tyle jest do nauki a pogoda za oknem słoneczna.......
Pozdro dla Wszystkich!!!

Nemo napisał(a):Jest gorsza niz zimowa....tyle jest do nauki a pogoda za oknem słoneczna.......
Pozdro dla Wszystkich!!!![]()
kulA napisał(a):Nemo napisał(a):Jest gorsza niz zimowa....tyle jest do nauki a pogoda za oknem słoneczna.......
Pozdro dla Wszystkich!!!![]()
ale na letniej masz duzo wiecej czasu, na zimowej mam 3 tygodnie plus tydzien ew. dwa przedluzenia karty przedzielone jednym tygodniem ferii, letnia trwa 2 miesiace (no prawie) przedzielone kolejnymi dwoma przerwy a po tym czasie sa jeszcze 2 tyg przedluzenia karty wiec jest czas zeby sie nauczyc

Ale niestety zostało mi torchę notatek do przepisania, bo jak patrzę na to co wymodziłam na wykładach to się rozczytać nie mogę
Mają oczywiście swoje wady, ale póki co jestem zadowolona
Ale w sumie prosty .... potem to się zabawa zacznie
Ale to chyba normalne 
i wychodzi na to, ze swieta spedze nad grubymi tomiszczami, a najwieksze wyzwanie (i najtrudniejsze) czeka mnie przy spotkaniu z Joycem i jego Ulissesem
(tych bardzo jest duzo za duzo
)yennefer napisał(a):studia... hyhy, mijaja mi w tym roku baaaardzo przyjemnie i stwierdzam, ze czas leci za szybko![]()
juz niedlugo sesja zimowa, a ja z nauka wciaz sie rozmijałam![]()
i wychodzi na to, ze swieta spedze nad grubymi tomiszczami, a najwieksze wyzwanie (i najtrudniejsze) czeka mnie przy spotkaniu z Joycem i jego Ulissesem
![]()
no czas sie brac do roboty, bo na zimowej czeka mnie jeden bardzo wazny (i bardzo ciezki) egzamin o bardzo szerokim zakresie materialu.(tych bardzo jest duzo za duzo
)
padalec napisał(a):Bardzo wzruszyła mnie twoja historia. Ja też się męczę z Ulis ass'em.

Nemo napisał(a):W domku bede w czwartek wieczorem! szkoda tylko ze zajecia zaczynaja sie 2 stycznia( nie bedzie mnie na nich z wiadomych wzgledoow!![]()
)Pozdro All!!
![]()
![]()
moze jakies spotkanko???
- przydaloby sie 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości