yennefer napisał(a):hehe, ja zapobiegliwie łóżko mam rozlozone (na szczescie), ale to tylko dlatego, ze rano nie mialam czasu zlozyc.

ZAINTERESOWANA napisał(a):NataliaW napisał(a):ZAINTERESOWANA napisał(a):Natalia?ja to moge co najwyzej bajke napisać na kartce bo, jak mój wpółlokator wróci ja pewni bede spała....zaresztą....on by wolał, aby bajkę jakać fajna laska opowiadała...a nie ja..
Taki imprezowicz z niego? Zostawia Cię samą? Brzydal...![]()
A bajki spokojnie możesz i Ty opowiadać...
zejdz ze mnie 
FiDo napisał(a):ZAINTERESOWANA napisał(a):NataliaW napisał(a):ZAINTERESOWANA napisał(a):Natalia?ja to moge co najwyzej bajke napisać na kartce bo, jak mój wpółlokator wróci ja pewni bede spała....zaresztą....on by wolał, aby bajkę jakać fajna laska opowiadała...a nie ja..
czego mnie sie czepiasz? to ona chodzi na imprezy beze mnie i sie upija z kolezanka za drzwiamizejdz ze mnie
, nie pamiętam abym "wchodziła"... (żart)

ZAINTERESOWANA napisał(a):FiDo napisał(a):ZAINTERESOWANA napisał(a):NataliaW napisał(a):ZAINTERESOWANA napisał(a):Natalia?ja to moge co najwyzej bajke napisać na kartce bo, jak mój wpółlokator wróci ja pewni bede spała....zaresztą....on by wolał, aby bajkę jakać fajna laska opowiadała...a nie ja..
czego mnie sie czepiasz? to ona chodzi na imprezy beze mnie i sie upija z kolezanka za drzwiamizejdz ze mnie
Hmmmm, nie pamiętam abym "wchodziła"... (żart)
Poza tym pozwalasz laskom samym się "upijać"?... beeee![]()

SAVARY napisał(a):Myślę, że dzisiaj szybko nie zasnę

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości