No i ruszyło :) opinie

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez report5 » czwartek, 8 gru 2005, 13:01

BLAaa napisał(a):Ja Wam powiem tak: radyjo jest nasze kołobrzeskie i nie jest ważne kto był, czy jest włascicielem, redaktorem naczelnym i czy leci stara, czy nowsza muza. Nasze to nasze i basta.

co to za ściema - radio dobre ma być ! - a naszość jest na drugim planie... pomysl trochę
report5

Postprzez McCool » czwartek, 8 gru 2005, 13:02

Muzyka w radiu jest spoko. Też nie mam nic do zarzucenia. Akurat teraz biedny w domu siedzieć musze, bo chory jestem i mam czas na lepsze przysłuchanie się audycjom. Zawodzi mnie np fakt, że prezenter radiowy żegna się ze słuchaczami już o 20. Jak dla mnie za wcześnie o 2 godzinki. Tak poza tym to nie mam nic szczególnego do zarzucenia prócz tego, że za mało spraw dotyczących miasta jest poruszanych. Mam nadzieję że to się zmieni. Poza tym dzisiaj poszedłem odebrać płytkę którą żem wczoraj wygrał w radiu.
McCool
Rycerz forum

Postprzez BLAaa » czwartek, 8 gru 2005, 13:02

Dobre? Dla mnie jest dobre.
Jeżeli różnimy sie ocena, to fajnie.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez report5 » czwartek, 8 gru 2005, 13:03

jaka płytka ?
report5

Postprzez McCool » czwartek, 8 gru 2005, 13:09

report5 napisał(a):jaka płytka ?

Jakieś Dance 2 Rotation mi dali. Jak na moje gusta całkiem znośna tym bardziej że w tych gatunkach gustuję. A swoją drogą to mają miłą panią w dziale marketingu ;)
McCool
Rycerz forum

Postprzez j0shu4 » czwartek, 8 gru 2005, 13:09

McCool napisał(a):Muzyka w radiu jest spoko. Też nie mam nic do zarzucenia. Akurat teraz biedny w domu siedzieć musze, bo chory jestem i mam czas na lepsze przysłuchanie się audycjom. Zawodzi mnie np fakt, że prezenter radiowy żegna się ze słuchaczami już o 20. Jak dla mnie za wcześnie o 2 godzinki. Tak poza tym to nie mam nic szczególnego do zarzucenia prócz tego, że za mało spraw dotyczących miasta jest poruszanych. Mam nadzieję że to się zmieni. Poza tym dzisiaj poszedłem odebrać płytkę którą żem wczoraj wygrał w radiu.

o 20 tylko w soboty i niedziele
w tygodniu o 21
jezeli chcesz w czynie spolecznym prowadzic coedzienie program dluzej zapraszam na testy :) uprzedzam ze to ciezka praca
j0shu4
Moderator

Postprzez McCool » czwartek, 8 gru 2005, 13:24

j0shu4 napisał(a):o 20 tylko w soboty i niedziele
w tygodniu o 21
jezeli chcesz w czynie spolecznym prowadzic coedzienie program dluzej zapraszam na testy :) uprzedzam ze to ciezka praca

ale nie wydaje się Ci że to jednak o godzinkę za krótko? Każdy jednak słucha radia też ze względu na to, że może posłuchać czegoś, dowiedzieć się czegoś, bo samą muzykę to można sobie zapuścić ;) Domyślam sie, że to nie jest łatwy kawałek chleba, ale w końcu nie robi tego nikt za darmo...
McCool
Rycerz forum

Postprzez McCool » czwartek, 8 gru 2005, 13:27

A i fajną sprawą byłoby w radiu, jak właśnie rano leciałaby żywsza muzyka i na dodatek jakbyście na stronie zrobili możliwość zgłoszenia swojej porannej playlisty, coś na zasadzie 'powerlisty' z vivy. Myślę, że by sie przyjęło;)
McCool
Rycerz forum

Postprzez j0shu4 » czwartek, 8 gru 2005, 13:29

godziny zmienia sie w momencie gdy bedzie 4 prowadzacych
na razie to niemozliwe
dobry prowadzacy to wypoczety prowadzacy
wczesniej byl jeden ktory pracowal 12 godzin i nikt nie narzekal
teraz jest 3 przez 15 godzin i znowu jest zle, nie rozumiem tego
j0shu4
Moderator

Postprzez j0shu4 » czwartek, 8 gru 2005, 13:31

McCool napisał(a):A i fajną sprawą byłoby w radiu, jak właśnie rano leciałaby żywsza muzyka i na dodatek jakbyście na stronie zrobili możliwość zgłoszenia swojej porannej playlisty, coś na zasadzie 'powerlisty' z vivy. Myślę, że by sie przyjęło;)

a znasz radio ktore tak robi?
moze mam jeszcze na antenie powiedziec teraz nie bede sie odzywal mozecie nagrywac:)
ze niby co okresle ci poranna playliste a ty wieczorem bedziesz decydowal czy rano oplaca ci sie sluchac ? buehehhehehe
to ma byc radio czy radiowezel ?
j0shu4
Moderator

Postprzez McCool » czwartek, 8 gru 2005, 13:39

Nie wiem akurat jak inni, co sądzą na ten temat, ale przynajmniej ja bym się cieszył jakby jeszcze godzinke więcej można było posłuchać radio przemawiające ludzkim głosem :) Może dlatego, bo późno spać chodzę i 21 to jeszcze dzień 8)

Wiesz, mysle ze to sie nazywa interaktywnosc, mozliwosc relacji pomiędzy słuchaczem a radiem. Każdy mógłby sobię taką listę ułożyć, a prowadzący najlepszą by wybrał, taką, która najlepiej się rano nadaje. I nie mówię tutaj o zobaczeniu sobie, co rano będzie lecieć, ale o wysłaniu swojej propozycji :) A to, że inne radia tak nie robią, to nie znaczy automatycznie że pomysł jest do bani.
McCool
Rycerz forum

Postprzez report5 » czwartek, 8 gru 2005, 14:10

2pu dawaj jery
report5

Postprzez sanddra » czwartek, 8 gru 2005, 14:18

report5 napisał(a):
BLAaa napisał(a):Ja Wam powiem tak: radyjo jest nasze kołobrzeskie i nie jest ważne kto był, czy jest włascicielem, redaktorem naczelnym i czy leci stara, czy nowsza muza. Nasze to nasze i basta.

co to za ściema - radio dobre ma być ! - a naszość jest na drugim planie... pomysl trochę

To ża ma być dobre to jasne, na razie jest na tej drodze. Co wyjdzie z tego ocenią słuchacze. A słuchać krytyki warto, czasem w niej można znaleźć dobry pomysł.
To że nasz kołobrzeskie i warto żeby istniało, miało słuchaczy to też ważne. Ostatecznie radio bez słuchaczy, to chyba nie to o co obecnym właścicielom chodzi.
sanddra
Dyskutant

Postprzez McCool » czwartek, 8 gru 2005, 14:22

Hasło "radio kołobrzeg - tylko największe przeboje" niczym z Radia ZET ;) pewnie niedługo w TKK będzie je reklamował Robbie Williams :P
McCool
Rycerz forum

Postprzez stary_zgred » czwartek, 8 gru 2005, 14:56

j0shu4 napisał(a):...wczesniej byl jeden ktory pracowal 12 godzin i nikt nie narzekal teraz jest 3 przez 15 godzin i znowu jest zle, nie rozumiem tego..

To nieprawda, nigdy nikt nie pracował "na emisji" dłużej, niż 8 godzin. Wrażenie, że był obecny 12 godzin, to kwestia pomysłowości i wykorzystania techniki. Komu jak komu, ale Tobie tego chyba nie trzeba tłumaczyć. Mam nadzieję, że jak już będzie pełna obsada DJ-ów to efekty będą mocniej słyszalne, niż obecnie.
stary_zgred
Dyskutant

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg