No i ruszyło :) opinie

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez stary_zgred » środa, 7 gru 2005, 21:25

Ponieważ zaliczam się do pokolenia wychowanego na "trójce", słowo w radiu cenię na równi z muzyką. I nigdy nie zapomnę "Powtórki z rozrywki", "60 minut na godzinę", powieści w odcinkach, nocnych audycji Kaczkowskiego i wielu, wielu innych.
stary_zgred
Dyskutant

Postprzez padalec » środa, 7 gru 2005, 21:34

Mam taką wizję żeby rano tj. od 6 do 8 leciała trochę żywsza muzyka. Żeby się szybciej jeździło.
padalec
Dyskutant

Postprzez Vin » środa, 7 gru 2005, 21:36

A od 22 same wolne kawaki, zeby sie lepiej zasypialo.
Vin
Uzależniony

Postprzez keeper » środa, 7 gru 2005, 21:36

padalec napisał(a):Mam taką wizję żeby rano tj. od 6 do 8 leciała trochę żywsza muzyka. Żeby się szybciej jeździło.

taki pedał masz po prawej stronie. Po prostu go naciśnij... 8)
keeper
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Vin » środa, 7 gru 2005, 21:37

Albo cegle pod bucika niech umocuje. :D
Vin
Uzależniony

Postprzez Vin » środa, 7 gru 2005, 21:38

pod bucikiem mialo byc :D
Vin
Uzależniony

Postprzez dziadek » środa, 7 gru 2005, 21:41

qrczak napisał(a):
OMAR napisał(a):
qrczak napisał(a):Mi się wydaje, że TKK słabo się przygotowała do przejęcia radia. Trochę to wygląda jakby pewnego dnia wymyślili że sobie wezmą radio pod swoje skrzydła. I jak pomyśleli tak zrobili. Słuchaczowi się każe czekać, to nie te czasy kiedy radio ruszało i można było puścić całodzienne pozdrowienia i ludzie się cieszyli. TKK dostała radio o jakiejś tam pozycji, wydawało mi się, że przejmując radio TKK ma już gotową ramówkę i wie co chce robić. Jak na razie to nie chyba nie bardzo wiedzą czego chcą i jak to wszystko ma wyglądać, sprawiają wrażenie kompletnie nieprzygotowanych do prowadzenia radia, jakby się dopiero uczyli. Ludziom może zabraknąć cierpliwości w końcu.

To straszne :shock:

No.
Jak zwykle inteligentna odpowiedź na poziomie pracownika TKK.
Przepraszam, radio jest świetne, niepowtarzalne, ekipa TKK powinna dostać jakąś nagrodę za tworzenie jedynego niepowtarzalnego radia w Polsce.
Myślałem, że w tym temacie ponarzekać też można, ale nie, w TKK trzeba wszystkich głaskać po główkach. Świetni jesteście naprawdę, najlepsi w kraju, najmądrzejsi i w ogóle naj.

Masz rację pewnego dnia właściciele TKK wymyślili że kupią sobie radio.I jak pomysleli tak zrobili.

Nikomu nie każą na nic czekać,a radio rusza od podstaw.

Tkk nie dostało radia,kupili je właściciele Tkk.Czsasami wydaje Ci się coś co nie ma pokrycia w faktach.

Nie rozumiem dlaczego obrażasz ludzi,którzy pracują jak każdy inny mieszkaniec tego miasta,mają zakres obowiązków,wywiązują się z nich bardzo dobrze,otrzymując obre wynagrodzenie??

Na koniec - radio to jedno a Telewizja to drugie.
Tak samo jak Rada Miejska i Rada Powiatu.Sa części wspólne - ale funkcjonują oddzielnie.

pzdr
dziadek
Twardziel

Postprzez qrczak » środa, 7 gru 2005, 21:48

Nie rozumiem dlaczego obrażasz ludzi,którzy pracują jak każdy inny mieszkaniec tego miasta,mają zakres obowiązków,wywiązują się z nich bardzo dobrze,otrzymując obre wynagrodzenie??

Dlatego że kilka razy zostałem wprowadzony w błąd przez nich, niezbyt dobrze potraktowany, wmawiano mi, że coś co się stało jest niemożliwe, spotkałem się z arogancją z ich strony na zasadzie zamknij się ja wiem lepiej :?:
Nie obrażam tylko opisuję swoje odczucia co do kilku osób które tam pracowały lub pracują.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Henry_Chinaski » środa, 7 gru 2005, 21:50

stary_zgred napisał(a):Ponieważ zaliczam się do pokolenia wychowanego na "trójce", słowo w radiu cenię na równi z muzyką.

No sorry.. Tez sie wychowalem na trojce i dlatego wlasnie nie lubie przegadanych audycji. Uwielbiam sluchac Szydlowskiej, Manna i Wroblewskiego, to sa ludzie, ktorzy najwyzej stawiaja muzyke, a jednoczesnie potrafia zaciekawic odbiorce i w kilku zdaniach przekazac mu ciekawe wiadomosci i daja szanse na odkrycie nowych rzeczy.
A co do czytania na antenie fragmentow ksiazek, to sie zgodze, kiedys przypadkiem (nie wiem gdzie) trafilem na to jak Stasiuk czytal fragmenty Jadąc do Babadag... swietne to bylo.
Henry_Chinaski

Postprzez dziadek » środa, 7 gru 2005, 22:01

Przykro mi że masz takie odczucia,mam nadzieję że to się zmieni.
dziadek
Twardziel

Postprzez ten obcy » czwartek, 8 gru 2005, 00:13

Spoko. Będzie dobrze. Na razie za mało lokalnie, brakuje lotnych reporterów. Lotnych w dwojakim znaczeniu: z polotem i z refleksem. Polot to może i mają, nie jest z nimi tak źle. Muszą tylko wyjść do ludzi, a nie udawać mądrali i zbawiać świat, w kółko przepytując polityków. Muzyka ok. Że TKK nie przygotowała się? A jak miała się lepiej przygotować? Jak przyjdą reklamy, będzie kasa, to i program się zmieni. Zeman nie musi być geniuszem, wystarczy żeby nie był szują. A przeciez nie jest.
ten obcy
Bywalec

Postprzez PIOTRGAN » czwartek, 8 gru 2005, 00:28

a temat miałbyć taki miły :)

ja nie wychowałem się na "3" i podoba mi się jak coś pogada pan Mariusz :) i jakiś żart powie

a kiedyś były czytane w radiu fragmenty ksiązek, fajne to było.

na plus że cały tydzień jest prowadzący

a wiadomo coś o jakiejś ramówce ??

ponowie pytanie z przed kilkudzesięciu postów
powróci koncert życzeń, audycja filmowa, a może coś nowego i zaskakującego??
seria z CKM lub coś takiego
PIOTRGAN
Ważniak

Postprzez report5 » czwartek, 8 gru 2005, 12:28

bardzo zgrabny materiał roberta dziemby - jest ok, oby tak dalej - :spoko: :spoko: :spoko:
report5

Postprzez BLAaa » czwartek, 8 gru 2005, 12:59

Ja Wam powiem tak: radyjo jest nasze kołobrzeskie i nie jest ważne kto był, czy jest włascicielem, redaktorem naczelnym i czy leci stara, czy nowsza muza. Nasze to nasze i basta.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez report5 » czwartek, 8 gru 2005, 13:00

no i Kamila też okis z danutą - a danuta jak zawsze boska jest - będzie powtórka ? dobra koniec tego podniecania się, napisze jeszcze tylko że jurek ładnie gra jak zwykle - pozdro :))) może 2pu juz czas zapuścić przed sobotnim koncertem -
report5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg