m@dF napisał(a):Slyszalem, ze w serwisie obok Telepunktu jest bardzo mila obsluga
To prawda.

EmDeKa napisał(a):To może teraz ja, z innej beczki. Wyjątkowo miła i kompetentna obsługa. Gites i w ogóle, czy to piątek czy świątek, czy za pięć 22ga, czy wariata ktoś tu struga...
Bardzo miła i uprzejma obsługa, od 7 lat kilka razy w tygodniu kupuję w sklepie Iga w kwadracie na Ogrodach. Polecam. Super obsługa. Nawet w Berti się chowa, choć patriotyzm lokalny mówi, że bliżej...
qrczak napisał(a):EmDeKa napisał(a):To może teraz ja, z innej beczki. Wyjątkowo miła i kompetentna obsługa. Gites i w ogóle, czy to piątek czy świątek, czy za pięć 22ga, czy wariata ktoś tu struga...
Bardzo miła i uprzejma obsługa, od 7 lat kilka razy w tygodniu kupuję w sklepie Iga w kwadracie na Ogrodach. Polecam. Super obsługa. Nawet w Berti się chowa, choć patriotyzm lokalny mówi, że bliżej...
Co do Igi mogę jedynie potwierdzić.
jest luz...zaraz sie tam przejde i zobacze czy wszystko ok...WZT napisał(a):Dzisiaj na dworcu w Toruniu Wc babcia- na moj tekst czy mozna skorzystac z szaletu:
Nie bo nieche mi sie dzisiaj sprzatac........
Czasem rece opadaja....

Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości