No i ruszyło :) opinie

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez sanddra » środa, 7 gru 2005, 16:51

Prawda, że profesjonaliści :twisted:
sanddra
Dyskutant

Postprzez padalec » środa, 7 gru 2005, 19:48

Na razie trochę jak polski film (nic się nie dzieje), ale jestem optymistą.
padalec
Dyskutant

Postprzez qrczak » środa, 7 gru 2005, 20:27

Mi się wydaje, że TKK słabo się przygotowała do przejęcia radia. Trochę to wygląda jakby pewnego dnia wymyślili że sobie wezmą radio pod swoje skrzydła. I jak pomyśleli tak zrobili. Słuchaczowi się każe czekać, to nie te czasy kiedy radio ruszało i można było puścić całodzienne pozdrowienia i ludzie się cieszyli. TKK dostała radio o jakiejś tam pozycji, wydawało mi się, że przejmując radio TKK ma już gotową ramówkę i wie co chce robić. Jak na razie to nie chyba nie bardzo wiedzą czego chcą i jak to wszystko ma wyglądać, sprawiają wrażenie kompletnie nieprzygotowanych do prowadzenia radia, jakby się dopiero uczyli. Ludziom może zabraknąć cierpliwości w końcu.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez OMAR » środa, 7 gru 2005, 20:35

qrczak napisał(a):Mi się wydaje, że TKK słabo się przygotowała do przejęcia radia. Trochę to wygląda jakby pewnego dnia wymyślili że sobie wezmą radio pod swoje skrzydła. I jak pomyśleli tak zrobili. Słuchaczowi się każe czekać, to nie te czasy kiedy radio ruszało i można było puścić całodzienne pozdrowienia i ludzie się cieszyli. TKK dostała radio o jakiejś tam pozycji, wydawało mi się, że przejmując radio TKK ma już gotową ramówkę i wie co chce robić. Jak na razie to nie chyba nie bardzo wiedzą czego chcą i jak to wszystko ma wyglądać, sprawiają wrażenie kompletnie nieprzygotowanych do prowadzenia radia, jakby się dopiero uczyli. Ludziom może zabraknąć cierpliwości w końcu.

To straszne :shock:
OMAR

Postprzez stary_zgred » środa, 7 gru 2005, 20:37

qrczak napisał(a):Mi się wydaje, że TKK słabo się przygotowała do przejęcia radia. Trochę to wygląda jakby pewnego dnia wymyślili że sobie wezmą radio pod swoje skrzydła. I jak pomyśleli tak zrobili. Słuchaczowi się każe czekać, to nie te czasy kiedy radio ruszało i można było puścić całodzienne pozdrowienia i ludzie się cieszyli. TKK dostała radio o jakiejś tam pozycji, wydawało mi się, że przejmując radio TKK ma już gotową ramówkę i wie co chce robić. Jak na razie to nie chyba nie bardzo wiedzą czego chcą i jak to wszystko ma wyglądać, sprawiają wrażenie kompletnie nieprzygotowanych do prowadzenia radia, jakby się dopiero uczyli. Ludziom może zabraknąć cierpliwości w końcu.

Drogi Qrczaku, nie przesadzasz? Przejęli z postanowieniem zmienienia wszystkiego, co było złe. To wymaga czasu i ogromnego nakładu pracy, nie wystarczy zwykłe powyrzucanie "szajsu" z ramówki. Nowy zespół potrzebuje teraz pochwał na zachętę a nie marudzenia i krytykanctwa. Postęp już widać, wróciło kilka "neutralnych" audycji, serwisy powiększają objętość, muzyka jest lepsza (opinie słuchaczy), dźwięk nie ustępuje "dużym" stacjom (inwestycja w elektronikę), "didżejski" system prowadzenia programu wprowadził nowy oddech. To są fakty.
stary_zgred
Dyskutant

Postprzez qrczak » środa, 7 gru 2005, 20:38

OMAR napisał(a):

No.
Jak zwykle inteligentna odpowiedź na poziomie pracownika TKK.
Przepraszam, radio jest świetne, niepowtarzalne, ekipa TKK powinna dostać jakąś nagrodę za tworzenie jedynego niepowtarzalnego radia w Polsce.
Myślałem, że w tym temacie ponarzekać też można, ale nie, w TKK trzeba wszystkich głaskać po główkach. Świetni jesteście naprawdę, najlepsi w kraju, najmądrzejsi i w ogóle naj.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Henry_Chinaski » środa, 7 gru 2005, 20:39

Ja sie na tym nie znam, wiec co niby mialoby sie dziac w tym radio? Leca pudelsi, prowadzacy opowiedzial jakiegos newsa o ich nowym skladzie, wiec i mowia i graja. No to co ma sie jeszcze dziac?
Henry_Chinaski

Postprzez padalec » środa, 7 gru 2005, 20:45

Henry_Chinaski napisał(a):Ja sie na tym nie znam, wiec co niby mialoby sie dziac w tym radio? Leca pudelsi, prowadzacy opowiedzial jakiegos newsa o ich nowym skladzie, wiec i mowia i graja. No to co ma sie jeszcze dziac?

Nic. Pora umierać. Czy to był żart? Dobre! Mam spóźniony zapłon.
padalec
Dyskutant

Postprzez OMAR » środa, 7 gru 2005, 20:48

qrczak napisał(a):
OMAR napisał(a):

No.
Przepraszam, radio jest świetne, niepowtarzalne, ekipa TKK powinna dostać jakąś nagrodę za tworzenie jedynego niepowtarzalnego radia w Polsce.
Myślałem, że w tym temacie ponarzekać też można, ale nie, w TKK trzeba wszystkich głaskać po główkach. Świetni jesteście naprawdę, najlepsi w kraju, najmądrzejsi i w ogóle naj.

A cóż Ci odpowiedzieć, jak widać po Twojej wypowiedzi wiesz najlepiej "od kuchni" o co chodzi i w czym tkwi problem. :D
Przyjdź i pomóż :twisted:
Dodam jeszcze - MASAKRA !
P.S.
Nie jestem pracownikiem TKK (błąd w informacji).
OMAR

Postprzez Henry_Chinaski » środa, 7 gru 2005, 20:59

Nie no porozmawiajmy o faktach. Skoro nic sie nie dzieje, to co powinno sie dziac?
Mi pasuje, bo najbardziej nienawidze w radio gadania. Wszystkie Salony polityczne i tego typu rzeczy mecza mnie bardziej niz zatwardzenie. Nie znasze programow, w ktorych muzyka stoi na drugim miejscu i jest tylko niewiele znaczacym tlem do slow. Jedyne wyjatki, ktore mnie zainteresowaly to NAUTILUS w radio Zet (swietnie zrobiony program) i _ciekawe_ reportarze.
Henry_Chinaski

Postprzez keeper » środa, 7 gru 2005, 21:05

qrczak napisał(a):No.

qrczak, ja Ci jednak tego skalniaka pod balkonem załatwię :evil:
keeper
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez qrczak » środa, 7 gru 2005, 21:08

keeper napisał(a):
qrczak napisał(a):No.

qrczak, ja Ci jednak tego skalniaka pod balkonem załatwię :evil:

Skalniak nie mój, nie ten balkon.
O.K. może za bardzo uogólniłem, nie każdego pracownika TKK.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez stary_zgred » środa, 7 gru 2005, 21:08

Henry spokojnie, może wrócą muzyczne audycje autorskie. Jedna już wróciła - poniedziałkowe "Wysypisko" Marcina Zacharskiego. A tak swoją drogą, skoro chcesz, żeby muzyka dominowała a słowo było jedynie śladowe, to może wystarczy włączyć domowy odtwarzacz? Zapewniam, że on się nie odezwie zbędnym słowem.
stary_zgred
Dyskutant

Postprzez keeper » środa, 7 gru 2005, 21:20

Tak szczerze, to ja też nie trawię ględzenia w eterze..Salony polityczne, polityczne śniadanka, stukanie sie jajeczkami itepe. 2 minuty słuchania i już moja koncentracja spada poniżej poziomu morza... Pamiętam, że kiedy byłam w Szczecinie u babci, codziennie rano w PR 1 Małgorzata Foremniak i Krzysztof Pieczyński czytali na antenie radia książkę "Samotność w sieci"- o, wtedy słuchałam...Fragmentów książek fajnie sie słucha... :roll:
keeper
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez padalec » środa, 7 gru 2005, 21:24

keeper napisał(a):Tak szczerze, to ja też nie trawię ględzenia w eterze..Salony polityczne, polityczne śniadanka, stukanie sie jajeczkami itepe. 2 minuty słuchania i już moja koncentracja spada poniżej poziomu morza... Pamiętam, że kiedy byłam w Szczecinie u babci, codziennie rano w PR 1 Małgorzata Foremniak i Krzysztof Pieczyński czytali na antenie radia książkę "Samotność w sieci"- o, wtedy słuchałam...Fragmentów książek fajnie sie słucha... :roll:

Nie interesujo sie polityko to po co chodzo na wybory i niszczo Polskie.
padalec
Dyskutant

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg