Skk Kotwica Kołobrzeg

Wszystko co dotyczy sportu na różnych szczeblach, od światowego do podwórkowego. Jeżeli masz ciekawe informacje i chcesz się nimi podzielić - to właśnie tutaj możesz o tym napisać.

Postprzez Baltazar Gąbka » środa, 11 sty 2006, 20:39

a na koniec Piter dolozyl "sie zamotalem" :D
Baltazar Gąbka

Postprzez jakotako » środa, 11 sty 2006, 21:59

Byłem, widziałem, wyrzucone dwie dychy. Brawa dla kibiców, dotrzymali słowa, doping super. Lubiński dziecinada, co to za mowa smętna-pokrętna przed meczem, co to Hydepark? Zarząd jak zwykle dziecinada, wywlekanie brudów przed kibicami i zawodnikami z Koszka? Przestaje cokolwiek złego pisać na zawodników i trenera-skoro zarząd nie potrafi tego ogarnąć. ;/ ;/ :x :x :x
jakotako
Dyskutant

Postprzez Stavro » środa, 11 sty 2006, 23:37

coz...nie chcialbym zeby Kotwica tak od razu spadla...ale przy takiej grze jest to wielce prawdopodobne... :? :(
Stavro
Rycerz forum

Postprzez kulA » środa, 11 sty 2006, 23:43

piter_Radzikowo napisał(a):nikt mi nic nie zabrabnial!!! ale jakos tak wyszlo ze nie moglem nic wypowiedziec i tak wypalilem ze nie wiem!!! to chyba nic zlego co???

w sumie nic zlego, ale dla zwyklego czlowieczka wyszlo na to ze nie potrafisz umotywowac tego co mowisz, ze sa to puste slowa nie poparte argumentem czyli ze na meczu krzyczysz zeby trener odszedl bo wszyscy krzycza
kulA
Rycerz forum

Postprzez Baltazar Gąbka » środa, 11 sty 2006, 23:48

Stavro napisał(a):coz...nie chcialbym zeby Kotwica tak od razu spadla...ale przy takiej grze jest to wielce prawdopodobne... :? :(

Notec tylko spadnie zapewne

Co sadzicie o wymianie Sarzalo-Zytko? Ktory lepszy wg Was?
Baltazar Gąbka

Postprzez Didi » czwartek, 12 sty 2006, 10:36

nie siedze teraz tak w koszykowce jak wczesniej ale mozecie mnie oswiecic ile razy wygralismy bo przegrywamy chyba regularnie...
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez qrczak » czwartek, 12 sty 2006, 10:39

piter_Radzikowo napisał(a):
kulA napisał(a):
piter_Radzikowo napisał(a):nikt mi nic nie zabrabnial!!! ale jakos tak wyszlo ze nie moglem nic wypowiedziec i tak wypalilem ze nie wiem!!! to chyba nic zlego co???

w sumie nic zlego, ale dla zwyklego czlowieczka wyszlo na to ze nie potrafisz umotywowac tego co mowisz, ze sa to puste slowa nie poparte argumentem czyli ze na meczu krzyczysz zeby trener odszedl bo wszyscy krzycza

dobrze ze ty potrafiwsz sie wwypowiedziec... i tak jestesm caly czas za odejsciem krajcy

A dlaczego :?:

Widzisz akurat on sie wypowiada mądrzej niż Ty. Jeżeli się kogos krytykuje i wyzywa tak jak kibice trenera to chyba powinni potrafić powód dlaczego. Ich przedstawiciel mówi otwarcie że nie wie czemu trener jest zły to chyba faktycznie jest tak jak kulA mówi. To tak jak Lepper i jego "Balcerowicz musi odejść". :lol:
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Easy Rider » czwartek, 12 sty 2006, 12:51

DeeJay napisał(a):nie siedze teraz tak w koszykowce jak wczesniej ale mozecie mnie oswiecic ile razy wygralismy bo przegrywamy chyba regularnie...

na 14 meczów ligowych, 4 zwycięstwa 10 porażek + porażka w przedsezonowym meczu z Czarnymi, dwie porażki w pucharze Polski z AZS i przegrana w meczu charytatynym z AZS
wygraliśmy z Anwilem ( u siebie) i Z Unią, Notecią, Czarnymi na wyjazdach
Easy Rider
Terminator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: sport