Kto będzie przyszłym prezydentem K-g?

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez SAVARY » środa, 4 sty 2006, 16:21

Ostre słowa
SAVARY
Terminator

Postprzez HO!HO! » środa, 4 sty 2006, 16:41

SAVARY napisał(a):Ostre słowa

Zwykłe chamstwo.
HO!HO!

Postprzez Easy Rider » środa, 4 sty 2006, 16:52

HO!HO! napisał(a):
SAVARY napisał(a):Ostre słowa

Zwykłe chamstwo.

eeeee tam, mnie się podoba :D
Easy Rider
Terminator

Postprzez Easy Rider » środa, 4 sty 2006, 16:59

ŁUkasz napisał(a):Easy, czy Ty naprawde nie masz choć odrobiny sympatii do naszego starszego prezydenta? Jego wnuczki podobno za nim przepadają.

taa, juz podobno podkrada im pampersy :D
Easy Rider
Terminator

Postprzez Gargamel » środa, 4 sty 2006, 17:39

No pięknie ,ale niski poziom kultury osobistej-mówiąc dogłębniej to poziom 13,15 latka z zaburzeniami osobowości,a może zachowanie człowieka z rodziny tzw.patologicznej-aż się czytać nie chce Foreigner.

Łukasz posiedź sobie na ławeczce tak jak to zwykłes czynić..może na studia idź,zajmij się czymś ,bo coraz więcej kłamstw wypowiadasz.No cóż, od próżności się przewraca w d.........ie.Wiesz co,najlepszy tekst don żeluana to był taki.Startowałem z drugiego miejsca i dlatego dostałem mniej głosów od Cz.Hoca...Chociaż tak naprawdę to więcej.Ciekawe,co?W tłumaczeniu to znaczy mniej więcej tyle- 10 to mniej niż 8.Biedny nie zauważył,że drugi raz już startował i wydał na kampanię co najmniej 5 razy tyle forsy co CZ.H.i "baty" dostał z czym się pogodzić nie może.

Tak na marginesie to mieszkańcy cały czas czekają na tą niby gwiazdkę z nieba...sorry, gwiazdkę z żelu.Sam jestem ciekaw co zrobiłby żelek gdyby odpowiadał za cokolwiek...bo na dzień dzisiejszy to bidulek za nic nie chce wziąć odpowiedzialności.Oświata to niby on ,ale nie on.Ja do prawdy nie wiem za co brał pieniądze i za co odpowiadał...a wystarczy w zakres obowiązków spojrzeć.Jak wykryto przekręt w ZS w Podczelu to nie on.Jak inni zorganizowali imprezę jak np. impreza NATO gdzie nawet palcem nie kiwnął to przyszedł"wręczać kwiaty" beeep ekspert od złotych klamek,tronów z marmuru i udawania zapracowanego.Ale ludziska przeklinali.
No cóż to byłby eksperyment z tym prezydentowaniem..może nam jakieś becikowe do kwadratu by wymyślił.Tylko skąd na to brać pieniądze.
Gargamel
Ważniak

Postprzez Gargamel » środa, 4 sty 2006, 18:49

A jakie to wyksztalcenie zdobyłeś w Holandii.Kucharz,murarz- zbrojarz ..czy się mylę?
Gargamel
Ważniak

Postprzez BLAaa » czwartek, 5 sty 2006, 09:00

Gargamel napisał(a):Łukasz posiedź sobie na ławeczce tak jak to zwykłes czynić..może na studia idź,zajmij się czymś ,bo coraz więcej kłamstw wypowiadasz.No cóż, od próżności się przewraca w d.........ie.Wiesz co,najlepszy tekst don żeluana to był taki.Startowałem z drugiego miejsca i dlatego dostałem mniej głosów od Cz.Hoca...Chociaż tak naprawdę to więcej.Ciekawe,co?W tłumaczeniu to znaczy mniej więcej tyle- 10 to mniej niż 8.Biedny nie zauważył,że drugi raz już startował i wydał na kampanię co najmniej 5 razy tyle forsy co CZ.H.i "baty" dostał z czym się pogodzić nie może.

Prawda jest taka, że z pierwszego miejsca na liście PiS do sejmu weszłaby nawet krowa. Z list PO pewnie też. Podobnie jak 4 lata temu z list SLD-UP.

Już Ci kiedys mówiłem - wystaw się w wyborach, a potem sie wymądrzaj.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez HO!HO! » czwartek, 5 sty 2006, 09:49

BLAaa napisał(a):
Prawda jest taka, że z pierwszego miejsca na liście PiS do sejmu weszłaby nawet krowa. Z list PO pewnie też. Podobnie jak 4 lata temu z list SLD-UP.
.

BLAaa, pewnie i weszłaby, ale to nie o to chodzi. Chodzi o skalę zwycięstwa. Dobrze wiesz, że ogólnopolskie poparcie dla partii typu PiS, LPR ma się nijak do poparcia w naszym regionie.

Zobacz z jakim poparciem wszedł Cz. Hoc. A teraz porównaj sobie to poparcie z wynikiem Kaczyńskiego w wyborach prezydenckich w naszym okręgu. Zobaczysz wtedy na kogo ludzie głosowali w parlamentarnych - czy na 1 miejsce na liście PiS czy na konkretna osobę.

Po drugie zobacz sobie wynik Cz. Hoc z wyników do Europarlamentu (oczywiście tylko w zakresie naszego regionu). Wtedy PiS zdobył w Polsce coś koło 11%. Cz. Hoc miał wtedy jedynie jakieś dwa tysiące mniej głosów niż teraz.

Po trzecie porównaj sobie kampanię Cz. Hoc z choćby kampanią S.K.

Pół żartem pół serio, to gdyby Cz. Hoc miał choć w połowie taką kampanię, to zdobył by dwa razy tyle głosów co zdobył.

:)

Dlaczego BLAaa nie wierzysz, że ludzi mają rozumy i głosują na konkretnego człowieka a nie na numerki i listy. Zobacz sobie wynik T. Golińskiego z listy PiS. Wszedł jako drugi, a miał 4 miejsce na liście. Ludzie wiedza na kogo głosują.
HO!HO!

Postprzez U-S » czwartek, 5 sty 2006, 10:04

Ho!Ho! Miejsce ma znaczenie, chyba nie zaprzeczysz. Inaczej Cz. nie zależałoby, żeby startować z pierwszego.
U-S
Weteran

Postprzez HO!HO! » czwartek, 5 sty 2006, 10:13

U-S napisał(a):Ho!Ho! Miejsce ma znaczenie, chyba nie zaprzeczysz. Inaczej Cz. nie zależałoby, żeby startować z pierwszego.

Oczywiście że ma znaczenie. I to duże. Ale nie załatwia sprawy. Wiem, że niektórzy chcieliby by to tak widzieć. Niech się łudzą.
:)
HO!HO!

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg