film.onet.pl napisał(a):Okoliczności makabrycznego morderstwa, które bada detektyw Eric Mason (Donnie Wahlberg) świadczą o jednym: psychopatyczny morderca "Jigsaw" powrócił. Niewinne ofiary zamknięte w jednej celi ponownie będą zmuszone do wzięcia udziału w śmiertelnej grze. Od ich decyzji zależeć będzie, kto z uwięzionych przeżyje, a kto umrze. Dla tych, którzy ocaleją, nic już nie będzie takie, jak przedtem.
hm.. nie będe sie rozpisywać, żeby nie zdradzić szczegółów
wart obejrzenia..
ale nie polecam go osobom wrażliwym 
aramis napisał(a):Pitbull - polski.... szkoda czasu, gniot jakich mało.

olkakg napisał(a):21 gramów
" Podobno w chwili śmierci, tracimy 21 gramów naszej wagi. Każdy.... "
Na początku panuje totalny chaos... niewiadomo, o co chodzi.. lecz po pewnym czasie wszystko zaczyna sie układać... jak puzzle... Mamy obraz.. Pod sam koniec filmu jesteśmy w stanie go odczytać..
Są 3 wątki, 3 ścieżki.. co jakiś czas sie krzyżują... relacje głównych bohaterów są nasycone miłością, przyjaźnią, ale także obsesyjną nienawiścią...
- brak jakiegos sensu, przeslania. Nie wiem czy wiecie ale na poczatku tworcy nakrecili ten film z mysla o przedstawieniu go w porzadku chronologicznym, dopiero potem, chyba wlasnie w celu sugestii istnienia jakiegos drugiego dna poszatkowali go w to co jest. To jeszcze bardziej sklania mnie do myslenia ze tego drugiego dna tam nie ma... no ale co ja sie znam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości