DeeJay napisał(a):Mam nadzieje ze pan Marek S. Nie wystartuje w wyborach wogole dziwie sie ze jest wiceprezydentem nie dosc ze wisial kupe kasy miastu za hurtownie chyba chodzilo o podatki to zostawil zone dla jakiej malolaty z ktora ma dziecko i taka osoba ma byc wzorem do nasladowania i glowa miasta?
DeeJay napisał(a):Mam nadzieje ze pan Marek S. Nie wystartuje w wyborach wogole dziwie sie ze jest wiceprezydentem nie dosc ze wisial kupe kasy miastu za hurtownie chyba chodzilo o podatki to zostawil zone dla jakiej malolaty z ktora ma dziecko i taka osoba ma byc wzorem do nasladowania i glowa miasta?
Jego prywatna sprawa. Skoro ludzie na niego głosowali to widocznie im to nie przeszkadza.ŁUkasz napisał(a):Zgadzam się, to jego prywatne życie. A swoje długi spłaca regularnie. Żeby każdy podchodził do swoich zobowiązań w ten sposób.
Stavro napisał(a):ŁUkasz napisał(a):Zgadzam się, to jego prywatne życie. A swoje długi spłaca regularnie. Żeby każdy podchodził do swoich zobowiązań w ten sposób.
prywatne ok...ale jako osoba publiczna wydaje mi sie ze powinien swiecic przykladem a nie zdradzac i zaciagac dlugi...szczegolnie na tak eksponowanym stanowisku...a gdyby chodzil ciagle nawalony i przy okazji zle wykonywal swoje obowiazki to tez bedzie jego prywatne zycie??
zacznie sie kampania zaczna sie w brudy zawsze tak bylo... to i teraz mu to beda wypominac to kwestia czasu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 8 gości