McCool napisał(a):a BOB nie miał przypadkiem racji mówiąc że zwycięstwo "firmy ze Szczecina" mogło mieć charakter korupcjogenny? fakt, że ten cały przetarg jakoś dziwnie podejrzany był, ale na wszystko trzeba mieć dowody heh... a BOB by nie mówił takich rzeczy, żeby tylko sobie samemu nóż w plecy wbić
Gargamel napisał(a):Przyznaję,że to lekki wybieg z mojej strony.Pomimo wszystko poseł przegra i mogę założyć się z każdym(ą) z was,że tak się stanie.
... Wstyd 
ZAINTERESOWANA napisał(a):Gargamel napisał(a):Przyznaję,że to lekki wybieg z mojej strony.Pomimo wszystko poseł przegra i mogę założyć się z każdym(ą) z was,że tak się stanie.
I Ty pouczasz dziennikarzy i forumowiczów na temat pisania prawdy?... Wstyd
Stavro napisał(a):ZAINTERESOWANA napisał(a):Gargamel napisał(a):Przyznaję,że to lekki wybieg z mojej strony.Pomimo wszystko poseł przegra i mogę założyć się z każdym(ą) z was,że tak się stanie.
wstyd i to wielki...Gargamel musisz przeprosic za swoje wybiegi...
ZAINTERESOWANA napisał(a):Gargamel napisał(a):Przyznaję,że to lekki wybieg z mojej strony.Pomimo wszystko poseł przegra i mogę założyć się z każdym(ą) z was,że tak się stanie.
ten obcy napisał(a):Nie wiadomo, czy przegra, ale wiadomo, że stchórzył i chciał się chować za immunitet.
A tak was otumanił temat przegra:wygra, że zapominacie o najwazniejszym. Jakie niby działania korupcyjne? Trzeba byc cymbałem. Że niby Rethmann zabulił lapówe, żeby po drakońcko niskich cenach zamiatac miasto, a potem z podwiniętym ogonem zmykał i błagał, żeby go na czarna liste nie wp[isywać? To jest kurupcyjne? Zamiast się cieszyć, że miasto zaoszczędziło ilkes tam setek tysięcy, to zastanawia się BOB jak tu dokopać HB. Czysta głupota, tak czysta jakby ja wysprzatał retman.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości