przez wspomnienie » poniedziałek, 7 lis 2005, 11:08
hmmm.... kolejny odcinek z seri PIERWSZA POMOC czas zaczać. W dzisiejszym odcinku KOŁO. Nastrój dziwacznie dobry, od kilku dni stan spieszenia sie powoli, ja nie wiem czy to ta pogoda czy mikroklimt?? Jak gdyby lekko poza czasem.....ale mimo wszystko jest przyjemnie. Jeszcze tylko jedna podróż w przeszłość i ksiega pierwsza zostanie zamknieta . Niedługo bedzie trzeba zacząc pisać nową, bo w końcu już po pierszej przecenie Jak to czasem dobrze gdy człowiek , znaczy kobieta, budzi sie rano i cieszy sie ze ta w lustrze to jednak ona.
Rozważanie na dzisiejszy dzień: Kiedy zbliża sie czas zamknięcia piierwszej ksiegi, cała przeszłosć staje przeciwko Tobie i robi wszystko, aby to uniemożliwić. Sztuka polega na tym aby sie nie poddać i pisać 2 ksiege.
Co sie stalo? Od godziny siedze na angielskim w jednej lawce z trzema facetami... juz sie dowiedzialam jakie kobiety sa najsexowniejsze, jakie auto ma najlepszy silnik, ktory sprzet daje najlepsze efekty, itd.
A "w mojej glowie wojna,wielka wojna.. mysli niespokojnych" Za duzo rzeczy sie dzieje...