olkakg napisał(a):dzisiejszy dzień nie należy do najlepszych...![]()
Czas wskoczyć do wanny, gdzie to króluje piana, później nasmarowac się czymś tam i książka
, nastrój...? jutro dużo -biegania, załatwiania spraw, zaczynam się stresować 
olkakg napisał(a):dzisiejszy dzień nie należy do najlepszych...![]()
, nastrój...? jutro dużo -biegania, załatwiania spraw, zaczynam się stresować 

keeper napisał(a):Zatokowy ból głowy. Powinien powstać nowy temat pt" Gdzie Ci aktualnie strzyka?"...Pół wieczoru przespałam przytulona do męża, aż tu zła kobieta pod hasłem :Zainteresowana, wykręciła mój numer

BLAaa napisał(a):keeper napisał(a):Zatokowy ból głowy. Powinien powstać nowy temat pt" Gdzie Ci aktualnie strzyka?"...Pół wieczoru przespałam przytulona do męża, aż tu zła kobieta pod hasłem :Zainteresowana, wykręciła mój numer
Mówisz, że Zainteresowana przerwała Ci fiku miku z boy'em? A to niedobra dziwczyna

ZAINTERESOWANA napisał(a):BLAaa napisał(a):keeper napisał(a):Zatokowy ból głowy. Powinien powstać nowy temat pt" Gdzie Ci aktualnie strzyka?"...Pół wieczoru przespałam przytulona do męża, aż tu zła kobieta pod hasłem :Zainteresowana, wykręciła mój numer
Mówisz, że Zainteresowana przerwała Ci fiku miku z boy'em? A to niedobra dziwczyna
Hej, nie wiedziałam, że Keeper fiku miku z mężem robiła. Mi powiedziała, że ją obudziłam...![]()
A chciałam tak dobrze... spytać się o stan zdrowia... a wyszło wielkie g... (jak czytam)...

keeper napisał(a):ZAINTERESOWANA napisał(a):BLAaa napisał(a):keeper napisał(a):Zatokowy ból głowy. Powinien powstać nowy temat pt" Gdzie Ci aktualnie strzyka?"...Pół wieczoru przespałam przytulona do męża, aż tu zła kobieta pod hasłem :Zainteresowana, wykręciła mój numer
Hej, nie wiedziałam, że Keeper fiku miku z mężem robiła. Mi powiedziała, że ją obudziłam...![]()
A chciałam tak dobrze... spytać się o stan zdrowia... a wyszło wielkie g... (jak czytam)...
Jakie miku fiku? Oszalałas, to przecież dopiero po ślubie

BLAaa napisał(a):keeper napisał(a):ZAINTERESOWANA napisał(a):BLAaa napisał(a):keeper napisał(a):Zatokowy ból głowy. Powinien powstać nowy temat pt" Gdzie Ci aktualnie strzyka?"...Pół wieczoru przespałam przytulona do męża, aż tu zła kobieta pod hasłem :Zainteresowana, wykręciła mój numer
Jakie miku fiku? Oszalałas, to przecież dopiero po ślubie
Nie wiem co rozumiesz pod pojęciem fiku miku![]()
Ale posikałem się, gdy przeczytałem Twojego posta![]()
![]()
![]()
![]()

ale nie bede sie dokladnie zaglebiac.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości