Kwasniewski sekretarzem generalnym ONZ ??

Tutaj można przeprowadzać ankiety na różne tematy.

Tak, zdecydowanie popieram kandydature Kwasniewskiego
19
54%
Tak, popieram ale tylko ze wzgledu na wrogie stanowisko Rosji
4
11%
Nie, Kwasniewski nie powinien kandydowac, skompromitowal sie dostatecznie jako prezydent
4
11%
Nie, Kreml ma calkowita racje:"Polacy już na 100 lat naprzód wszystko wyczerpali"
2
6%
Nie mam zdania (niech sie dzieje wola Boza ;-))
6
17%

Liczba głosów : 35

Postprzez MzK » sobota, 12 lis 2005, 13:52

Cytujac ostatnia wypowiedz Żyrinowskiego: "Polak nie ma prawa kandydować do ONZ!"
Jestem ciekaw waszych opinii na temat kandydatury bylego prezydenta RP.
Sam nie naleze do zwolennikow Kwasniewskiego, jednak ostatnie wydarzenia i wypowiedzi Kremla sprawily, iz patrze na jego kandydature calkiem pozytywnie. :D ot tak na przekor Rosji ...
MzK
Dyskutant

Postprzez Stavro » sobota, 12 lis 2005, 23:15

Rosjanie go zablokuja...zreszta niech stad wyjezdza...byle dalej..
Stavro
Rycerz forum

Postprzez Suzy » niedziela, 13 lis 2005, 10:48

... nie wiem w czym jego osoba na takim stanowisku mogłaby mi przeszkadzać ... :? ... niech sobie będzie kim chce jeśli ma taką możliwość ... nie jestem zwolenniczką ugrupowania z jakiego się on wywodzi ale styl prowadzenia polityki przez niego mi się nawet podoba ... :roll:
Suzy
Gwiazdor

Postprzez Stavro » niedziela, 13 lis 2005, 13:52

Suzy napisał(a):... nie wiem w czym jego osoba na takim stanowisku mogłaby mi przeszkadzać ... :? ... niech sobie będzie kim chce jeśli ma taką możliwość ... nie jestem zwolenniczką ugrupowania z jakiego się on wywodzi ale styl prowadzenia polityki przez niego mi się nawet podoba ... :roll:

a ja jestem zwolennikiem ugrupowania...ale nie polityki Jego Wysokosci Kwacha
Stavro
Rycerz forum

Postprzez BLAaa » niedziela, 13 lis 2005, 19:22

Niech się dzieje wola niebios.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez McCool » poniedziałek, 14 lis 2005, 00:54

jednak Polak to Polak... ja go popieram za samo Nasze pochodzenie
McCool
Rycerz forum

Postprzez Stavro » poniedziałek, 14 lis 2005, 09:12

WZT napisał(a):
Stavro napisał(a):
Suzy napisał(a):... nie wiem w czym jego osoba na takim stanowisku mogłaby mi przeszkadzać ... :? ... niech sobie będzie kim chce jeśli ma taką możliwość ... nie jestem zwolenniczką ugrupowania z jakiego się on wywodzi ale styl prowadzenia polityki przez niego mi się nawet podoba ... :roll:

a ja jestem zwolennikiem ugrupowania...ale nie polityki Jego Wysokosci Kwacha

?????????????

rozwin swaja mysl bardziej bo az mnie tym zainteresowales-co sie Tobie w naszemu Prezydentowi nie podoba?

coz...w naszemu Przezydentowi :) nie podobaja mi sie jego gierki z SLD...co prawda juz troche czasu minelo ale ta wojna z Millerem oslabila rzad a nie wspomogla go...poza tym zachowuje sie arogancko...i jesli w pierwszej kadencji jeszcze sprawial pozory dobrego prezydenta... to w drugiej juz pokazal swoj charakter...ogolnie alaba kadencja...
Stavro
Rycerz forum

Postprzez qrczak » poniedziałek, 14 lis 2005, 10:34

Jak dla mnie to on powinien już na emeryturę się szykować, a nie na jakieś urzędy, dosyć się skompromitował.

Cytujac ostatnia wypowiedz Żyrinowskiego: "Polak nie ma prawa kandydować do ONZ!"

Oj to ja przebiję Żyrinowskiego bo uważam, że ruski naród nie powinien istnieć na tym świecie.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Stavro » poniedziałek, 14 lis 2005, 11:30

qrczak napisał(a):
Oj to ja przebiję Żyrinowskiego bo uważam, że ruski naród nie powinien istnieć na tym świecie.

a jaki powinien...polski lepszy :?: szczegolnie rzadzacy naszym krajem zawsze byly wybitnymi jednostakami...wystarczy przypomniec...Walesa, Buzek, teraz Kaczory...poza tym Rosja to mimo wszystko potega...a z polaczkami nikt sie nie liczy...tylko zawsze na posmiewisko wychodzimy...no i jestesmy "przyjaciolmi USA(Ustawiczny Syf Amerykanski)...ale tylko do podcierania im tylka jak sie zesraja przypadkeim w gacie....
Stavro
Rycerz forum

Postprzez Suzy » poniedziałek, 14 lis 2005, 16:41

Stavro napisał(a):coz...w naszemu Przezydentowi :) nie podobaja mi sie jego gierki z SLD...co prawda juz troche czasu minelo ale ta wojna z Millerem oslabila rzad a nie wspomogla go...poza tym zachowuje sie arogancko...i jesli w pierwszej kadencji jeszcze sprawial pozory dobrego prezydenta... to w drugiej juz pokazal swoj charakter...ogolnie alaba kadencja...

... wiesz ja uważam, że jak nawet ktoś wywodzi się z jakieś partii lub z nią sympatyzuje jako Prezydent w podejmowaniu decyzji powinien się kierować swoim rozumem (lub swoich doradców) a nie interesem czy programem "swojej" partii... mi właśnie to się w nim podobało, że potrafił vetować te projekty SLD których nie popierał mimo, iż był przez "swoich" za to krytykowany ... zabawne, ze to co dla Ciebie jest wadą dla mnie jest zaletą
Suzy
Gwiazdor

Postprzez qrczak » poniedziałek, 14 lis 2005, 21:37

Stavro napisał(a):
qrczak napisał(a):

a jaki powinien...polski lepszy :?: szczegolnie rzadzacy naszym krajem zawsze byly wybitnymi jednostakami...wystarczy przypomniec...Walesa, Buzek, teraz Kaczory...poza tym Rosja to mimo wszystko potega...a z polaczkami nikt sie nie liczy...tylko zawsze na posmiewisko wychodzimy...no i jestesmy "przyjaciolmi USA(Ustawiczny Syf Amerykanski)...ale tylko do podcierania im tylka jak sie zesraja przypadkeim w gacie....

Przepraszam, poniosło mnie. Masz rację ze strony naszych "przyjaciół" ze Wschodu spotkało nas wiele dobrego. I dalej nas wiele dobrego spotyka i będzie spotykało.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez HO!HO! » poniedziałek, 14 lis 2005, 21:38

Jestem za.
HO!HO!

Postprzez kazió » środa, 16 lis 2005, 11:48

byle jak najdalej ode mnie
kazió
V.I.P

Następna strona

Powrót do :: ankiety