a dzis koncert KULT'u w spodku
WZT napisał(a):kulA napisał(a):imprezowalem wczoraj, dwie najblizsze mi tutaj osoby mialy urodziny (jakos sie tak zlozylo) no wiec trzeba bylo wypic ich zdrowie, no to pilem, pilem i pilem, ledwo do domu trafilem, tzn gdyby nie kumpele to bym ominal moj autobus i nie wiem czy bym nie przespal przystanku swojego
Wielkie dzieki za transmisje z Koncertu!
Ja mam znowu cos na akademiku-ale tak rekreacyjnie dzisiaj...
WZT napisał(a):kulA napisał(a):WZT napisał(a):kulA napisał(a):imprezowalem wczoraj, dwie najblizsze mi tutaj osoby mialy urodziny (jakos sie tak zlozylo) no wiec trzeba bylo wypic ich zdrowie, no to pilem, pilem i pilem, ledwo do domu trafilem, tzn gdyby nie kumpele to bym ominal moj autobus i nie wiem czy bym nie przespal przystanku swojego
Wielkie dzieki za transmisje z Koncertu!
Ja mam znowu cos na akademiku-ale tak rekreacyjnie dzisiaj...
zdziwilem sie tylko ze zadowoliles sie jedna tak krotka transmisja, chcialem jeszcze raz ci dac posluchac
bateria juz byla na wycvzepraniu i czekalem jeszcze na inny telefon...

Cosik o tej imprezce słyszałam....dobrze byłoby ją utrwalić i wrzucic na forum......A tam gdzie różni pajace przebierają się w straszne stroje, ja też się do nich przyłącze

TISAJA napisał(a):SAVARYCosik o tej imprezce słyszałam....dobrze byłoby ją utrwalić i wrzucic na forum......A tam gdzie różni pajace przebierają się w straszne stroje, ja też się do nich przyłącze

WZT napisał(a):kulA napisał(a):czy to dzisiaj wszedzie sa imprezy halloween czy w poniedzialek bo nie wiem kiedy lepiej w domu siedziec bo knajpach jakies badziewie
to zlezy gdzie jestes-jak wiesz kolobrzeg bawi sie tylko w piatek a jak jestes w innym miescie to lepiej siedz teraz w pubie-jest mniejsze prawdopodobiestwo trafienia na taka impreze albo siedz w domu do konca tych swiat i wtedy po tym okresie mozna sie bezpiecznie bawic...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości