WZT napisał(a):report5 napisał(a):kurdes biurko nadal zasyfiałe - no nie
zamow tam zrzut napalmu moze cos pomoze
liczyłem na pomoc jednej osobu ale oglada film s - cięzki los mój
Hehehheee...no mój samochodzik nadal jak po rajdzie Paryż-Dakar.....Nie można report5 liczyc na pomoc...takie przysłowie jest"Umiesz liczyć-licz na siebie"......... "Trza" nam zakasać rękawki i do roboty-Tobie to dobrze,bo ja na dworze zmarznę.....kurdes biurko nadal zasyfiałe - no nie

WZT napisał(a):cichy napisał(a):ech...obejrzalem "The ring" i o malo nie zasnalem, nudaaaaa jakich malo, a co gorsza piwo sie skonczylo i nigdzie w poblizu nie ma nocnego![]()
zgroza piwa zabraklo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak to przezyles?

WZT napisał(a):cichy napisał(a):WZT napisał(a):cichy napisał(a):ech...obejrzalem "The ring" i o malo nie zasnalem, nudaaaaa jakich malo, a co gorsza piwo sie skonczylo i nigdzie w poblizu nie ma nocnego![]()
zgroza piwa zabraklo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak to przezyles?
no jeszcze jakos zyje, ale zaczynaja mi sie rece trzasc, oj nie dobrze
mam nadzieje, ze pobliski CPN otwary
ja zawsze trzymam zgrzewke piwa na balkonie i jestem spokojny ze mi nikt tego nie ruszy.....
a na widoku dlugo nie postoiWZT napisał(a):to w lozku mozna potrzymac..... albo polubic piwo ktore malo kto lubi- umnie 3 osoby lubia mego broka i wrazie czego jak mi cos zginie z broka to ide do nich i zawsze tam znajduje......

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości