powinien zamienić na PZP.

Nie mozna kojarzyc MS z zachowaniami oszolomow z Warszawy ;] byloby to zagranie nie do konca Fair
Foreigner
Weteran

Postprzez kraall » poniedziałek, 16 sty 2006, 12:05

Oczywiści, chłop fajny, mądry, gospodarny, porządny, wzór do naśladowania, a jak Samoobronę rozbudował, umocnił... :lol: :lol: :lol:
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez qrczak » poniedziałek, 16 sty 2006, 12:49

kraall napisał(a):Oczywiści, chłop fajny, mądry, gospodarny, porządny, wzór do naśladowania, a jak Samoobronę rozbudował, umocnił... :lol: :lol: :lol:

Nie jego wina, że tam się różne miastowe chorągiewki pchały.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez kraall » poniedziałek, 16 sty 2006, 13:40

Oczywiście, winni są wszyscy oprócz Mareczka. On jeden chciał dobrze, tylko ci "wszyscy" go nie rozumieli.
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez Vin » poniedziałek, 16 sty 2006, 20:45

kraall napisał(a):Oczywiście, winni są wszyscy oprócz Mareczka. On jeden chciał dobrze, tylko ci "wszyscy" go nie rozumieli.

Do tej pory zarazy podłe zrozumieć nie potrafią , a On tak jak Lepper - uzdrowić chciał i chce nadal gospodarkę naszego miasta, kraju, świata.
Vin
Uzależniony

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg