Gargamel napisał(a):Foreigner ja nie używam określeń idiota w stosunku do innych osób.![]()
Wredniak dostełeś 5 może 6 przykładów nakładów na oświatę i dalej twierdzisz ,że Tobie nie odpowiedziałem..no cóż, niech ci tak będzie.
W "Ratuszowej" masz to potwierdzone-częściowo.Nie wiem tylko czy jest sens prowadzić tego typu dyskusje,ponieważ zaraz stwierdzisz,że to kłamstwo,a BLAaa powie ,że liczbami można manipulować(i tylko tymi w mieście,bo "powiatowe"liczby są inne-lepsze. Łukasz stwierdzi,że platforma jest partią rządzącą,a Vincenta,że prezydent musiał zrobić boisko w szk.Podst.nr 4 tylko nie raczy zrozumieć ,że 1000 innych rzeczy też musi i ,że budżet to nie worek bez dna i ,że pieniędzy nie wystarcza na wszystko......a jak jej się temat wyczerpie to stwierdzi ,że boisko do piłki nożnej to tylko takie,które spełnia wszelkie kryteria zgodnie z przepisami PZPN albo,że każdy lekarz to niemalże 100% poseł,bo przyjmuje 20 osób dziennie.Achaja będzie pouczać Gargamela wtórując BLAaa dla,którego stwierdzenie"cmoknij mnie w d...ę jest jak chleb powszedni nie wyłączając słynnego Easy'ego,Foreignera i innych.![]()
)Gargamel napisał(a):Nie przepadam za rudymi.
Gargamel napisał(a):Nie przepadam za rudymi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości