kurczaczek napisał(a):Kochani![]()
Zaliczyłam koło które wedle mojego mniemania nie było do zalicenia.![]()
Jest po prostu orgazmicznie![]()
![]()
Chcę wiecej takich niespodzianek
Serdecznie gratuluję

kurczaczek napisał(a):Kochani![]()
Zaliczyłam koło które wedle mojego mniemania nie było do zalicenia.![]()
Jest po prostu orgazmicznie![]()
![]()
Chcę wiecej takich niespodzianek

jakos to bedzie (mam nadzieje). najwyzej zrezygnujemy z feriiSuzy napisał(a):...już 09 stycznia!!! od jutra zabieram się do nauki ...
![]()

/quote]

nowe czasy wymyśla
) rzeźnie mam z makro i z matmy
.Co za pogrom... z makroekonomi na 28 os w grupie zaliczyło ... 5, dorobiłem się prawie najlepszej oceny
jak do tej pory nie mam nic w plecy
nie poznaje siebie.

Rymek_Hunter napisał(a):z historii gospodarczej ( a na co mi to do cholery?) filozofii (to jakaś pomyłka)
Żebyś Ty wiedział co na UMK mają na Ochronie Środowiska
... ale nie rozumiem dlaczego sprawia mi to przyjemność
Chyba dlatego, że mam świadomość iż w całym roku mam tylko 7 egzaminów i to wsio
![mml [smilie=mml.gif]](./images/smilies/mml.gif)
Olga napisał(a):Rymek_Hunter napisał(a):z historii gospodarczej ( a na co mi to do cholery?) filozofii (to jakaś pomyłka)
![]()
Póki co to chyba tylko na moim kierunku jest to co rzeczywiście jest potrzebne i niezbędne![]()
A u mnie kucia ciąg dalszy... ale nie rozumiem dlaczego sprawia mi to przyjemność
![]()
Chyba dlatego, że mam świadomość iż w całym roku mam tylko 7 egzaminów i to wsio
![]()
kulA napisał(a):Olga napisał(a):Rymek_Hunter napisał(a):z historii gospodarczej ( a na co mi to do cholery?) filozofii (to jakaś pomyłka)
![]()
Póki co to chyba tylko na moim kierunku jest to co rzeczywiście jest potrzebne i niezbędne![]()
A u mnie kucia ciąg dalszy... ale nie rozumiem dlaczego sprawia mi to przyjemność
![]()
![]()
ja na pierwszym roku elektroniki mialem psychologie, wynika to z tego ze rzad stwierdzil ze na studiach technicznych musi byc przedmiot humanistyczny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 7 gości