SPORT AMATORSKI KOŁOBRZEG

Wszystko co dotyczy sportu na różnych szczeblach, od światowego do podwórkowego. Jeżeli masz ciekawe informacje i chcesz się nimi podzielić - to właśnie tutaj możesz o tym napisać.

Postprzez jakotako » poniedziałek, 5 gru 2005, 11:58

Viking K-g napisał(a):Nie wiem dlaczego ale amatorska liga piłki nożnej kojarzy mi się z alkoholem pitym w przerwie meczu chyba jako wzomcnienie :cry: Jak i alkoholem na trybunach w hali. Choć fajnie że wogóle ten sport jakoś się rozwija.
Neguje tych pseudo sportowców! ale brawo dla tych którzy traktują to jak SPORT a nie zbiórka i "okzaja na ...."

Bzdura. Bez komentarza. :wink: :wink:
P.s. Na zbyt wielu meczach chyba nie byłeś?
jakotako
Dyskutant

Postprzez MarcinR » poniedziałek, 5 gru 2005, 12:39

wlasnie ze nie bzdura
bo z tym alkoholem to mega przegiecie paly :]
MarcinR

Postprzez jakotako » poniedziałek, 5 gru 2005, 13:52

MarcinR napisał(a):wlasnie ze nie bzdura
bo z tym alkoholem to mega przegiecie paly :]

Może jaśniej. Podczas ostatniej niedzieli przyznaję widziałem dwóch kolesi jak siedząc na balkonie, na ławce mieli przy nodze "soczek plus dodatki". Może też ze trzech z puszką piwa.
No i co z tego?? Gra 23 zespoły, średnio po osiem-dziewięć osób plus jacyś tam kibice-razem przewineło się jakieś 250 osób. Pijanych, zataczających się NIE WIDZIAŁEM.
jakotako
Dyskutant

Postprzez MarcinR » poniedziałek, 5 gru 2005, 14:23

jasne dwoch ,, ja widzialem zdecydowanie wiecej osob ostatniej niedzieli :wink:
MarcinR

Postprzez BLAaa » poniedziałek, 5 gru 2005, 14:24

I masz racje, bo pijani nie przychodza na tego typu imprezy. A że ktos sobie zasaczył mały woltaż przy kibicowaniu, to moim zdaniem nic złego.
Na ostatnim charytatywnym meczu koszykówki VIP-y kontra aktorzy, jeden niedorobiony VIP i działacz sportowy był nawalony równo, ale nikomu to nie przeszkadzało. Co prawda w pewnym momencie zachował się jak chamidło, ale ogólnie był spokojny.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez MarcinR » poniedziałek, 5 gru 2005, 14:27

wiesz ale czasem np rodzic z dziecmi chcialby przyjsc i popatrzec a wchodzac na balkon <zaznaczam w szkole > widzac 10 kolesi z browarkami i ciagle tylko c#$ k#$# p#$# to raczej zawraca do domu
MarcinR

Postprzez jakotako » poniedziałek, 5 gru 2005, 14:43

MarcinR napisał(a):wiesz ale czasem np rodzic z dziecmi chcialby przyjsc i popatrzec a wchodzac na balkon <zaznaczam w szkole > widzac 10 kolesi z browarkami i ciagle tylko c#$ k#$# p#$# to raczej zawraca do domu

To co proponujesz? Ochrona, siły policyjne, OMON??? :lol: :lol:
Dużo osób oglądających i grających przychodzi w towarzystwie żon,dziewczyn, dzieci i ........ nikt nikogo nie "napadł".
:P
Dziesięciu? Jakiś wyjątek. Widziałem kupowanie czasami zgrzewki piwa ale po podzieleniu w drużynie plus znajomi, wypadało po jednym piwie wypitym przez trzeżwego człowieka.

I jeszcze jedno: zdaje się że w wielu,wielu,wielu,wielu,........,wielu miejscach można spotkać ..............kolesi z browarkami.
Dlaczego porządki zaczełeś od niedzieli w SPnr6. Zacznij może od swojego domu,klatki,podwórka,sklepu,dzielnicy,.......itd,itd.
jakotako
Dyskutant

Postprzez jakotako » poniedziałek, 5 gru 2005, 14:50

Dobra, przepraszam, zagalopowałem się. Jak będzie temat alkohol a ......, to zaczne pisać. :wink: :wink:

Wracając do sportu amatorskiego: ligę halową wygra zwycięzca meczy
EuroGips-y a M.K.Bet (Ins-Bud Kmita to ludzie z MKBET). Wszystkim może namieszać AS Gips i niedoceniana przez innych druzyna z Mrzeżyna.
W kosza wygra Starlet (do ustalenia tylko kwestia w ilu meczach bo ponoć finał do trzech wygranych), a walczyć będzie z Żulickim. :wink:
jakotako
Dyskutant

Postprzez MarcinR » poniedziałek, 5 gru 2005, 14:56

a zmieniajac temat slyszales moze ze to jak tak dalej bedzie to koniec rozgrywek kalp na hali nr 6 ??
a w domku mam ..
piwo to sobie mozna wypic przed meczem (przed hala) albo po meczu (poza hala )
"Dlaczego porządki zaczełeś od niedzieli w SPnr6. Zacznij może od swojego domu,klatki,podwórka,sklepu,dzielnicy,.......itd,itd."

bez przesady ale , na podworku i w domu to indywidualna prywatna sprawa
a hala jest miejscem publicznym (chyba ze sie myle ?
MarcinR

Postprzez jakotako » poniedziałek, 5 gru 2005, 14:57

Viking K-g napisał(a):Przypominam że mówisz tu o imprezie sportowej - o pewnych ideach sportowych. Cieszę się że liga jest, bo dla większości jest ona jedynym osiągalnym sportem w życiu, a oczywiście zdarzają się patologie w postaci alkoholu który niestety neguje i nie powinno być na to żadnego przyzwolnia! Mogą to robić gdzie indziej!

A wracając do tematu?
Masz coś do napisania?
Wiesz coś o tym?
O innym sporcie amatorskim?
Kto gra, jak, z kim,jakiś fajny mecz,faworyci?
Czy tylko o jednym bo to akurat temat rzeka?
jakotako
Dyskutant

Postprzez MarcinR » poniedziałek, 5 gru 2005, 14:59

II liga jesli lemon utrzyma ta paczke to powinien wygrac
2-4
amator
olimpijczyk
azs(swspiz)
tak obstawiam :]
MarcinR

Postprzez jakotako » poniedziałek, 5 gru 2005, 15:00

MarcinR napisał(a):a zmieniajac temat slyszales moze ze to jak tak dalej bedzie to koniec rozgrywek kalp na hali nr 6 ??
a w domku mam ..
piwo to sobie mozna wypic przed meczem (przed hala) albo po meczu (poza hala )
"Dlaczego porządki zaczełeś od niedzieli w SPnr6. Zacznij może od swojego domu,klatki,podwórka,sklepu,dzielnicy,.......itd,itd."

bez przesady ale , na podworku i w domu to indywidualna prywatna sprawa
a hala jest miejscem publicznym (chyba ze sie myle ?

:lol: :lol: :lol: W domu to ja sobie mogę nawet ............. :lol: :lol:
jakotako
Dyskutant

Postprzez jakotako » poniedziałek, 5 gru 2005, 15:02

MarcinR napisał(a):II liga jesli lemon utrzyma ta paczke to powinien wygrac
2-4
amator
olimpijczyk
azs(swspiz)
tak obstawiam :]

Lemon fakt mocna ekipa. Chociaż ostatnio wpadka z Bałtykiem. Brawo Bałtyk.
jakotako
Dyskutant

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: sport