padalec napisał(a):Vincenta napisał(a):Straszne, okropny widok. Żeby tylko moja córka nie zrobiła sobie czegos równie paskudnego.
Przecież Twoja córka ma prawie 35 lat. Daj jej trochę luzu.

Vincenta napisał(a):padalec napisał(a):Vincenta napisał(a):Straszne, okropny widok. Żeby tylko moja córka nie zrobiła sobie czegos równie paskudnego.
Z czego wywnioskowałeś, że ma 35 lat ?
padalec napisał(a):Vincenta napisał(a):padalec napisał(a):Vincenta napisał(a):Straszne, okropny widok. Żeby tylko moja córka nie zrobiła sobie czegos równie paskudnego.
Nie kokietuj. Przecież znamy się od lat...

NataliaW napisał(a):A no to letnia fotka na te zimo3we dni...moze wiosne przyśpieszy....![]()
Jak ja nie cierpie zimy.....bryyyy......
![]()
........
zdjęcia na których się uśmiecham można policzyć na palcach jednej ręki.... ale co by nie było, że gbur jestem to przedstawiam dowód, ze potrafie się uśmiechać...ha...
..........
no ale to było dawno temu i nie prawda teraz jest szaro i dresowo....jak się dorwe do aparatu współlokatrora to się pokaże....
Nic dodać, nic ująć ![clap2 [smilie=clap2.gif]](./images/smilies/clap2.gif)
WZT napisał(a):Vincenta napisał(a):Straszne, okropny widok. Żeby tylko moja córka nie zrobiła sobie czegos równie paskudnego.
rzecz gustu-mi sie podoab a Tobie nie ja widzialem mocniej wydzieranych ludzi .....
Vincenta napisał(a):padalec napisał(a):Vincenta napisał(a):Straszne, okropny widok. Żeby tylko moja córka nie zrobiła sobie czegos równie paskudnego.

ZAINTERESOWANA napisał(a):Vincenta napisał(a):padalec napisał(a):Vincenta napisał(a):Straszne, okropny widok. Żeby tylko moja córka nie zrobiła sobie czegos równie paskudnego.
Ty masz 35 letnią córkę?![]()

Vincenta napisał(a):Straszne, okropny widok. Żeby tylko moja córka nie zrobiła sobie czegos równie paskudnego.
agentWomen napisał(a):Vincenta napisał(a):Straszne, okropny widok. Żeby tylko moja córka nie zrobiła sobie czegos równie paskudnego.
Widzisz... musisz wziąć pod uwagę to, że ja do tej decyzji dojrzewałam przez 3 lata. Przez ten cały czas chciałam właśnie ten projekt i wlaśnie w tym miejscu, a w czerwcu przyszedł taki czas, że zdecydowałam się w stu procentach (w pełni świadomie, wiedząc, że jest to na całe życie). Rozumiem, że projekt moze się Tobie nie spodopać. Rzecz gustu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości