Nastrój !!!!!!!

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Nemo » czwartek, 22 gru 2005, 19:25

Nastrooj sloneczny odwolali zajec czesc wiec jestem szybciej w domku!! :lol: :roll:
Nemo
Ważniak

Postprzez MarcinR » czwartek, 22 gru 2005, 19:56

Polacy bardzo dziwni ludzie najlepiej by było jak by samochodem pod sam sklep podjechali, a co się szczypać do samego sklepu nawet... Zero przeglądu sytuacji, opanowania i kupa nerwów przez takich batonów, tak do was ludzi parkujących na starówce nie zważając na znaki zakazu, nie patrząc ze ktoś może nie wyjechać autem, blokując przejścia dla pieszych, jednym słowem podnosząc ciśnienie ludzi do granic wytrzymałości. Czy marka posiadanego samochodu jest odnośnikiem większych praw, czy właściciele nowych modeli audii i bmw mogą robić, co chcą omijając wszelkie przepisy, fajnie by było jak by je tylko naginali, ale to jest perfidne łamanie?. Teraz do kochanych panów ze straży miejskiej pięknie zakładacie blokady na koła samochodom , które bezwzględnie powinny zostać odholowane wogule nie myśląc ze w momencie wykonywania tych czynności 20 aut stojących za wami najchętniej rozjechałoby was na wszystkie możliwe sposoby,.....

Nastrój pozytywny ..
MarcinR

Postprzez Agnes » czwartek, 22 gru 2005, 21:57

MarcinR napisał(a):Polacy bardzo dziwni ludzie najlepiej by było jak by samochodem pod sam sklep podjechali, a co się szczypać do samego sklepu nawet... Zero przeglądu sytuacji, opanowania i kupa nerwów przez takich batonów, tak do was ludzi parkujących na starówce nie zważając na znaki zakazu, nie patrząc ze ktoś może nie wyjechać autem, blokując przejścia dla pieszych, jednym słowem podnosząc ciśnienie ludzi do granic wytrzymałości. Czy marka posiadanego samochodu jest odnośnikiem większych praw, czy właściciele nowych modeli audii i bmw mogą robić, co chcą omijając wszelkie przepisy, fajnie by było jak by je tylko naginali, ale to jest perfidne łamanie?. Teraz do kochanych panów ze straży miejskiej pięknie zakładacie blokady na koła samochodom , które bezwzględnie powinny zostać odholowane wogule nie myśląc ze w momencie wykonywania tych czynności 20 aut stojących za wami najchętniej rozjechałoby was na wszystkie możliwe sposoby,.....

Nastrój pozytywny ..

:lol: dobre a do tego nastroj pozytywny , no no :)

u mnie jak najbardziej pozytywnie :roll: rodzinka, kołobrzeg, kilka zaleglych prac ale to rutyna :cry: swieta swieta :D ciekawe co mi mikolaj przyniesie :twisted:
Agnes
Dyskutant

Postprzez Roman » czwartek, 22 gru 2005, 21:58

po wizycie babci się poprawił :P
Roman
Mieszka tu

Postprzez MarcinR » czwartek, 22 gru 2005, 22:00

:lol: dobre a do tego nastroj pozytywny , no no :)

ja tylko napisalem prawde ..
MarcinR

Postprzez Tisaja » czwartek, 22 gru 2005, 22:02

pastor
szukalas moze miedzy salatkami a sledziem?
Nierealne.... sałatki pokroją się się jutro.... obok śledzi też nic :lol: Poważnie zmęczono ale i wesoło mi..... :P

MarcinR Wszystko się zgadza....batony-świetne ,acz dość delikatne słówko....ja dziś klęłam jak szewc.....co nieczęsto mi się zdarza.Iwciąż przypominała mi się stronka "Nie parkuj jak Łoś" ale cóż na głupotę nie ma rady........ szkoda,że nie mam aparatu.......Łosiów dostatek- strzelba i odstrzał. :twisted:
Tisaja
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 6759706

Postprzez Bruno » czwartek, 22 gru 2005, 22:54

NataliaW napisał(a):ak to niegdyś Kombi spiewało 8)

Realizowalas "Slodkiego, milego zycia..." 8)
Bruno
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez j0shu4 » czwartek, 22 gru 2005, 23:07

end of the day
ruda mysz i nocne spotkanie z occ na discovery
reszta kwestia czasu
jest ok:)
j0shu4
Moderator

Postprzez Palcufix » czwartek, 22 gru 2005, 23:29

Smutno mi Boże. Dla mnie na zachodzie.....
Palcufix

Postprzez kazió » czwartek, 22 gru 2005, 23:43

to beda smutne swieta....pociag do warszawy 24go o 20 ...[beeep]
chyba przygotuje kompaktowego tloka na ta wyprawe :)
kazió
V.I.P

Postprzez keeper » piątek, 23 gru 2005, 00:04

-Nie mam siły, nie mam siły...- to była przyśpiewka na góralską nutę hej... :? Gdzie jest choinka..? Mamo? Tato?
keeper
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez bezAMBICJI » piątek, 23 gru 2005, 09:08

Nastrój jest tragiczny...przed samymi swietami pewna osoba mi go popsuła :( No ale przynajmniej wiem na czym stoje:!: Święta będą z wielkim dołem :cry:
bezAMBICJI
Weteran

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark