Skk Kotwica Kołobrzeg

Wszystko co dotyczy sportu na różnych szczeblach, od światowego do podwórkowego. Jeżeli masz ciekawe informacje i chcesz się nimi podzielić - to właśnie tutaj możesz o tym napisać.

Postprzez fern » piątek, 16 gru 2005, 23:34

Jeżeli 48 punktów różnicy... to nie wiem... jeszcze jeden koleś z Noteci (nie pamiętam nazwiska, jakoś na K a nie chce mi się wertować stron) sam zdobył 28 punktów... no nie wiem czy się lepiej Noteć zaprezentowała, może jedynym plusem jest to, że Prokom grał 'mocnym' składem.

BTW. 27.12 ma być w K-gu nowy rozgrywajek - Cornelius "Poonie" Richardson. Więcej info - http://www.kotwica.kolobrzeg.pl/modules ... =0&thold=0
fern
Ważniak

Re: Gdyby tak....

Postprzez Wirnik » sobota, 17 gru 2005, 00:08

kulA napisał(a):
Wirnik napisał(a):Gdyby tak wszyscy mieszkańcy Kolobrzegu dali po zlotówce na Kotwice /nie mowiąc o 2 zl/ to walczyla by u nas Euroliga !!! Moze brakuje w Kotwicy jakiegos dobrego spolecznika finansowca ? Myśle tez ze gdyby kazda firma dala po 10 zl to krzywda by sie im nie stala....a Kotwica bylaby podciągnieta !!!
Szukajcie az znajdziecie.....ja dam nawet 2 dychy....ale niech sie znajdzie konkretna osoba !!!

ta, kazdy mieszkaniec da po 1zl to sie uzbiera niecale 50tys zl, to jest 1/30 minimalnego budzetu jaki trzeba miec zeby wystartowac w DBL wiec o jakiej ty eurolidze mowisz

...na miesiąc....
Wirnik
Dyskutant

Postprzez fern » sobota, 17 gru 2005, 08:12

No to za 6 lat byśmy byli w tej Eurolidze :D
fern
Ważniak

Re: Gdyby tak....

Postprzez kulA » sobota, 17 gru 2005, 08:48

Wirnik napisał(a):
kulA napisał(a):
Wirnik napisał(a):Gdyby tak wszyscy mieszkańcy Kolobrzegu dali po zlotówce na Kotwice /nie mowiąc o 2 zl/ to walczyla by u nas Euroliga !!! Moze brakuje w Kotwicy jakiegos dobrego spolecznika finansowca ? Myśle tez ze gdyby kazda firma dala po 10 zl to krzywda by sie im nie stala....a Kotwica bylaby podciągnieta !!!
Szukajcie az znajdziecie.....ja dam nawet 2 dychy....ale niech sie znajdzie konkretna osoba !!!

ta, kazdy mieszkaniec da po 1zl to sie uzbiera niecale 50tys zl, to jest 1/30 minimalnego budzetu jaki trzeba miec zeby wystartowac w DBL wiec o jakiej ty eurolidze mowisz

...na miesiąc....

chyba na tydzien
kulA
Rycerz forum

Postprzez kazió » sobota, 17 gru 2005, 12:51

Notec grala bez 2 muzinow
kazió
V.I.P

Postprzez fern » sobota, 17 gru 2005, 16:31

I tak by przegrali :)
fern
Ważniak

Postprzez Stavro » sobota, 17 gru 2005, 18:43

wlasnie slucham transmisji...Pirsko chyba poleci z zespolu bo nawet nie gra...sidor jako rozgrywajacy...a Mrozek wyszedl w pierwszej 5 :!: :!: ten Krajca to jednak ma nierowno pod sufitem... po I polowie 33 - 25 wiadomo dla kogo...
Stavro
Rycerz forum

Postprzez Stavro » sobota, 17 gru 2005, 19:14

55 - 41 :!: :!: :!: :!: dla Kotwicy SZOK :!: :!: :!: Maja ogromna szanse wygrac :!: :!: :!: trzymajmy kciuki :!: :!:
Stavro
Rycerz forum

Postprzez Stavro » sobota, 17 gru 2005, 19:36

66 - 55 dla Kotwicy :!: :!: :!: BRAWA :twisted: :twisted: :twisted: 3 kwarta 30 - 6 dla Kotwicy :!: :!: :!:
Stavro
Rycerz forum

Postprzez kazió » sobota, 17 gru 2005, 19:46

lepiejjjjjj ... lubie sie tak mylic, podobno Mrozek sie odmrozil :)
w kazdym razie pozdrawiam leszczy którzy obrazaja Krajewskiego,
zwlaszcza jakotako, tego frajera :lol:
kazió
V.I.P

Postprzez Baltazar Gąbka » sobota, 17 gru 2005, 19:47

58:66 - taki jest wynik a III kwarta 8:30

Co robil Grzesiu Arabas z leszczykami to przechodzi ludzie pojecie. A kto napieral trojeczki? No kto? Tomek Mrozek. A kto wytlumaczyl chlopakom o co kaman jak Czarni w IV kwarcie gonili? No kto? Wojtek Krajewski. Wiec k..... nie psioczyc na chlopakow. Do tego Hamilton, Djuric i zajebiscie dysponowany Sidor. Tak sie Panowie i Panie gra w kosza. Butni i zadufani w sobie Czarni dostali w leb. Griszczuk na kolanach
Baltazar Gąbka

Postprzez jakotako » sobota, 17 gru 2005, 20:46

kazió napisał(a):lepiejjjjjj ... lubie sie tak mylic, podobno Mrozek sie odmrozil :)
w kazdym razie pozdrawiam leszczy którzy obrazaja Krajewskiego,
zwlaszcza jakotako, tego frajera :lol:

Mrożek 8pkt.- tak zostaje się twoim bohaterem rzucając 2xza trzy punkty raptem. WYCZYN!!! Juszczak,Kikowski rzucają "tylko" raz, więc muszą trochę potrenować. :lol: :lol: Czekam na jakąś prawdziwą relację z meczu (co stało się z Czarnymi w trzeciej kwarcie??). :wink:

P.s Przy okazji, nie używaj słów, których znaczenia nie znasz, specjalne podziękowania na PW :x
jakotako
Dyskutant

Postprzez fern » sobota, 17 gru 2005, 20:49

Przeglądając fora kibiców Czarnych można dość do ciekawych konkluzji :)
BRAWO Kotwica :jupi: Trzecią kwartę zagrali fenomenalnie (choć w sumie Czarni im na to pozwolili). Jedne co mnie ucieszyło na początku, to że Krzysiu Sidor zagrał też w pierwszej 5.
fern
Ważniak

Postprzez fern » sobota, 17 gru 2005, 20:51

kibic Czarnych napisał(a):Początek wróżył nudny nie udany mecz dla obu drużyn duża liczba strat i głupich błędów, nuda na boisku, ze prawie zasnołem (uratował mnie Pan za mną który wydawał takie dźwięki, że śmiać mi się bardziej chciało).
Podkoniec 1 i cała druga należała do Czarnych i nie ma co duża w tym zasługa Omara i Saszy. Niestety po kilku małych błedach (w porównaniu do Pana reklamującego magazyn TV za 3 Frasunkiewicza) siadł na ławce (raczej
stał) przez większy czas meczu.
To co się stało w 3 kwarcie to... mnie załamało, Frasunkiewicz był robiony jak dziecko, Davis i Sasza (albo siedzieli na ławce albo nie bronili agresywnie z powodu przewinien) Dunn sam walki pod koszem nie wygra... mimo, że wystarczyło wyeliminować gra na Dunna tego centra kotwy to oni grali za 3..
Kikerpil zagrał słabo.. mimo paru ładnych zagrań niezachwycił.
Widać było, że w 4 kwarcie ciężar gry chciał przejąć na swoje barki Davis a potem Kudriawcew i niestety przeciwko solidnej obronie (opartej na brutalnej grze łokciami i kolanami) nie dali rady...

To co robił Mrożek to.. było nie godne sportowca lekko mówiąc..
ciekawe co sobie mieli do powiedzenia w 3 kwarcie Mrożek i Frasun bo puszczali dosc długie wiązanki (po faulu Mrożka na Frasunie)
O ile się nie mylę Barlett w 1 kwarcie zwracał uwagę sędziemu na uderzenia mierzone przez Mrożka w twarz za każdym piwotem, następna akcja i przewinienie Mrożka...
Akcja jak Dunn zauważył, że Miah leży... a sędzia nic... a co tam... nawet czas nie został zatrzymany... a po ilu wiazdach nasi leżeli na ziemi...
to co zagrała kotwa to była twarda gra na wykonczenie przeciwnika (na faul) i im się udało... dojechać do konca wyprowadzić z równowagi paru zawodników i wygrac.. szkoda bo naszej drużynie zabrakło jaj jak zszedł Kudriawcew i Barlett szkoda....

Prosze bardzo jakotako.[/quote]
fern
Ważniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: sport