addy napisał(a):Internauci to nadal, jak by nie patrzeć, bardziej wykształcona i świadoma część społeczeństwa
ahh czekalem az ktos to powie za mnie

Slayer napisał(a):addy napisał(a):Internauci to nadal, jak by nie patrzeć, bardziej wykształcona i świadoma część społeczeństwa
[/quote

addy napisał(a):Stavro napisał(a):eee...ja sie chyba nie lapie do tego wspanialego grona...![]()
Nie martw się, zawsze zdarzają się wyjątki potwierdzające regułę

Stavro napisał(a):addy napisał(a):Stavro napisał(a):eee...ja sie chyba nie lapie do tego wspanialego grona...![]()
dobrze...postaram sie nie plakac...za mocno...![]()
![]()

kamila napisał(a):Stavro napisał(a):addy napisał(a):Stavro napisał(a):eee...ja sie chyba nie lapie do tego wspanialego grona...![]()
dobrze...postaram sie nie plakac...za mocno...![]()
![]()
, a jakby co to przyrządze Ci tą faszerowana tuskiem, kaczke??![]()
![]()
pozdro szejset
no po prostu

McCool napisał(a):bleee, kaczke trzeba byloby pewnie mocno wygotować we wrzątku bo po zachowaniu śmiem wnioskowac ze ma ptasią grype

McCool napisał(a):bleee, kaczke trzeba byloby pewnie mocno wygotować we wrzątku bo po zachowaniu śmiem wnioskowac ze ma ptasią grype
Wygotuje dobrze

Slayer napisał(a):McCool napisał(a):bleee, kaczke trzeba byloby pewnie mocno wygotować we wrzątku bo po zachowaniu śmiem wnioskowac ze ma ptasią grype
to moze prewencyjnie zastrzelic ?
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości