Skk Kotwica Kołobrzeg

Wszystko co dotyczy sportu na różnych szczeblach, od światowego do podwórkowego. Jeżeli masz ciekawe informacje i chcesz się nimi podzielić - to właśnie tutaj możesz o tym napisać.

Postprzez MarcinR » czwartek, 12 sty 2006, 13:39

Ewidentnie człowiek, który wypowiada się ze nie wierzy w zwycięstwo swojego zespołu musi odejść, tłumaczenie porażki w stylu przecież to było do przewidzenia jest dziecinna żenadą. Najbardziej wartościowe w tym sporcie jest utrzymywanie pełnej mobilizacji i dobrej atmosfery w drużynie, im lepsza atmosfera tym większe możliwości zrobienia dobrych wyników, a przy tym trenerze niestety tego brak

Moja skromna opinia na ten temata
MarcinR

Postprzez kulA » czwartek, 12 sty 2006, 17:29

piter_Radzikowo napisał(a):
kulA napisał(a):
piter_Radzikowo napisał(a):nikt mi nic nie zabrabnial!!! ale jakos tak wyszlo ze nie moglem nic wypowiedziec i tak wypalilem ze nie wiem!!! to chyba nic zlego co???

w sumie nic zlego, ale dla zwyklego czlowieczka wyszlo na to ze nie potrafisz umotywowac tego co mowisz, ze sa to puste slowa nie poparte argumentem czyli ze na meczu krzyczysz zeby trener odszedl bo wszyscy krzycza

dobrze ze ty potrafiwsz sie wwypowiedziec... i tak jestesm caly czas za odejsciem krajcy

mozliwe ze nie potrafie sie wypowiedziec, ale tez nie pcham sie do tv zeby gadac, mogles sie przygotowac i juz, zauwaz tez ze wcale nie napisalem ze tak jest tylko ze tak to moglo wygladac dla przecietnego czlowieka, widze ze tu na forum przedstawiles swoj argument, czy sluszny to juz inna dyskusja, ale przedstawiles, i o takie podejscie chodzi, rzeczowa dyskusja a nie ataki i wulgaryzmy
kulA
Rycerz forum

Postprzez Easy Rider » czwartek, 12 sty 2006, 20:03

Piter, to mój kumpel, który wie o Kotwicy wszystko, chodzące kompendium wiedzy. To że się zablokował, jest bardzo normalne , ludzkie, kamera, presja itd. Robić z tego polewkę to przesada.
Piter - NIE PRZEJMUJ SIĘ.
Wit np cały czas mówił zamiast Dominet Basket Liga -Dorell Basket Liga i nikt nie zauważył.
Panowie Easy mówi WAM -EASY!
Easy Rider
Terminator

Postprzez kulA » czwartek, 12 sty 2006, 20:49

Easy Rider napisał(a):Piter, to mój kumpel, który wie o Kotwicy wszystko, chodzące kompendium wiedzy. To że się zablokował, jest bardzo normalne , ludzkie, kamera, presja itd. Robić z tego polewkę to przesada.
Piter - NIE PRZEJMUJ SIĘ.
Wit np cały czas mówił zamiast Dominet Basket Liga -Dorell Basket Liga i nikt nie zauważył.
Panowie Easy mówi WAM -EASY!

alez nikt nie robiz niego polewki
kulA
Rycerz forum

Postprzez Baltazar Gąbka » czwartek, 12 sty 2006, 21:25

to skonczcie ten temat.

Co to za center do nas jedzie co? :twisted:
Baltazar Gąbka

Postprzez kulA » czwartek, 12 sty 2006, 22:22

Baltazar Gąbka napisał(a):Co to za center do nas jedzie co? :twisted:

Jermaine Williams :twisted:
kulA
Rycerz forum

Postprzez kazió » piątek, 13 sty 2006, 22:05

jak na silnego skrzydlowego to ststy i warunki ma niezle, ale oczywiscie zagra jako center
kazió
V.I.P

Postprzez fern » piątek, 13 sty 2006, 22:20

No ale zapowiada się obiecująco. Wydaje mi się, że Zarząd troche wyłożył na niego.
fern
Ważniak

Postprzez Easy Rider » piątek, 13 sty 2006, 22:24

fern napisał(a):No ale zapowiada się obiecująco. Wydaje mi się, że Zarząd troche wyłożył na niego.

prezentuje sie fajnie, to fakt, ale z Astorią jeszcze nie zagra>???
Easy Rider
Terminator

Postprzez fern » piątek, 13 sty 2006, 23:55

Nie, z tego co pamiętam to chyba ma przylecieć w niedziele. Ale za to z Polonią już zagra, a z Polonią gramy u nas :)
fern
Ważniak

Postprzez jakotako » sobota, 14 sty 2006, 17:22

W Bydgoszczy 20pkt w ryj w drugiej kwarcie..........kur.......wa mać :x :x
jakotako
Dyskutant

Postprzez fern » sobota, 14 sty 2006, 17:37

88:77 się skończyło.
fern
Ważniak

Postprzez jakotako » niedziela, 15 sty 2006, 19:31

Och, KAROL -nowym trenerem Kotwicy ;/ Zamienił stryjek, siekierkę na .........? :wink:
jakotako
Dyskutant

Postprzez kulA » niedziela, 15 sty 2006, 19:50

jakotako napisał(a):Och, KAROL -nowym trenerem Kotwicy ;/ Zamienił stryjek, siekierkę na .........? :wink:

to na razie tylko domysly, ale juz raz pokazal ze potrafi pracowac w klubach z mala kasa i problemami kadrowymi
kulA
Rycerz forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: sport