No i ruszyło :) opinie

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez stary_zgred » sobota, 3 gru 2005, 10:43

Kurcze no, znowu wyszło, że się czepiam. Zeman podał mi adresy e-mail z kropką a wg mojej wiedzy kropka w URL-u ma znaczenie. Stąd moje zdziwienie. Swoją drogą przydałaby się oficjalna, nie tworząca nieporozumień wersja oficjalna.
stary_zgred
Dyskutant

Postprzez stary_zgred » sobota, 3 gru 2005, 10:45

PS
drugi z podanych przez Ciebie adresów "wrzuca" na stronę forum TKK. (??)
stary_zgred
Dyskutant

Postprzez EmDeKa » sobota, 3 gru 2005, 10:59

Chwilowo.
EmDeKa

Postprzez j0shu4 » sobota, 3 gru 2005, 10:59

oficjalnie:)
obydwie domeny sa rownowazne i dzialajace
jakbys nie wpisal zawsze dobrze trafisz
url bez kropki wrzuca na strone ze streamem, drugi na strone tkk
poki strona nie bedzie gotowa tak bedzie.
j0shu4
Moderator

Postprzez SAVARY » sobota, 3 gru 2005, 19:32

Mam mieszane uczucia. Rozmawiałem z wieloma znajomymi, twierdzą, że atutem Radia Kołobrzeg były wiadomości z miasta ( i niekoniecznie te polityczne) a teraz ... np. wieści ze świata ....- w tej sytuacji wielu znich przechodzi na Zetkę lub RMF FM. Mi trudno się przyzwyczaić chociaż będę słuchał tego radia.... ale wiadomości ze świata.... :? ...to tak jaby TKK w porze teleekspresu nadawała wiadomośąci z kraju i ze świata. Pozostaje pytanie co by wybrał telewidz?? Osobiście nie mam jeszcze zdania...zobaczymy...wszystko wyjdzie w praniu.

Likwidacja BMW? Hmmm.... to tak jakby zlikwidować "Rozmowy Rolowane".... no cóż ..pożyjemyt zobaczymy.
SAVARY
Terminator

Postprzez McCool » sobota, 3 gru 2005, 21:24

Niby sobota jest, niby ktos powie ze sie czepiam, ale jak dla mnie to to radio za mało 'przemawia', bo głównie to muzyka leci. Mniej więcej o 18 już nie było słychać żadnego spikera.
McCool
Rycerz forum

Postprzez PIOTRGAN » sobota, 3 gru 2005, 22:32

Oj tak więcej interaktywności by się przydało i BWM wyklepcie albo jakieś nowe pomysły :P
PIOTRGAN
Ważniak

Postprzez McCool » niedziela, 4 gru 2005, 00:30

dokładnie dokładnie, tylko wiesz, łatwiej jest wyłożyć jakieś gotowe niusy ze świata na antenę, bo w końcu wystarczy przeczytać artykuł z pierwszego lepszego interentowego serwisu informacyjnego... a lokalny nius już jednak wymaga więcej inwencji twórczej :]
McCool
Rycerz forum

Postprzez r00t » niedziela, 4 gru 2005, 09:59

...jedyny oficjalny adres strony radia to http://www.radiokolobrzeg.pl/

ten z kropka jest "przy okazji" i bedzie dzialal tak samo jak ten oficjalny.
r00t
Administrator

Postprzez padalec » niedziela, 4 gru 2005, 11:00

Ja bym prosił żeby więcej było Pana Wieczorka (nie chodzi o gabaryty).
padalec
Dyskutant

Postprzez SAVARY » niedziela, 4 gru 2005, 11:07

McCool napisał(a):dokładnie dokładnie, tylko wiesz, łatwiej jest wyłożyć jakieś gotowe niusy ze świata na antenę, bo w końcu wystarczy przeczytać artykuł z pierwszego lepszego interentowego serwisu informacyjnego... a lokalny nius już jednak wymaga więcej inwencji twórczej :]

Masz rację...... i może o to właśnie chodzi :wink: :lol: :lol: :lol:
SAVARY
Terminator

Postprzez HO!HO! » niedziela, 4 gru 2005, 11:17

SAVARY napisał(a):
McCool napisał(a):dokładnie dokładnie, tylko wiesz, łatwiej jest wyłożyć jakieś gotowe niusy ze świata na antenę, bo w końcu wystarczy przeczytać artykuł z pierwszego lepszego interentowego serwisu informacyjnego... a lokalny nius już jednak wymaga więcej inwencji twórczej :]

Moim zdaniem narzekacie dla zasady, według reguły, że to co stare zawsze było lepsze, stare dobre czasy to było coś, a tam gdzie nas nie ma trawa jest bardziej zielona.

Jeżeli tak wszyscy lubiliście poprzednie radio to rodzi się bardzo proste pytanie – dlaczego padło?

Dajcie trochę czasu. Jak po trzech dniach można krytykować? Za trzy miesiące oceńcie. Najwcześniej.
HO!HO!

Postprzez j0shu4 » niedziela, 4 gru 2005, 11:27

McCool towarzyszu
hmm Radio Kołobrzeg to nie TOK FM i nigdy nim nie bedzie
Kołobrzeg to nie Warszawa i nie licz na 15 wiadomosci lokalnych na godzine bo to niemozliwe, serwisy lokalne przypominam sa o 12 i o 16 od poniedzialku do piatku
wiem ze chcialbys aby na antenie dzien zaczynal sie od do..... komus z nienacka ale nie tedy droga, odnosze wrazenie ze wlasnie z takim nastawieniem budzisz sie co rano
jednemu nie pasuje ze w radiu leca informacje innemu ze w radiu leci muzyka to normalne , zawsze tak bylo i bedzie
ehhe wracajac do jednej z poprzednich wypowiedzi rozmowy rolowane tak sie maja do bmw jak piernik do wiatraka:)
pozdrawiam i zycze milej niedzieli
ps.pierwsze lepsze informacje pochodza z serwisu informacyjnego Polskiej Agencji Prasowej na ktory radio posiada licencje
j0shu4
Moderator

Postprzez Eureka » niedziela, 4 gru 2005, 11:31

HO!HO! napisał(a):
SAVARY napisał(a):

Moim zdaniem narzekacie dla zasady, według reguły, że to co stare zawsze było lepsze, stare dobre czasy to było coś, a tam gdzie nas nie ma trawa jest bardziej zielona.

Jeżeli tak wszyscy lubiliście poprzednie radio to rodzi się bardzo proste pytanie – dlaczego padło?

Dajcie trochę czasu. Jak po trzech dniach można krytykować? Za trzy miesiące oceńcie. Najwcześniej.

Zgadzam się z opinią, że na poważniejszą ocenę trzeba poczekać ale nie namawiaj do zaniechania krytyki, którą wyrażają forumowicze. Ta krytyka powinna być brana pod uwagę, jako jedno ze źródeł informacji.
Eureka
V.I.P

Postprzez HO!HO! » niedziela, 4 gru 2005, 11:44

j0shu4 napisał(a):
wiem ze chcialbys aby na antenie dzien zaczynal sie od do..... komus z nienacka ale nie tedy droga, odnosze wrazenie ze wlasnie z takim nastawieniem budzisz sie co rano

Z drugiej strony nie ma co się dziwić. Ktoś przecież czyta brukowce. Zawsze znajdzie się gawiedź żądna krwi i chcąca wiedzieć kto z kim i kiedy do łóżka wskakuje, kto komu dał w mordę lub kto z kim wódkę piję. No i chcieliby mieć to podane w języku który zrozumieją. Prosto i dosadnie. To się nie zmieni. No i taka grupa jest zawsze najgłośniejsza w wyrażaniu swego niezadowolenia.
Na pocieszenie dodam, że nie jest to grupa do której najbardziej chcieliby trafić reklamodawcy.

Co do newsów lokalnych, to na pewno jest na nie zapotrzebowanie, ale sądzę, że tego aktualnym szefom tłumaczyć nie trzeba.
HO!HO!

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg