Kto będzie przyszłym prezydentem K-g?

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez BLAaa » czwartek, 5 sty 2006, 11:59

HO!HO! napisał(a):
U-S napisał(a):Ho!Ho! Miejsce ma znaczenie, chyba nie zaprzeczysz. Inaczej Cz. nie zależałoby, żeby startować z pierwszego.

Oczywiście że ma znaczenie. I to duże. Ale nie załatwia sprawy. Wiem, że niektórzy chcieliby by to tak widzieć. Niech się łudzą.
:)

Szacuje się, że "jedynka" na liscie daje bonus. Circa about 25 proc.

Nie zamierzam dezawuować pozycji Czesława w tych wyborach, czy w ogóle w społeczeństwie. Społecznosci Kołobrzegu również. Pamiętaj jednak, że czesiu miał dłuzsza kampanię, podzielona na dwie części: Europa i kraj.
Gdyby startowal z dwójki z podobnym wynikiem, to mucha by nie siadała.
Dlatego wybór konkretnego człowieka - wybacz - lepiej wyglada w przypadku Seby, czy w Waszej grupie - Mariana Golińskiego.

Niech Czesław Hoc pracuje w parlamencie dla dobra ogółu, a my przestańmy sobie głowę zawracać wynikami głosowania.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez HO!HO! » czwartek, 5 sty 2006, 12:32

Powiem tak BLAaa.
Porównaj sobie obecność w mediach S.K. i Cz. H. powiedzmy w ciągu roku przed wyborami. Porównaj sobie skalę i rozmach kampanii obu posłów. Porównaj sobie poparcie w naszym regionie dla PO i PiS. Będziesz miał wówczas odpowiedź o realne poparcie dla osoby, a nie numerka.

A poza tym masz rację, że nie ma co ciągnąć tego tematu bo chleba z tych rozważań nie będzie.

Obaj kołobrzescy posłowie odnieśli sukces. I to że tak się wyrażę historyczny. :D
HO!HO!

Postprzez BLAaa » czwartek, 5 sty 2006, 13:12

HO!HO! napisał(a):A poza tym masz rację, że nie ma co ciągnąć tego tematu bo chleba z tych rozważań nie będzie.

Obaj kołobrzescy posłowie odnieśli sukces. I to że tak się wyrażę historyczny. :D

Zgadzam się. Może jeszcze kiedyś sie powtórzy...
BLAaa
Uzależniony

Postprzez BLAaa » czwartek, 5 sty 2006, 13:51

Koszalin ma dwoch. Gaweł i Bednarek. Myle się?
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Gargamel » czwartek, 5 sty 2006, 14:40

Łukasz nie odpowiedziałeś na moje pytanie i wręcz przyciwnie, udzieliłeś odpowiedzi na jakieś inne nie postawione przeze mnie.W Holandii mówi się po holendersku, chociaż pewnie można ten zawód jak sugerujesz wykonywany przez ciebie(wykształcenie) nazwać w innym języku np. japońskim, niemieckim czy angielskim.Nie chę dyskutować o wykształceniu,bo jest to indywidualna sprawa każdego z nas.Nie martw się o mój angielski,bo na maturze dałem radę i na studiach byłem najlepszy na roku. Nie lubię się chwalić, ale tak właśnie było.
Szkoda ,że wody w usta nabrałeś.. no cóż po tym co Ho!Ho! dopisał to już nic dodać nic ująć.

Achaja jak możesz jakiś konkret przedstawić na temat zachowania to z miłą chęcią wysłucham.
Gargamel
Ważniak

Postprzez Vin » czwartek, 5 sty 2006, 16:02

ŁUkasz napisał(a):Faktycznie porażające popracie LPR w kraju nie przełożyło się na poparcie w naszym regionie. Myślę, że dziś nie ma co oceniać kampanii bo każda miała swój urok. Kazda była inna. Inne były miejsca na liście, inaczej kandydaci zdobywali głosy, i na końcu inna liczba ludzi pracowała na rzecz kandydata. Teraz liczyć sie bedzie ich praca w Sejmie. Dla mnie ważne jest, że Kołobrzeg ma więcej posłów niz Koszalin:)

Jasne, poza tym nie ma co porównywać. Sebastian osiągnął ogromny sukces. Jest człowiekiem młodym, nie przyjmuje od 30 lat około 20 ludzi dziennie. Nie jest znany tysiącom ludzi, nie wszyscy mają tkk, nie każdy ogląda lokalną tv, nie każdy czyta lokalne gazety, ale za to znakomita większość ludzi chodzi do lekarza. Sa ogromne rzesze ludzi, którzy chodzą juz od 20 - 30 lat regularnie, do tych samych lekarzy. Juz dawno po wyborach, więc nie napiszę jakim zdaniem te wizyty często się kończyły, bo nie będę wkładała kija w mrowisko.
Uważam, że Sebastian Karpiniuk odniósł ogromny sukces i różnica głosów nie była porażająca - co jest oczywiście plusem - dla Sebastiana.
Vin
Uzależniony

Postprzez wredniak » czwartek, 5 sty 2006, 20:10

Vincenta, masz racje w sprawie Karpiniuka. Zgadzam sie rowniez z druga czescia wypowiedzi. Moglbym cos jeszcze dorzucic, ale to juz nie ma sensu. Zobaczymy co dalej bedzie.
Gargamel, czepiasz sie ŁUkasza a sam nie odpowiedziales na postawione pytania. :!:
Ciekawe na jakiej uczelni byles prymusem jesli nie wiesz nawet co oznacza pojecie "oświata". :?: :lol:
wredniak
Ważniak

Postprzez Foreigner » piątek, 6 sty 2006, 16:22

[quote="Gargamel"]No pięknie ,ale niski poziom kultury osobistej-mówiąc dogłębniej to poziom 13,15 latka z zaburzeniami osobowości,a może zachowanie człowieka z rodziny tzw.patologicznej-aż się czytać nie chce Foreigner.quote]

Przygadal kociol garnkowi :lol: :lol: :lol:

Jezeli byles prymusem z j. ang. to nie rozumiem twoich interpretacji niektorych slow. Nalezy oczywiscie dodac, ze skoro nazwanie rzeczy po imieniu bylo na poziomie 13 latka to sam soie odpowiedz na jakim poziomie sa twoje klamstwa ktore wypisujesz na forum. Zreszta co mnie obchodzi twoje zdanie. Twoje chamstwo na forum przerasta to co napisalem minimum 10 krotnie :]
Foreigner
Weteran

Postprzez Gargamel » sobota, 7 sty 2006, 14:06

Foreigner ja nie używam określeń idiota w stosunku do innych osób. :)

Wredniak dostełeś 5 może 6 przykładów nakładów na oświatę i dalej twierdzisz ,że Tobie nie odpowiedziałem..no cóż, niech ci tak będzie.
W "Ratuszowej" masz to potwierdzone-częściowo.Nie wiem tylko czy jest sens prowadzić tego typu dyskusje,ponieważ zaraz stwierdzisz,że to kłamstwo,a BLAaa powie ,że liczbami można manipulować(i tylko tymi w mieście,bo "powiatowe"liczby są inne-lepsze. Łukasz stwierdzi,że platforma jest partią rządzącą,a Vincenta,że prezydent musiał zrobić boisko w szk.Podst.nr 4 tylko nie raczy zrozumieć ,że 1000 innych rzeczy też musi i ,że budżet to nie worek bez dna i ,że pieniędzy nie wystarcza na wszystko......a jak jej się temat wyczerpie to stwierdzi ,że boisko do piłki nożnej to tylko takie,które spełnia wszelkie kryteria zgodnie z przepisami PZPN albo,że każdy lekarz to niemalże 100% poseł,bo przyjmuje 20 osób dziennie.Achaja będzie pouczać Gargamela wtórując BLAaa dla,którego stwierdzenie"cmoknij mnie w d...ę jest jak chleb powszedni nie wyłączając słynnego Easy'ego,Foreignera i innych. ;/ ;/
Gargamel
Ważniak

Postprzez Foreigner » sobota, 7 sty 2006, 15:48

Gragamel ja ciebie po prostu nie trawie. Nie znam cie i nie chce znac. Proste. Szanuje poglady innych osob uwierz mi, ale ty nie masz pogladow i to jest twoj problem. Bezkrytycznie przyjmujesz, ze wszystko co robidzidziunio jest po to aby nas (miasto) wprowadzic w kraine mlekiem i miodem plynaca. Poweim krotko... jestes w bledzie. Ludzie nie czuja aby HB dobrze sprawowal urzad. Pomysl co bedzie jak dowiedza sie z kim ten czlowiek robi swoje male interesiki. Jestem ciekaw czy wtedy powieszs, ze dziadziunio jest najlepszy.
Foreigner
Weteran

Postprzez Gargamel » sobota, 7 sty 2006, 16:36

:placze:
Gargamel
Ważniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg